nik 2011
کاربر سایت
kbps یا kilobite per second که البته فک کنم منظورت kiloByte per second بوده!! کلن رکود غلط تو یه پست غیر طنزو شکوندی فک کنم!!![]()
:d:d
شمام اشتباه کردی داداش :dkilobite میشه 1000 بار گاز زدن:d kilobit میشه 1000 بیت :d
kbps یا kilobite per second که البته فک کنم منظورت kiloByte per second بوده!! کلن رکود غلط تو یه پست غیر طنزو شکوندی فک کنم!!![]()
:d:d
شمام اشتباه کردی داداش :dkilobite میشه 1000 بار گاز زدن:d kilobit میشه 1000 بیت :d

قراره سال 94 هم اینترانت ملی گیر شماها بیاد ... روحانی چیکارست ؟! وقتی تو مملکتی که هر چیزی رو یک مشت احمق از خدا بی خبر حرام اعلام میکنن مطمئن باش راجب اینترنت هم همین فکر و میکنن و همینطوری که میبینی میگن سرعت بالا باعث فساد میشه آخه برادر من این ساختمان از پایه کج ساخته شده حالا شما انتظار داری یک رئیس جمهور بیاد درستش کنه ؟ گنده تر از روحانی هم نتونستن درست کنن ... بگذریم !حالا بریم باز آهنگ یوزپلنگان زمزمه کنیم
روحانی مچکریم![]()
حالا بریم باز آهنگ یوزپلنگان زمزمه کنیم
روحانی مچکریم![]()
دوستان NAT و کیفیت کانکشن علاوه بر کیفیت خط و ... به modem هم بستگی داره؟
من pingـم خیلی خوبه و تقریبا تو هیچ بازی ای مشکلی ندارم, ولی نمی تونم co op درست و حسابی با بقیه ایرانی ها بازی کنم.
قبلا از کسی شنیدم که مودم تاثیر داره رو NAT. من خودم ZyXEL دارم فعلا و port-forwarding درست حسابی هم نداره حتی, عوضش کنم درست می شه؟
از عربستانی ها کمتریم بخاطر تفکر داعشی مسئولان کشورمونحالا بریم باز آهنگ یوزپلنگان زمزمه کنیم
روحانی مچکریم![]()
تو شهر ما این سرویس های نامحدود پارس آنلاین خوب داره جواب میده ! تعجب برانگیزه !
دوستان كسى چند روز اخير مخصوصا ديروز و امروز با اينترنتش مشكل پيدا نكرده ؟! سرعت دانلود خيلي كم شده ISP هاى وب !