بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستانی که پروفایل گیم از شاتل رو فعال کردن پینگشون چنده ؟در ضمن چرا ۳ روز بعد از ظهرا لتنسی latency زیاد می‌شه !!!
تنها isp که باهاش کمترین مشکل تو بازی انلاین داشتم همین شاتل بوده البته از نظر دانلود شبانش زیاد راضی نیستم !
56682716035658825334.jpg
البته کمتر از این هم بوده یه مدت دور بر 90 تا 100 بود

default gateway تو صفحه روتر کارش چیه!!؟ از آی پیش پینگ گرفتم اینجوری بود: 7 60 100 دوباره همینطور با ترتیبای متفاوت تکرار میشه!! آی پیشو این نوشته: 172.16.200.1

تنها isp که باهاش کمترین مشکل تو بازی انلاین داشتم همین شاتل بوده البته از نظر دانلود شبانش زیاد راضی نیستم !
56682716035658825334.jpg
البته کمتر از این هم بوده یه مدت دور بر 90 تا 100 بود

32065182852446525828.png

پینگ سمت راست مال الان هست یعنی‌ ۶:۵۰
عکس سمت چپ هم مال دیشب هست
کلا ۴ روز چه‌های وب چه شاتل لتنسی بعد از ظهرا به .... میره

چجوری ازشون شکایت کنم؟
باید بری به این آدرس:
http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
بعد از سمت راست ثبت درخواست رو بزنی. یا هم اینکه به 195 زنگ بزنی ( من که هر وقت زنگ زدم می گفت شماره مورد نظر موجود نمی باشد:| آخرش اینترنتی شکایت کردم) فقط اول به خود ISP زنگ بزن اگه جواب نگرفتی بعد شکایت کن (تهدید هم جواب می ده:d) وقتی هم شکایت کنی بعد از یکی دو روز به موبایلت زنگ می زنن و حتما باید جواب بدی اگه جواب ندی دیگه زنگ نمی زنن و باید بری یک شکایت دیگه ثبت کنی:d
وقتی هم که شکایت کنی اول شکایتت رو می فرستن به خود ISP و اونها بهت زنگ می زنن و در نود درصد مواقع شکایتت رو مردود اعلام می کنن که بعدش باید درخواست تجدید نظر بدی:d

آخرین ویرایش:
قضیه مخابرات چیه دوستان؟ :دی
برا شما هم سرعت زیاد شده؟ من تا همین دیروز سرعتم نهایت 260-270 میشد دیگه بیشتر نمیرفت امروز میبینم رو 300-330 میچرخه و تا 430 هم رفت ! شبانشم همیشه 260 بود هنوز نرسیده که ببینم الان چقد شده :|
مال شما دوستان هم زیاد شده؟

مشهد طرح تابستان 2 مگابیت

default gateway تو صفحه روتر کارش چیه!!؟ از آی پیش پینگ گرفتم اینجوری بود: 7 60 100 دوباره همینطور با ترتیبای متفاوت تکرار میشه!! آی پیشو این نوشته: 172.16.200.1

اون مقدار مربوط به DNS پیش فرض مودم روتر شما هست که قراره آدرس ها رو از اون بگیره، تغییرش ندید مگر اینکه ISP مشکل داشته باشه.

32065182852446525828.png

پینگ سمت راست مال الان هست یعنی‌ ۶:۵۰
عکس سمت چپ هم مال دیشب هست
کلا ۴ روز چه‌های وب چه شاتل لتنسی بعد از ظهرا به .... میره

شما پینگت خیلی خوبه، الان از چی داری شکایت می کنی آخه؟!
هم صبح و هم شب خوبه، اگر مثل من شبا 50 درصد تایم آوت داشتی چی می گفتی پس؟!

باید بری به این آدرس:
http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
بعد از سمت راست ثبت درخواست رو بزنی. یا هم اینکه به 195 زنگ بزنی ( من که هر وقت زنگ زدم می گفت شماره مورد نظر موجود نمی باشد:| آخرش اینترنتی شکایت کردم) فقط اول به خود ISP زنگ بزن اگه جواب نگرفتی بعد شکایت کن (تهدید هم جواب می ده:d) وقتی هم شکایت کنی بعد از یکی دو روز به موبایلت زنگ می زنن و حتما باید جواب بدی اگه جواب ندی دیگه زنگ نمی زنن و باید بری یک شکایت دیگه ثبت کنی:d
وقتی هم که شکایت کنی اولا شکایتت رو می فرستن به خود ISP و اونها بهت زنگ می زنن و در نود درصد مواقع شکایتت رو مردود اعلام می کنن که بعدش باید درخواست تجدید نظر بدی:d

تایید میشه

اینجا می تونید درخواست شکایت اینترنتی رو برای زیرساخت ثبت کنید:

شکایت | شرکت ارتباطات زیرساخت

امروز نتم یک قطعی چند ساعته داشت پینگ اومد پایین :D یه بار هم از اقا فرشید پرسیدم ولی هنوز تو کفم چرا پینگم با 8.8.8.8 اینقدر بالاست:O
ahkkp1c15kdtjvl63jkr.png

امروز نتم یک قطعی چند ساعته داشت پینگ اومد پایین :D یه بار هم از اقا فرشید پرسیدم ولی هنوز تو کفم چرا پینگم با 8.8.8.8 اینقدر بالاست:O
ahkkp1c15kdtjvl63jkr.png

مال منم قبلن همینطور بود! tuneup داری رو سیستمت! اگه نه نصبش کن بعد توربو مودو بزن احتمال زیاد درست شه!!(الان واسه من حول حوش 160 تا 200 میچرخه!!)

درود
کسایی که آنتی ویروسشون ESET هست و اینترنت پیشگامان دارند مشکل زیر را دارند یا نه ؟ ( چون طبق گفته خودشون کانفیک شبکشون مشکل پیدا کرده ولی بنده باید مطمئن بشم)
2 روز هست ESET Smart Securtiy 7 هنگامی که میخوام بعضی سایت ها را باز کنم خطای زیر را میده ولی سایت باز میشه ( در واقع به سایت msn ریدایرکت میشه)

Address has been block
URL address:
http://94.249.192.104/chk.html
Ip address
94.249.192.104

کسی این مشکل را نداره؟

سلام
من الان سرویس دهنم مبین نت 2 گیگ قیمتاش خیلی گرونه و تو دانلود یا بازی انلاین بگیر نگیر داره اصلا راضی نیستم.
سرویس دهنده ای که هم قیمتاش مناسب باشه هم تو بخش دانلود و بازیهای انلاین اینا کم نیاره چی پیشنهاد میکنید؟از چندجا پرسیدم یکی میگه اسیاتک یکی میگه تلکام یکی پارس انلاین موندم اصلا!سرویس مبین نتمم یه ماهه گرفتم اخریشو چند روز دیگه تموم میشه سریع میخوام بگیرم.

مثل اینکه تا 16 مگ افزایش میده سرعت رو پارس انلاین ...
برای من اتوماتیک اینطوری شده ولی نکته جالبش اینجاست فقط با سرور داخلی این سرعت رو داری با اروپا چند تا تست زدم رو 1.5 مگ بیشتر نمیرفت
پینگشم رفته بالاتر ...یعنی خاک بر سرشون :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or