بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اينترنت به حدي داغون شده كه تا زنگ زدم به ISP گفت چراغ اينترنت تون قرمزه !:|
يعني در اين حد اواضع داغونه كه خودشون پيش فرض مي گن :d

البته خدارو شكر من مشكلي نداشتم ولي امروز بازي خيلي لگ زد :|

میشه یک نفر یه ISP درست وحسابی به من معرفی کنه که دانلود رایگان شبانه داشته باشه و مثل سپنتا، دانلود رایگان شبانش حجمی نباشه؟
سرویس حجمی میخوام بگیرم با دانلود شبانه بدون محدودیت.

سلام
دوباره یکی/دو روزه بعضی از سایت ها خیلی کند باز میشه و اکثرا درست لود نمیشن و باید رفرش کنم. حتی یه سایت ساده دانلود نرم افزار
ولی سایت های داخلی مث "آپارات" و "ورزش 3 " با سرعت بالا و بدون مشکل میاد و موقع دانلود هم سرعت خوبی داره
کس دیگه ای هم (از صبانت یا ISP های دیگه) این مشکل رو داره ؟!!
-
بالاخره داغونه یا مشکلی نداشتی ؟! :d

سلام
دوباره یکی/دو روزه بعضی از سایت ها خیلی کند باز میشه و اکثرا درست لود نمیشن و باید رفرش کنم. حتی یه سایت ساده دانلود نرم افزار
ولی سایت های داخلی مث "آپارات" و "ورزش 3 " با سرعت بالا و بدون مشکل میاد و موقع دانلود هم سرعت خوبی داره
کس دیگه ای هم (از صبانت یا ISP های دیگه) این مشکل رو داره ؟!!
منم این مشکل رو با شاتل دارم پیگیر شدم گفتن پکت لاست و افت سرعت خارجی دارن و دارن روش کار میکنن. دقیقاً هم 4 روز هست ساعت 9.30-10 شب به بعد وضع نت بهم میریزه و هی قطع و وصل میشه پینگمم از جمعه هفته پیش نوسان داره.

دوستا راسته که میگن پارس آنلاین خط رو تا 16 مگ بسته ؟ و شبانه هم فرقی نمیکنه ؟ !!!!!!!!!!!!! دوستم هم همینو میگه و راضی هستش !! الان تهرانیا راضین ؟

دوستا راسته که میگن پارس آنلاین خط رو تا 16 مگ بسته ؟ و شبانه هم فرقی نمیکنه ؟ !!!!!!!!!!!!! دوستم هم همینو میگه و راضی هستش !! الان تهرانیا راضین ؟

پارس انلاین تا 9 مگ هم میبنده ولی نویز میفته رو خط اگه پهنای باند زیاد باشه ! و قطع و وصلی ایجاد میشه و کیفیت سرویس پایین میاد !
برای بازی و اینا پهنای باند پایین تر خیلی بهتر هست!

منم این مشکل رو با شاتل دارم پیگیر شدم گفتن پکت لاست و افت سرعت خارجی دارن و دارن روش کار میکنن. دقیقاً هم 4 روز هست ساعت 9.30-10 شب به بعد وضع نت بهم میریزه و هی قطع و وصل میشه پینگمم از جمعه هفته پیش نوسان داره.

کلا شب ها به هیچ درد نمی‌خوره البته از ساعت ۴ بد از ظهر پاکت لاست میره بالا تو همهٔ بازی‌ها با شاتل

دوستان خوزستانی : سرویس شبانه رایگان مخابرات برای کسانی که از امروز سرویس خودشون رو تمدید می کنن حذف شده و کسایی که قرارداد دارن فقط تا پایان قرارداد قبلی میتونن استفاده کنن از سرویس شبانه و در صورت تمدید خبری نخواهد بود ... :| ( تدبیر و امید ... :|:| )

آخرین ویرایش:
دوستان خوزستانی : سرویس شبانه رایگان مخابرات برای کسانی که از امروز سرویس خودشون رو تمدید می کنن حذف شده و کسایی که قرارداد دارن فقط تا پایان قرارداد قبلی میتونن استفاده کنن از سرویس شبانه و در صورت تمدید خبری نخواهد بود ... :| ( تدبیر و امید ... :|:| )

دوست همیشه شاکی ما!

اگه پیگیری کرده باشی بجز مخابرات استانی، همه ی ISP های دیگه هم دارن سرویس دانلود شبانه رو محدودتر می کنن، چه از نظر زمانی و چه از نظر سرعت

حالا دلیلش چی می تونه باشه تا الان رسما اعلام نشده اما این مورد فکر نکنم برای گیمرها اهمیتش بیشتر از پایداری شبکه و پینگ تایم پایین و عدم لگ توی بازیها باشه.

دوست همیشه شاکی ما!

اگه پیگیری کرده باشی بجز مخابرات استانی، همه ی ISP های دیگه هم دارن سرویس دانلود شبانه رو محدودتر می کنن، چه از نظر زمانی و چه از نظر سرعت

حالا دلیلش چی می تونه باشه تا الان رسما اعلام نشده اما این مورد فکر نکنم برای گیمرها اهمیتش بیشتر از پایداری شبکه و پینگ تایم پایین و عدم لگ توی بازیها باشه.

باشه دیگه شکایت نمی کنم ! :d مگه گیمرها چند درصد از کاربرهای نت رو تشکیل میدن ! نباید که برای حق چند درصد بقیه زیرپا گذاشته بشن ... :|

خو وزیری که وزیر نباشه ، وزیر نیست :| چه منطقی پیاده کرده سرمون ! قبلا یه 512 نامحدود می گرفتم 25 تومن ماهی 80 گیگ دانلود داشتم + بازی آنلاین وبگردی و ... ! الان این یکی دستاوردش چی بوده ؟ وزیر : به نام خدا از اول دولت تدبیر و امید ! پهنای باند را 2 برابر کرده ایم ! :|

چرا مهم نیست؟ والا به شخصه یه دانشجو بدون درامد ندارم 2 روزی 4تومن بدم یه گیگابایت حجم که بتونم یکم بازی کنم قید دانلود اهنگ و ویدئو و غیره رو هم باید بزنم تنها استفاده نت میشه وبگردی به چه دردی میخوره ؟حالا هر چقدرم میخواد با کیفیت باشه(که اصلا چیزی به اسم کیفیتم وجود نداره والا روز به روز افتضاح تر و گرون تر)

آخرین ویرایش:
باشه دیگه شکایت نمی کنم ! :d مگه گیمرها چند درصد از کاربرهای نت رو تشکیل میدن ! نباید که برای حق چند درصد بقیه زیرپا گذاشته بشن ... :|

خو وزیری که وزیر نباشه ، وزیر نیست :| چه منطقی پیاده کرده سرمون ! قبلا یه 512 نامحدود می گرفتم 25 تومن ماهی 80 گیگ دانلود داشتم + بازی آنلاین وبگردی و ... ! الان این یکی دستاوردش چی بوده ؟ وزیر : به نام خدا از اول دولت تدبیر و امید ! پهنای باند را 2 برابر کرده ایم ! :|

خو آغا به شما نرسیده الکی از وزیر بد نگو!! مال من که تازگیا سرویسای خیلی خوبی آوردن و هم پینگ و هم سرعت عالی شده!(البته اون وزیر کارش اینه که پهنای بانندو زیاد کنه تا شرکتا نت ارزون بدن ولی کسی حاضر نیست از سودش بزنه!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or