بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این جریان کاهش سرعت اینترنت آشنای اول چیه؟
الآن نزدیک به یه هفته هست که سرعت نت دقیقا نصف شده قبلا با سرویس یک مگ من 250 کیلو روز ها و120 کیلو هم شب ها میداد ولی الان شب و روز 150 بالاتر نمیشه واقعا جریان چیه؟

درود
کسایی که آنتی ویروسشون ESET هست و اینترنت پیشگامان دارند مشکل زیر را دارند یا نه ؟ ( چون طبق گفته خودشون کانفیک شبکشون مشکل پیدا کرده ولی بنده باید مطمئن بشم)
2 روز هست ESET Smart Securtiy 7 هنگامی که میخوام بعضی سایت ها را باز کنم خطای زیر را میده ولی سایت باز میشه ( در واقع به سایت msn ریدایرکت میشه)

Address has been block
URL address:
http://94.249.192.104/chk.html
Ip address
94.249.192.104

کسی این مشکل را نداره؟

منم شاتل دارم و انتی ویروسم ESET هست.همینجوریه.
خب سایتش ریدایرکت میکنه مبنی بر این نیست که مشکلی نداره.
MSN مشکل نداره اما چون اول وارد این سایت میشین و ممکنه مشکل داشته باشه اینجوریه

دوستان برنامه ای خاصی هست ؟ باز کاری میکنن ؟ سرعت من با سرور های خارج بیشتر از 1مگابیت نمیشه و اینترنت 4مگ دارم تا هفته پیش درست بود الان یک هفته میشه سرعت با سرور های خارج اومده پایین اما با سرور های ایرانی مشکلی نیست ، نکنه باز این برنامه ی جدیدشون هست ؟!
دوستان شما هم این مشکل رو دارید یا نه ؟
اینترنت من پیشگامان مشهد .

ادیت :
الان دوباره تست کردم با سرور های داخل هم بیشتر از 1 نمیشه :O

من از مخابرات تهران مرکز حق شناس سرویس میگیرمالان یه هفته است نت من قطع شدهیکی دیگه از همسایه ها هم همینطورپشتیبانی هم که کلا تعطیلفقط نت من مشکل داره یا کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟

من از مخابرات تهران مرکز حق شناس سرویس میگیرمالان یه هفته است نت من قطع شدهیکی دیگه از همسایه ها هم همینطورپشتیبانی هم که کلا تعطیلفقط نت من مشکل داره یا کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟

کلا مخابرات تعطیله برا بازی آنلاين.یه مشت آدم بی سواد هم ریختن توش.یعنی بگم برات از خنده میمیری.

Sent from my D5503 using Tapatalk

سلام دوستان
من نته 10مگ گرفتم از مخابرات اما احساس میکنم اندازه 2مگ برام کار میکنه از کجا میتونم بفهم که خطم رو چند مگ بسته شده؟ به این اپراتورها که زنگ میزنم اندازه ... حالشون نیست اگر میشه منو راهنمایی کنید

سلام دوستان
من نته 10مگ گرفتم از مخابرات اما احساس میکنم اندازه 2مگ برام کار میکنه از کجا میتونم بفهم که خطم رو چند مگ بسته شده؟ به این اپراتورها که زنگ میزنم اندازه ... حالشون نیست اگر میشه منو راهنمایی کنید
تو گوگل بزن تست سرعت .یا بزن speed test اگه idm داری یک لینک بده ببین سرعتش چقدره اگه بلدی تک لینکش کن تت بهتر نشون بده در هر صورت سرعتت بر ثانیه باید 1مگ و 250 کیلو یکم بالا پایین باشه اگه 250کیلو باشه میشه 2مگ !

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

سلام دوستان

شما باید توی کانفیگ مودمتون دنبال "Rate" بگردید و ببینید Downstream روی چند تنظیم شده. هرچند مشخصه مشکل از سمت مخابراته که بخاطر پهنای باند پایینشون ضریب اشتراک ها رو بالا میبندن.

شما باید توی کانفیگ مودمتون دنبال "Rate" بگردید و ببینید Downstream روی چند تنظیم شده. هرچند مشخصه مشکل از سمت مخابراته که بخاطر پهنای باند پایینشون ضریب اشتراک ها رو بالا میبندن.
دوست من downstream من باید روی چند باشه؟ البته یه گزینه upstream هم هستش اون باید رو چند باشه؟ همونطور که گفتم نتم 10مگه

دوست من downstream من باید روی چند باشه؟ البته یه گزینه upstream هم هستش اون باید رو چند باشه؟ همونطور که گفتم نتم 10مگه

حدودن باید downstream طرفای 10000 باشه و upstream بسته به کیفیت خط متغیره! چون اگه زیاد ببندن رو خط فشار میاد و لگ زیاد میزنه!! بیشتر از 2000 فک نکنم ببندن!(ینی من ندیدم!)

سلام دوستان

زنگ بزن 2020 بپرس یا از تو دمت ببین.از speedtest هم تست بگیر زده داشت رو چنده.

Sent from my D5503 using Tapatalk

دوستان!!!!
مدتی پینگ من ابنطوری شده !!!!
جالبه تو سرویس قبلی که گرفتم 50-100 بود
می دونید دلیلش چیه ؟؟؟؟
3850508690.png

دوستان!!!!
مدتی پینگ من ابنطوری شده !!!!
جالبه تو سرویس قبلی که گرفتم 50-100 بود
می دونید دلیلش چیه ؟؟؟؟
3850508690.png

دلایل متعددی میتونه داشته باشه!!