منم مشکل شما رو داشتم . از تو صفحه ی تنظیمات مودم primary dns رو ۴.۲.۲.۴ بذار . Secondary dns رو بذار ۸.۸.۸.۸ . بعد مودم رو خاموش روشن کن ببین درست میشه یا نه ؟دوستان من 1 mg مخابرات دارم.(نامحدود)ولی یک سری از برنامه ها و سایت ها برام بستس.مثل origin , instagram ,download.ir , battlelog , psn .....
باید isp رو عوض کنم؟مخابرات چقد طول میده تخلیه کنه؟
:-b:-b:-b:-bبهترین اینترنت حال حاضر ایران رو دارم. واقعا جاتون خالیه!
![]()
ای بمیری مسعود همیشه بهترین چیزا تو زمینه تکنولوژی تو دستاته یادمه جز اولین کسانی بودی که 690 GTX رو همون روزای اول آورده بودیبهترین اینترنت حال حاضر ایران رو دارم. واقعا جاتون خالیه!
![]()
3 یا 4 روز هست که هر وقت میخوام بتل بازی کنم به زور به سرور وصل میشه یعنی وارد سرور نشده از EA Online دیسکانکت میشه . هر کار هم کردم درست نمیشه به نظر شما مشکل از کجاست ؟
بهترین اینترنت حال حاضر ایران رو دارم. واقعا جاتون خالیه!
![]()
حالا شما هم هی فخر بفروش دل ما اینجا آب شهبهترین اینترنت حال حاضر ایران رو دارم. واقعا جاتون خالیه!
![]()
سلام دوست عزیز . به شدت موافقم.دقیقا یک ماه هست که پهنای باند و کیفیت اینترنت وارداتی کشور در حد فاجعه شده و اگر در بطن کار باشید و بررسی کنید متوجه میشید که بعد از ارتقای اپراتورها به نسل سوم و چهارم ، افت کیفیت و عدم پایداری شبکه ی ایران بطرز خنده داری به 2 سال قبل برگشته!
ای کاش اینکار انجام نمیشد به این زودی!