بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

حجمشم جدا از حجم سرویس نته!! مثلن نت محدود داشته باشی وقتی با اینا کار میکنی حجم نتت مصرف نمیشه!!

do.php

کسی گرفته اصن یا نه؟ همچین چیزی چرا تا پارسال نبود>؟ یهو رو شد؟

من ک مشکوکم:دی

رسانه

دوستان کسی راجع به شبکه رسانه تهران چیزی میدونه؟ سرعت و پینگش و چطوریه؟ قطع و وصلیاش چطوزه؟ به درد آنلاین گیمینگ میخوره یا؟

do.php

کسی گرفته اصن یا نه؟ همچین چیزی چرا تا پارسال نبود>؟ یهو رو شد؟

من ک مشکوکم:دی

چن ساله که هستن اینا! ولی یه دفه کشف شد!! اوایل حتی سایتم واسه فروش نداشتن ولی کم کم وضعشون گرفت و سایت زدن!(حتی تو همین سایتم بساط پهن میکردن!!:دی)
البته شخصیم میتونی بری یه vps داخلی بگیری با چنتا دوستات و واسه خودتون راه بندازین که البته من اطلاع دقیقی ندارم!!!

دوستان من تا به حال به تعرفه مخابرات دقت نکرده بودم اول پیشگامان داشتم که افتضاح بود چند سالی هم هست پارس آنلاین دارم!!!
اگر واقعا تعرفه های مخابرات به این ارزونی باشه که خیلی خوبه!!!
آسیاتک و شرکت های دیگه سرویس 10 مگابیتشون بالای 60 هزار تومنه ولی مخابرات 33 تومنه!!!
همچنین حجم مصرفی هم از 1 تا 5 گیگ رو 3600 و 5 تا 10 گیگ هم 2600 و 10 گیگ هم 1600 میدن؟؟؟!!!:-o چرا اینقدر ارزونه خدایی؟!!!
دوستان نخابراتی لطف کنن بگن مخابرات چجوریاست؟!! پینگ و سرعت دانلود چطوره؟!!
من 5 گیگ چند روز پیش خرید 18 تومن واسم در امد از پارس آنلاین ولی مخابرات 2600 میده یعنی؟!!:|

دوستان من تا به حال به تعرفه مخابرات دقت نکرده بودم اول پیشگامان داشتم که افتضاح بود چند سالی هم هست پارس آنلاین دارم!!!
اگر واقعا تعرفه های مخابرات به این ارزونی باشه که خیلی خوبه!!!
آسیاتک و شرکت های دیگه سرویس 10 مگابیتشون بالای 60 هزار تومنه ولی مخابرات 33 تومنه!!!
همچنین حجم مصرفی هم از 1 تا 5 گیگ رو 3600 و 5 تا 10 گیگ هم 2600 و 10 گیگ هم 1600 میدن؟؟؟!!!:-o چرا اینقدر ارزونه خدایی؟!!!
دوستان نخابراتی لطف کنن بگن مخابرات چجوریاست؟!! پینگ و سرعت دانلود چطوره؟!!
من 5 گیگ چند روز پیش خرید 18 تومن واسم در امد از پارس آنلاین ولی مخابرات 2600 میده یعنی؟!!:|

مخابرات برای خوده من و خیلی از دوستان داخل تهران داغون شده الان نزدیک چند ماه است که پینگ از ساعت 10 صبح به بعد میره روی 230 و اصلا امکان آنلاین بازی کردن نداره بخاطر Drop Pocket ها بیش از اندازه سرعت دانلودش مشکلی برای من نداشته یک مگ من معادل همان 120 کیلو بایت در ثانیه را میده اما برای انلاین اصلا مناسب نیست.
الان دوباره یک عده نیان بگن ماله ما شاهکاره و فوق العادست ، پینگمون روی 10 است - گفتم ماله من و یک عده از دوستانم که در نقاط مختلف تهران هستند.

مثل اینکه فایده نداره یا باید به سمت نامحدود برم یا از شرکتی سرویس بگیرم که حجم گیگ ارزونی داشته باشه مثل مخابرات !!!
الان من هر 3 روز 5 گیگ حجم مصرفی که میخرم تموم میشه 5 گیگش هم 18 تومن , در صورتی که در روز تنها 5 ساعت آنلاین بازی میکنم!! یعنی در 3 روز 15 ساعت و 5 گیگ مصرف که میشه 18 تومن!!بابا اینطوری که آدم بر شکست میشه از بازی ایی 200 تومن هم بدتره!! نمیدونم بقیه هم مثل من اینقدر برای حجم خرج میکنند یا فقط من اینطوریم!!نا محدود هم که بعد مدتی سرعتش میاد روی 45 تا 30 که میترسم مشکل ایجاد کنه توی آنلاین بازی کردن , دوستان اگر نامحدود دارن یا اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون میشم راهنماییم کنند!!دیگه به ناچار آدم مجبور میشه به سمت مخابرات کشیده بشه که قیمت های ارزونی داره نه میشه به سمت شرکت های دیگه رفت بخاطر قیمت بالا ونه میشه ناحدود گرفت بخاطر سرعت پایین چون احتمالا مشکل ایجاد میکنه تو بازی آنلاین...
مردم دنیا زنده گی دارن ما هم زندگی داریم با فامیل های انور که صحبت میکنیم میگن که حجم مصرفی تمام اینترنت های اونجا رایگانه یعنی نا محدود , سرعت ها هم که بای 10 مگابیت...:|

