nik 2011
کاربر سایت
kbps یا kilobite per second که البته فک کنم منظورت kiloByte per second بوده!! کلن رکود غلط تو یه پست غیر طنزو شکوندی فک کنم!!![]()
:d:d
شمام اشتباه کردی داداش :dkilobite میشه 1000 بار گاز زدن:d kilobit میشه 1000 بیت :d
kbps یا kilobite per second که البته فک کنم منظورت kiloByte per second بوده!! کلن رکود غلط تو یه پست غیر طنزو شکوندی فک کنم!!![]()
:d:d
شمام اشتباه کردی داداش :dkilobite میشه 1000 بار گاز زدن:d kilobit میشه 1000 بیت :d
روحانی چیکارست ؟! وقتی تو مملکتی که هر چیزی رو یک مشت احمق از خدا بی خبر حرام اعلام میکنن مطمئن باش راجب اینترنت هم همین فکر و میکنن و همینطوری که میبینی میگن سرعت بالا باعث فساد میشه آخه برادر من این ساختمان از پایه کج ساخته شده حالا شما انتظار داری یک رئیس جمهور بیاد درستش کنه ؟ گنده تر از روحانی هم نتونستن درست کنن ... بگذریم !حالا بریم باز آهنگ یوزپلنگان زمزمه کنیم
روحانی مچکریم![]()
حالا بریم باز آهنگ یوزپلنگان زمزمه کنیم
روحانی مچکریم![]()
دوستان NAT و کیفیت کانکشن علاوه بر کیفیت خط و ... به modem هم بستگی داره؟
من pingـم خیلی خوبه و تقریبا تو هیچ بازی ای مشکلی ندارم, ولی نمی تونم co op درست و حسابی با بقیه ایرانی ها بازی کنم.
قبلا از کسی شنیدم که مودم تاثیر داره رو NAT. من خودم ZyXEL دارم فعلا و port-forwarding درست حسابی هم نداره حتی, عوضش کنم درست می شه؟
از عربستانی ها کمتریم بخاطر تفکر داعشی مسئولان کشورمونحالا بریم باز آهنگ یوزپلنگان زمزمه کنیم
روحانی مچکریم![]()
تو شهر ما این سرویس های نامحدود پارس آنلاین خوب داره جواب میده ! تعجب برانگیزه !
دوستان كسى چند روز اخير مخصوصا ديروز و امروز با اينترنتش مشكل پيدا نكرده ؟! سرعت دانلود خيلي كم شده ISP هاى وب !