کسی چیزی نمیدونه؟دوستان کسی راجع به شرکت پانید پرداز اطلاعاتی داره؟
![]()
کسی گرفته اصن یا نه؟ همچین چیزی چرا تا پارسال نبود>؟ یهو رو شد؟
من ک مشکوکم![]()

دوستان من تا به حال به تعرفه مخابرات دقت نکرده بودم اول پیشگامان داشتم که افتضاح بود چند سالی هم هست پارس آنلاین دارم!!!
اگر واقعا تعرفه های مخابرات به این ارزونی باشه که خیلی خوبه!!!
آسیاتک و شرکت های دیگه سرویس 10 مگابیتشون بالای 60 هزار تومنه ولی مخابرات 33 تومنه!!!
همچنین حجم مصرفی هم از 1 تا 5 گیگ رو 3600 و 5 تا 10 گیگ هم 2600 و 10 گیگ هم 1600 میدن؟؟؟!!!:-o چرا اینقدر ارزونه خدایی؟!!!
دوستان نخابراتی لطف کنن بگن مخابرات چجوریاست؟!! پینگ و سرعت دانلود چطوره؟!!
من 5 گیگ چند روز پیش خرید 18 تومن واسم در امد از پارس آنلاین ولی مخابرات 2600 میده یعنی؟!!![]()

شما خوزستانید دیگه؟مثل اینکه فایده نداره یا باید به سمت نامحدود برم یا از شرکتی سرویس بگیرم که حجم گیگ ارزونی داشته باشه مثل مخابرات !!!
الان من هر 3 روز 5 گیگ حجم مصرفی که میخرم تموم میشه 5 گیگش هم 18 تومن , در صورتی که در روز تنها 5 ساعت آنلاین بازی میکنم!! یعنی در 3 روز 15 ساعت و 5 گیگ مصرف که میشه 18 تومن!!بابا اینطوری که آدم بر شکست میشه از بازی ایی 200 تومن هم بدتره!! نمیدونم بقیه هم مثل من اینقدر برای حجم خرج میکنند یا فقط من اینطوریم!!نا محدود هم که بعد مدتی سرعتش میاد روی 45 تا 30 که میترسم مشکل ایجاد کنه توی آنلاین بازی کردن , دوستان اگر نامحدود دارن یا اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون میشم راهنماییم کنند!!دیگه به ناچار آدم مجبور میشه به سمت مخابرات کشیده بشه که قیمت های ارزونی داره نه میشه به سمت شرکت های دیگه رفت بخاطر قیمت بالا ونه میشه ناحدود گرفت بخاطر سرعت پایین چون احتمالا مشکل ایجاد میکنه تو بازی آنلاین...
مردم دنیا زنده گی دارن ما هم زندگی داریم با فامیل های انور که صحبت میکنیم میگن که حجم مصرفی تمام اینترنت های اونجا رایگانه یعنی نا محدود , سرعت ها هم که بای 10 مگابیت...![]()

محدودیت دانلود از سرویس های خارجی توسط ISP صورت میگیره یا مخابرات ؟
شما خوزستانید دیگه؟
تعرفه های مخابرات رو از کجا خوندید که میگید ارزونه؟احتمالا ماله استان تهرانو خوندید
این سامانه خوزستانه اولا تا 5 گیگ بیشتر نمیشه شارژ کرد قیمت نهایشم میشه این:
میله خودته ولی من میگم نرو سمتش چون بشدت چند ماهیه نابودش کردن از پینگ بگیر تا قیمت ها و .......
مخابرات خوزستان تا همین 6 7 ماه پیش یکی از بهترین ISP های ایران بود قیمت عالی ، نامحدود، بدونDC، پینگ تا 110 ولی الان یکی از بدترین هاست.
کوجای دنیا دیدید یه نت ظهر سرعت دانش 60Kpbsباشه 5صب 170Kpbs !!! !!! چون اون بقیه شیر شده ها خوابن![]()