مثل اینکه فایده نداره یا باید به سمت نامحدود برم یا از شرکتی سرویس بگیرم که حجم گیگ ارزونی داشته باشه مثل مخابرات !!!
الان من هر 3 روز 5 گیگ حجم مصرفی که میخرم تموم میشه 5 گیگش هم 18 تومن , در صورتی که در روز تنها 5 ساعت آنلاین بازی میکنم!! یعنی در 3 روز 15 ساعت و 5 گیگ مصرف که میشه 18 تومن!!بابا اینطوری که آدم بر شکست میشه از بازی ایی 200 تومن هم بدتره!! نمیدونم بقیه هم مثل من اینقدر برای حجم خرج میکنند یا فقط من اینطوریم!!نا محدود هم که بعد مدتی سرعتش میاد روی 45 تا 30 که میترسم مشکل ایجاد کنه توی آنلاین بازی کردن , دوستان اگر نامحدود دارن یا اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون میشم راهنماییم کنند!!دیگه به ناچار آدم مجبور میشه به سمت مخابرات کشیده بشه که قیمت های ارزونی داره نه میشه به سمت شرکت های دیگه رفت بخاطر قیمت بالا ونه میشه ناحدود گرفت بخاطر سرعت پایین چون احتمالا مشکل ایجاد میکنه تو بازی آنلاین...
مردم دنیا زنده گی دارن ما هم زندگی داریم با فامیل های انور که صحبت میکنیم میگن که حجم مصرفی تمام اینترنت های اونجا رایگانه یعنی نا محدود , سرعت ها هم که بای 10 مگابیت...:|
شما خوزستانید دیگه؟
تعرفه های مخابرات رو از کجا خوندید که میگید ارزونه؟احتمالا ماله استان تهرانو خوندید
این سامانه خوزستانه اولا تا 5 گیگ بیشتر نمیشه شارژ کرد قیمت نهایشم میشه این:

میله خودته ولی من میگم نرو سمتش چون بشدت چند ماهیه نابودش کردن از پینگ بگیر تا قیمت ها و .......
مخابرات خوزستان تا همین 6 7 ماه پیش یکی از بهترین ISP های ایران بود قیمت عالی ، نامحدود، بدونDC، پینگ تا 110 ولی الان یکی از بدترین هاست.

محدودیت دانلود از سرویس های خارجی توسط ISP صورت میگیره یا مخابرات ؟

مخابرات و مخصوصا شرکت ها!

شرکتی ها خودشون از مخابرات پورت میگیرن بعد همونو محدود میکنن گرونتر هم میفروشن:|

مشکل نت ایران از روز ازل-اذل-عذل-AzzaL شیرینگ زیادش بوده . الانم ک روز ب روز درخواست مردم بره اینترتر زیاد میشه شیرینگ ها هم بد تر میشه:|

کوجای دنیا دیدید یه نت ظهر سرعت دانش 60Kpbsباشه 5صب 170Kpbs !!! !!! چون اون بقیه شیر شده ها خوابن:دی

شما خوزستانید دیگه؟
تعرفه های مخابرات رو از کجا خوندید که میگید ارزونه؟احتمالا ماله استان تهرانو خوندید
این سامانه خوزستانه اولا تا 5 گیگ بیشتر نمیشه شارژ کرد قیمت نهایشم میشه این:

میله خودته ولی من میگم نرو سمتش چون بشدت چند ماهیه نابودش کردن از پینگ بگیر تا قیمت ها و .......
مخابرات خوزستان تا همین 6 7 ماه پیش یکی از بهترین ISP های ایران بود قیمت عالی ، نامحدود، بدونDC، پینگ تا 110 ولی الان یکی از بدترین هاست.

والا من وارد سایت مخابرات خوزستان شدم همین موارد هم گفته شده بود
اینترنت پرسرعت آشنای اول
ولی حالا که از پنل خودتون برام عکس گذاشتید واسم روشن شد که سخت در اشتباه هستم , موندم وقتی همچین سرویس هایی رو ارائه نمیدن چرا بیخودی تبلیغات جهتش میکنن و تعرفه هاشو تو سایت خودشون میگذارن!!!!
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید جهت انتخاب یک سرویس دهنده اینترنت تا 65 تومن در ماه هم مشکلی ندارم با این مبلغ چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟!!
سرویس ها نا محدود چطوری هستن ؟میدونم که بعد یه مدت دانلود میاد روی 30 تا 45 کیلو بیت با این اوصاف میشه آنلاین زد؟!!خودتون که نا محدود دارید مشکلی ندارید؟
الان نا محدود آسیاتک 1 مگابیت و 40 گیگ در ماه رو میده 62 تومن بنظرتون خوبه؟

کوجای دنیا دیدید یه نت ظهر سرعت دانش 60Kpbsباشه 5صب 170Kpbs !!! !!! چون اون بقیه شیر شده ها خوابن:دی

kbps یا kilobit per second که البته فک کنم منظورت kiloByte per second بوده!! کلن رکود غلط تو یه پست غیر طنزو شکوندی فک کنم!!:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or