بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینترنت ارزان و جهانی در راه است

شرکت‌های بزرگی همچون گوگل، مایکروسافت و همچنین آژانس‌های دولتی کشور‌های آمریکا و انگلستان عضو اتحادیه‌ای با نام اختصاری A4AI شده‌اند تا امکان دسترسی به اینترنت را برای میلیاردها نفر در سراسر جهان فراهم کنند.

به گزارش ایسنا، شرکت گوگل، دولت ایالات متحده آمریکا و انگلستان و بیش از ۱۰ شرکت بزرگ جهان توافق‌نامه‌ای را به امضاء رسانده‌اند که براساس آن تمامی اعضای این اتحادیه موظفند در تامین اینترنت ارزان‌قیمت در سراسر جهان تلاش و همکاری کنند.

براساس این گزارش، گوگل به همراه آژانس توسعه بین‌المللی دولت آمریکا، وزارت توسعه بین‌المللی دولت انگلستان و موسسه خیریه Omidyar چهار موسس اصلی این اتحادیه محسوب می‌شوند و اعضای دیگر اتحادیه مذکور متشکل از مایکروسافت، یاهو، اینتل، سیسکو، آلکاتل، اریکسون، شرکت آفریقایی MainOne و اپراتور مخابراتی Digicel در حوزه کارائیب است.

هدف اصلی این گروه، بهبود زیرساخت شبکه‌های اینترنت کابلی و بی‌سیم در سراسر دنیا خواهد بود.

بنابر گزارش اتحادیه ارتباطات بین‌الملل سازمان ملل و طبق اطلاعات نشریه ارتباطات، هزینه‌ی اتصال به اینترنت در کشورهای در حال توسعه حدود شش برابر حد مجاز است. بنابراین کاربرانی که در این‌ کشورها زندگی می‌کنند، برای اتصال به اینترنت، به طور میانگین مجبور به پرداخت ۳۰ درصد کل حقوق ماهیانه خود هستند، براین اساس اتحادیه A4AI قصد دارد، این میزان را به کمتر از پنج درصد برساند و تا پیش از پایان سال ۲۰۱۵ میلادی، حداقل با ۱۰ کشور از نزدیک تعامل خواهد کند.

شرکت‌های بزرگی همچون گوگل، مایکروسافت و همچنین آژانس‌های دولتی کشور‌های آمریکا و انگلستان عضو اتحادیه‌ای با نام اختصاری A4AI شده‌اند تا امکان دسترسی به اینترنت را برای میلیاردها نفر در سراسر جهان فراهم کنند.

به گزارش ایسنا، شرکت گوگل، دولت ایالات متحده آمریکا و انگلستان و بیش از ۱۰ شرکت بزرگ جهان توافق‌نامه‌ای را به امضاء رسانده‌اند که براساس آن تمامی اعضای این اتحادیه موظفند در تامین اینترنت ارزان‌قیمت در سراسر جهان تلاش و همکاری کنند.

براساس این گزارش، گوگل به همراه آژانس توسعه بین‌المللی دولت آمریکا، وزارت توسعه بین‌المللی دولت انگلستان و موسسه خیریه Omidyar چهار موسس اصلی این اتحادیه محسوب می‌شوند و اعضای دیگر اتحادیه مذکور متشکل از مایکروسافت، یاهو، اینتل، سیسکو، آلکاتل، اریکسون، شرکت آفریقایی MainOne و اپراتور مخابراتی Digicel در حوزه کارائیب است.

هدف اصلی این گروه، بهبود زیرساخت شبکه‌های اینترنت کابلی و بی‌سیم در سراسر دنیا خواهد بود.

بنابر گزارش اتحادیه ارتباطات بین‌الملل سازمان ملل و طبق اطلاعات نشریه ارتباطات، هزینه‌ی اتصال به اینترنت در کشورهای در حال توسعه حدود شش برابر حد مجاز است. بنابراین کاربرانی که در این‌ کشورها زندگی می‌کنند، برای اتصال به اینترنت، به طور میانگین مجبور به پرداخت ۳۰ درصد کل حقوق ماهیانه خود هستند، براین اساس اتحادیه A4AI قصد دارد، این میزان را به کمتر از پنج درصد برساند و تا پیش از پایان سال ۲۰۱۵ میلادی، حداقل با ۱۰ کشور از نزدیک تعامل خواهد کند.

ینی ممکنه به ما هم برسه!!؟ فک کنم به خاطر حمایت از isp های داخلی نزارن زیر یوغ بلاد کفر بریم!!!!:|
الان نت مریخ سریعتر از خودمونه فک کنم!!!:|

دوستان 2 مگ محدود پارس آنلاین دارم.تایم عادی با سرعت 400-500 kb/s دانلود میکنم و تایم رایگان 50 kb/s ....

