بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

:d:d

شمام اشتباه کردی داداش :dkilobite میشه 1000 بار گاز زدن:d kilobit میشه 1000 بیت :d

اینا همش صحنه سازیه!! الان به پست من مراجعه کنی همچین غلطی نداره!!!:دی

میگم چطوره وقتایی که شما مشکل دارین نت من عالیه!!؟ همیشه پیشروییما!!

دوستان NAT و کیفیت کانکشن علاوه بر کیفیت خط و ... به modem هم بستگی داره؟
من pingـم خیلی خوبه و تقریبا تو هیچ بازی ای مشکلی ندارم, ولی نمی تونم co op درست و حسابی با بقیه ایرانی ها بازی کنم.
قبلا از کسی شنیدم که مودم تاثیر داره رو NAT. من خودم ZyXEL دارم فعلا و port-forwarding درست حسابی هم نداره حتی, عوضش کنم درست می شه؟

خاک عالم بر سر تمام مسئولین وزارت به اصطلاح ! ارتباطات از بالا تا پایین :

ایتنا – این نخستین بار در خاورمیانه است که خدمات اینترنتی با چنین سرعت سرسام‌آوری ارائه می‌شود .

اپراتور سعودی تلکام (STC) قرار است تا پایان دسامبر سال جاری (اوایل دی ماه ۱۳۹۳) سرویس اینترنت ۵۰۰ مگابیت و یک گیگابیت در ثانیه را در اختیار مشتریان و کاربران خود قرار دهد.

این نخستین بار در خاورمیانه است که خدمات اینترنتی با چنین سرعت سرسام‌آوری ارائه می‌شود.

به گزارش ایتنا به نقل از پایگاه خبری unlimit-tech، این شرکت مخابراتی عربستان سعودی در حال حاضر سرعت‌های مزبور را به طور آزمایشی راه‌اندازی کرده است.

چنین سرویسی علاوه بر افزایش سرعت وبگردی و دانلود کاربران، باعث می‌شود خدماتی همچون ویدئوکنفرانس‌های سه‌بعدی، بازی‌های گروهی و تعاملی، تماشاهای آنلاین ویدئوها و تلویزیون‌های اینترنتی، سرویس‌های پیشرفته آموزش الکترونیک و

به‌اشتراک‌گذاری داده‌ها
به سادگی امکان‌پذیر شود.

گفتنی است از آنجا که این سرویس‌های پرسرعت از طریق شبکه پهن باند مبتنی بر فیبر نوری ارائه می‌شود، لذا عوامل خارجی بر آن بی‌تاثیر است و به همین دلیل به کاربر تضمین داده می‌شود که سرعت یک گیگابیت در ثانیه را دریافت خواهد نمود.

منبع

همچین چیزی رو هم چند وقت پیش یکی از بچه ها درباره عمان گذاشته بود که اون جا هم به خانگی تا 100 مگ میدن در حال حاضر ! ولی تا چند وقت دیگه 500 مگ و 1 گیگ هم راه میفته ! :| قراره سال 94 هم اینترانت ملی گیر شماها بیاد ... :)

سلام دوستان
من چند وقتیه از مخابرات دانلود شبانم محدود شده
محدودیت به این صورته که فقط 2 برابر حجم خریداری شده میتونم شبانه دانلود کنم
مثلا اگه 5 گیگ حجم خریدم میتونم 10 گیگ شبانه دانلود کنم
واسه شما همچین چیزی پیش اومده؟؟ این محدودیت کی رفع میشه؟​

حالا بریم باز آهنگ یوزپلنگان زمزمه کنیم
روحانی مچکریم :)
روحانی چیکارست ؟! وقتی تو مملکتی که هر چیزی رو یک مشت احمق از خدا بی خبر حرام اعلام میکنن مطمئن باش راجب اینترنت هم همین فکر و میکنن و همینطوری که میبینی میگن سرعت بالا باعث فساد میشه آخه برادر من این ساختمان از پایه کج ساخته شده حالا شما انتظار داری یک رئیس جمهور بیاد درستش کنه ؟ گنده تر از روحانی هم نتونستن درست کنن ... بگذریم !

دوستان NAT و کیفیت کانکشن علاوه بر کیفیت خط و ... به modem هم بستگی داره؟
من pingـم خیلی خوبه و تقریبا تو هیچ بازی ای مشکلی ندارم, ولی نمی تونم co op درست و حسابی با بقیه ایرانی ها بازی کنم.
قبلا از کسی شنیدم که مودم تاثیر داره رو NAT. من خودم ZyXEL دارم فعلا و port-forwarding درست حسابی هم نداره حتی, عوضش کنم درست می شه؟

بله مودم روی NAT تاثیر داره.

منم یه ZyXEL داشتم که NAT 3 میداد بهم و باید فقط روی بریج میذاشتم تا NAT یک بده. دردسر زیاد داشت رفتم یه D-link گرفتم راحت شدم.

یکی به دادم برسه

سلام ....من از اینترنت وایرلس یا همون وا فای استفاده می کنم....خواهشا یه isp خوب بهم معرفی کنیدکه از نظر پینگ تایم هم ثبات داشته باشه هم اینکه پینگتایمش پاین باشه....فقط شرکت هایی که معرفی میکنید غیر از این شرکت ها باشه چون این شرکت ها رو من خودم یوزرشون بودم ولی به دلایل مختلف مجبور به قطع همکاری شدم

رسانه تهران...فراتر...پتیاک...سیستک...ارتباط گستر برلیان...ارتباط گستر egt

خواهش میکنم راهنماییم کنید برای من داشتن یه نت خوب از نون شب واجب تره

تو شهر ما این سرویس های نامحدود پارس آنلاین خوب داره جواب میده ! تعجب برانگیزه !

سرویسش به چه صورته؟!!اطلاعاتی از داری؟!!!
مدتیه تو این فر 256 نامحدود پارس آنلاین رو بگیرم

- - -ویرایش - - -

دوستان كسى چند روز اخير مخصوصا ديروز و امروز با اينترنتش مشكل پيدا نكرده ؟! سرعت دانلود خيلي كم شده ISP هاى وب !

آره اتفاقا منم دقیقا از دیروز تا امروز سرعتم امده رو 40 تا 50 کیلوبایت
خودمم برام تعجب برانگیز شد یه همچین افت سرعتی داشتم تا بحال سابقه نداشه اینطورشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or