بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تصمیم دارم ISP رو عوض کنم. شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که سرویسهای حجمیش از سرعت و پینگ خوبی برخوردار باشه و هم دانلود رایگان داشته باشه؟
منطقه مخابراتی شهیدنصراللهی تهران

???????

های وب رو دیدم اما هم 3 ساعت بیشتر دانلود رایگان نداره هم سرویس 2مگش کلا دانلود رایگان نداره.

الان همه ی سرویس دهنده ها همینطوری شدن، کاریش نمیشه کرد!
هیچ کدوم هم سرویس خوبی نمیدن که بشه یکی رو توصیه کرد، باید بین بد و بدتر انتخاب کنی و البته اونی که توی منطقه ی مخابراتی شما بهتر جواب داده.

های وب 8مگابایت )x

3836637820.png
[/URL][/IMG]

امروز ساعت 11 نت من وصل شد از مخابرات ولی یه مشکلی جدی برام پیش اومد اون بعده چند ساعت کار کردن اینا از ساعت 5 به بعد نت شروع کرد به قطع شدن و....رسما انگار یه نقر هی کابل از پشت در میاره باز میزاره جاش!!!!مونده بودم از چی باشه رغتم همه سیم های تلفن رو تو حونه قطع کردم سیم تلفن رو عوض کردم رفتم از یه پریز دیگه امتحان کردم 2 3 بار مودم رو ریست و از اول کانقیگ کردم ولی نشد که نشد هر بار که وصل می شد بعد 5یا10 قطع میشد بعد سریع وصل!!اخرش رفتم اون مودم قدیمی TD-8811 رو اوردم که در عین ناباوری الا داره بدونه هچی گونه قطع وصلی کار می کنه!!موندم از چیه بازم مودم رو عوض کردم ولی بعد 20 min شروع شد!!!!مودمم مدلش اینه TD-W8951ND!!!کسی همچین مشکلی داره؟

امروز ساعت 11 نت من وصل شد از مخابرات ولی یه مشکلی جدی برام پیش اومد اون بعده چند ساعت کار کردن اینا از ساعت 5 به بعد نت شروع کرد به قطع شدن و....رسما انگار یه نقر هی کابل از پشت در میاره باز میزاره جاش!!!!مونده بودم از چی باشه رغتم همه سیم های تلفن رو تو حونه قطع کردم سیم تلفن رو عوض کردم رفتم از یه پریز دیگه امتحان کردم 2 3 بار مودم رو ریست و از اول کانقیگ کردم ولی نشد که نشد هر بار که وصل می شد بعد 5یا10 قطع میشد بعد سریع وصل!!اخرش رفتم اون مودم قدیمی TD-8811 رو اوردم که در عین ناباوری الا داره بدونه هچی گونه قطع وصلی کار می کنه!!موندم از چیه بازم مودم رو عوض کردم ولی بعد 20 min شروع شد!!!!مودمم مدلش اینه TD-W8951ND!!!کسی همچین مشکلی داره؟
منم یه همچین مشکلی داشتم زنگ زدم به آی اس پی راهنماییم کرد یکی از گزینه ها رو توی تنظیمات مودم تیک زدم درست شد.

منم یه همچین مشکلی داشتم زنگ زدم به آی اس پی راهنماییم کرد یکی از گزینه ها رو توی تنظیمات مودم تیک زدم درست شد.
ISP که میگه برو سیمو چک کن برو مودم رو عوض کن و...الا مشکلم درست شده دیگه قطع نمیشه موندم از چیه شاید 2 یا3 ساعته دیگه دوباره شروع کنه به قطع وصل شدن

اگه منظورتون 8 مگابیت هست که این الان داره حدودا 2 مگابیت برای شما کار می کنه، شما مطمئن هستی سرویس 8 مگابیتی گرفتی؟

های وب 8مگ 6ماه 90 تومن.زنگ زدم میگه خطت نمیکشه نمیدونم راست میگه یا دروغ .

بگم کارشناس بفرستن درست میشه؟

دوستان اسیا تکی تهران چند روزه پینگ بالا نیست؟الان حدود 230-240 قبلا 120 اینا بود

اگر منظورت با داخل هست نمیدونم شاید باشه ولی اگر منظور خارج هست آسیاشت همچین پینگی در تمام دوران فعالیتش با خارج نداشته ! میانگین پینگ این شرکت با سرورهای خارجی 350 تا 600 هست ! :| سرویس هاش فقط به درد باز کردن سایت های که متن خبری دارن میخوره ! :-&

های وب 8مگ 6ماه 90 تومن.زنگ زدم میگه خطت نمیکشه نمیدونم راست میگه یا دروغ .

بگم کارشناس بفرستن درست میشه؟

شما خودت هم می تونی از داخل کنسول مودم و تنظیمات کیفیت خط SNR و عددهایی که نشون میده متوجه بشی که درست میگه یا نه.

اگر منظورت با داخل هست نمیدونم شاید باشه ولی اگر منظور خارج هست آسیاشت همچین پینگی در تمام دوران فعالیتش با خارج نداشته ! میانگین پینگ این شرکت با سرورهای خارجی 350 تا 600 هست ! :| سرویس هاش فقط به درد باز کردن سایت های که متن خبری دارن میخوره ! :-&
من 1 سالی میشه داشتم پینگم همیشه زیر 130 بوده این چند روز نمیدونم چی شده همون موقعی که بچه ها مشکا udp داشتن تو تابستون این مشکل برا من بود ولی عوضش پینگ بالا بود. پینگم با خارج گفتم

ISP که میگه برو سیمو چک کن برو مودم رو عوض کن و...الا مشکلم درست شده دیگه قطع نمیشه موندم از چیه شاید 2 یا3 ساعته دیگه دوباره شروع کنه به قطع وصل شدن

خدارم شکر کن که مث اون کلیپه نگفتن از اتاق برو بیرون بعد بیا داخل و جورابتو در بیار دوباره بپوش شاید درس شه!!!خخخخخ

دوستان اسیا تکی تهران چند روزه پینگ بالا نیست؟الان حدود 230-240 قبلا 120 اینا بود
من 1 سالی میشه داشتم پینگم همیشه زیر 130 بوده این چند روز نمیدونم چی شده همون موقعی که بچه ها مشکا udp داشتن تو تابستون این مشکل برا من بود ولی عوضش پینگ بالا بود. پینگم با خارج گفتم

3838312562.png

همین الان گرفتم. آسیاتک 1Mbps 10GB

منم مشکل شما رو دارم مخابرات ساری
اگه فهمیدی راه حل رو به ماهم بگو داداش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or