بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من 1 mg مخابرات دارم.(نامحدود)ولی یک سری از برنامه ها و سایت ها برام بستس.مثل origin , instagram ,download.ir , battlelog , psn .....
باید isp رو عوض کنم؟مخابرات چقد طول میده تخلیه کنه؟

دوستان من 1 mg مخابرات دارم.(نامحدود)ولی یک سری از برنامه ها و سایت ها برام بستس.مثل origin , instagram ,download.ir , battlelog , psn .....
باید isp رو عوض کنم؟مخابرات چقد طول میده تخلیه کنه؟
منم مشکل شما رو داشتم . از تو صفحه ی تنظیمات مودم primary dns رو ۴.۲.۲.۴ بذار . Secondary dns رو بذار ۸.۸.۸.۸ . بعد مودم رو خاموش روشن کن ببین درست میشه یا نه ؟

بهترین isp فقط جهت گیم زدن واسه 9 شب به بعد. ؟دوستان کرمانشاهی چی استفاده میکنین؟ من الان مخ دارخم تا 9 خوبه 9 که درس تموم میشه میخوام 1 دست گیم بزنم دهنم با پکت لاس سرویس میشه:|

بهترین اینترنت حال حاضر ایران رو دارم. واقعا جاتون خالیه!

3859249374.png

3 یا 4 روز هست که هر وقت میخوام بتل بازی کنم به زور به سرور وصل میشه یعنی وارد سرور نشده از EA Online دیسکانکت میشه . هر کار هم کردم درست نمیشه به نظر شما مشکل از کجاست ؟

بهترین اینترنت حال حاضر ایران رو دارم. واقعا جاتون خالیه!

3859249374.png
ای بمیری مسعود همیشه بهترین چیزا تو زمینه تکنولوژی تو دستاته یادمه جز اولین کسانی بودی که 690 GTX رو همون روزای اول آورده بودی :دی
دوستان اینترنت ایشون دانشگاه هستا شخصی نیست

3 یا 4 روز هست که هر وقت میخوام بتل بازی کنم به زور به سرور وصل میشه یعنی وارد سرور نشده از EA Online دیسکانکت میشه . هر کار هم کردم درست نمیشه به نظر شما مشکل از کجاست ؟

این؟
دقیقا منم همین مشکلو دارم 1 2 ساعت باید زمان بزارم هزار بار بزنم بلکه شانسی به یه سرور وصل شه نمیدونم چه مرگشه یه ماهه اینطور شده

دقیقا یک ماه هست که پهنای باند و کیفیت اینترنت وارداتی کشور در حد فاجعه شده و اگر در بطن کار باشید و بررسی کنید متوجه میشید که بعد از ارتقای اپراتورها به نسل سوم و چهارم ، افت کیفیت و عدم پایداری شبکه ی ایران بطرز خنده داری به 2 سال قبل برگشته!

ای کاش اینکار انجام نمیشد به این زودی!

دقیقا یک ماه هست که پهنای باند و کیفیت اینترنت وارداتی کشور در حد فاجعه شده و اگر در بطن کار باشید و بررسی کنید متوجه میشید که بعد از ارتقای اپراتورها به نسل سوم و چهارم ، افت کیفیت و عدم پایداری شبکه ی ایران بطرز خنده داری به 2 سال قبل برگشته!

ای کاش اینکار انجام نمیشد به این زودی!
سلام دوست عزیز . به شدت موافقم.
من خودم اینترنت نامحدود مخابرات دارم . قبلا خیلی تعریفی نداشت ولی الان وحشتناک شده .باور کن اکثر شبانه روز قطعه !!! یعنی کافیه یه کار ضروری با اینترنت داشته باشی پدر آدم در میاد .

من میخوام isp عوض کنم شاتل پینگش چجوریه؟دوستم میگه چون دانلود شبانه شو محدود کردن خیلیا رفتن از شاتل این باعث شده خلوتتر بشه واسه گیم بهتر باشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or