مثل اینکه مخابرات اصفهان تعمیراتی چیزی داشته اختلال پیش اومده. الان هم پینگ فوق العاده خوب شده مثل روز های قدیم! تا ما سرویس کاهش پینگ خریدیم پینگمون شد زیر110
وضعیت یکی از دوستان ما با اینترنت شبکه رسانه تهران : کسی از اینجا سرویس میگیره بدونیم اوضاعش چطوره ؟
چندتا از دوستانم دارن، برای گیم بسیار خوب هست و راضی هستن دوستان. اما پوشش محدودی در تهران داره تا جای که خبر دارم
داستان این سرویساش که زده UP to فلان چیه ؟؟؟
شبکه رسانه تهران - سرویس دهنده اینترنت پرسرعت
دقیق نمیدونید کدوم محدوده را پوشش میده ؟
یعنی سرعتتون رو تا اون مقدار باز میذارن حالا با توجه به خلوت بودن شبکه میتونید زش بهره مند بشید،
برای وایرلسش این مناطق تحت پوشش هست:
این سرویس واسه بالا بالاهاست که
داستان این سرویساش که زده UP to فلان چیه ؟؟؟
شبکه رسانه تهران - سرویس دهنده اینترنت پرسرعت
دقیق نمیدونید کدوم محدوده را پوشش میده ؟
کجا قیمتش خوبه پول خون باباشون رو میگیرند...من یه مدت داشتم ولی نتونستم دووم بیارم.....سرعت عالی ..پینگ عالی ...در نتیجه مصرفت میره بالا ...3 گیگ میده مابقی رو باید ترافیک بخری که برای من صرف نداشت....یعنی با ماهی 100 تومن هم باز کار خاصی نمیشه کرد....up to 24 .... اونوقت با چه قیمت خوبی.... حالشو ببرید بخدا.
کجا قیمتش خوبه پول خون باباشون رو میگیرند...من یه مدت داشتم ولی نتونستم دووم بیارم.....سرعت عالی ..پینگ عالی ...در نتیجه مصرفت میره بالا ...3 گیگ میده مابقی رو باید ترافیک بخری که برای من صرف نداشت....یعنی با ماهی 100 تومن هم باز کار خاصی نمیشه کرد....
23 گیگ برای یک ماه اونم 1 مگ آپ تو 15 مگ ...140 هزار تومن خرج داره....شما میدی؟ برای منی که سمت بالا میشینم هم صرف نداره...
ایکاش استان ماهم کسایی مثل شما رو داشت
چرا...سرعتش هم خوبه شبانه...ولی من مصرف روزانم هم بالاست...حداقل 40 گیگ روزانه لازم دارم...:dشبانه رایگان نداره؟