اگر یکماه 2 مگ نامحدود بگیرم سرعتم تو تایم عادی همون 400-500 میمونه؟ اگر کم میشه روی چقدر میاد احتمالا؟

اینترنت من تقریبا دو روز قطع بود. چراغ لینک یا همون دی اس ال فقط چشمک می زد و ثابت نمی شد. ولی یه ساعت پیش خود بخود خوب شد. دو روز قبل از این هم یه صبح تا غروب اینجوری شده بود. واقعا دیگه هیچ اعتمادی ندارم به نت. پشتیبانی هم که قربونشون برم. کسی مشکل مشابهی داشته از اول این هفته تا حالا؟
در ضمن آی اس پی ام هم آسیا تکه

اینترنت من تقریبا دو روز قطع بود. چراغ لینک یا همون دی اس ال فقط چشمک می زد و ثابت نمی شد. ولی یه ساعت پیش خود بخود خوب شد. دو روز قبل از این هم یه صبح تا غروب اینجوری شده بود. واقعا دیگه هیچ اعتمادی ندارم به نت. پشتیبانی هم که قربونشون برم. کسی مشکل مشابهی داشته از اول این هفته تا حالا؟
بله من هم مشکلم تقریبا مشابه بود ولی چراغ رانژه ی ADSL مشکلی نداشت اما 2 روزه قطع و وصلی های عجیب و طولانی دارم. شاتل. یکی از دوستانم در پارس آنلاین هم دقیقا مشکل من رو داره ، با ISP هم در تماس بودم گفتن که مشکل از سمت زیرساخت روی DNS ها به وجود اومده و کاری از دستشون بر نمیاد ، زیرساخت هم جواب درستی ارائه نمی ده.

ما خیلی بدبخیتم بخدا چندین برابر اروپایی ها پول میدیم سرعت پایین میگیرم تازه پول حجم هم میدیم که هیجای دنیا همچین کاری نمیکنه اونوقت اینترنت ما رو میزنن داغونش میکنن جوابگو هم نیستند حقشون اینه زلزله بیاد رو سرشون بمیرند واقعا بمیرند اینا!اینترنت رو از آمریکا میگیرند چندین برابر قیمت به ما میفروشند از حلقمشون پایین نره گیر کنه خفه بشند:|

آخرین ویرایش:
بله من هم مشکلم تقریبا مشابه بود ولی چراغ رانژه ی ADSL مشکلی نداشت اما 2 روزه قطع و وصلی های عجیب و طولانی دارم. شاتل. یکی از دوستانم در پارس آنلاین هم دقیقا مشکل من رو داره ، با ISP هم در تماس بودم گفتن که مشکل از سمت زیرساخت روی DNS ها به وجود اومده و کاری از دستشون بر نمیاد ، زیرساخت هم جواب درستی ارائه نمی ده.

باز خوبه به شما حداقل یه جوابی دادند. من که کلا توی این دو روز بلاتکلیف بودم و خودخوری می کردم. زندگیم کاملا فلج شده بود توی این دو روز. امیدوارم این مشکل خیلی زود حل شه چون واقعا غیر قابل تحمله. در ضمن بین فاصله پست قبلیم تا این پست دوباره اینترتم قطع بود و همون مشکل دوباره پیش اومد.

باز خوبه به شما حداقل یه جوابی دادند. من که کلا توی این دو روز بلاتکلیف بودم و خودخوری می کردم. زندگیم کاملا فلج شده بود توی این دو روز. امیدوارم این مشکل خیلی زود حل شه چون واقعا غیر قابل تحمله. در ضمن بین فاصله پست قبلیم تا این پست دوباره اینترتم قطع بود و همون مشکل دوباره پیش اومد.
عزیز این مشکلات و بدبختی ها سال هاست وجود داره و دریغ از یک گام عملی و صادقانه در حل کردنشون !! بعید میدونم این مشکلات کامل حل شه به هر حال ظاهرا توی این مملکت برای اینترنت به قیمت خدا تومن باید هر ماه یه بلای طبیعی داشته باشیم. یه ماه UDP مختل میشه ، یه ماه پینگ میره بالا ، یه ماه پکت لاس وقطعی زیاد میشه ، یه ماه سرویس ها رو مختل می کنن ، یه ماه فلان قضیه و یه ماه بیسار. به بازه ی 5 سال گذشته نگاه کنید همش همین بساط بوده. این مشکلات حل نمیشه مگر شرکت ها خودشون اینترنت رو مستقیم تهیه کنن نه از طرف زیرساخت.

به ما که نرسید ولی واسه نسل آینده انشاا... روزی برسه که بشه با یک چیز شبیه همین مودم های جیبی به نت گوگل و جهانی با خرید تعرفه ارزان و راحت ، بدون شیلترینگ و پینگ بالا دسترسی پیدا کرد و غیرقابل قطع شدن هم باشه ... باشد روزی که پوز نجس زیرساخت و رو ساخت و امثالهم زده بشه برای نسل آینده . انشاا...

دوستان اسیا تکی نامحدود سرعت افت نکرده?
من یه مگ برنزی دانلودم 120-130 بود الان شده 45 چی شده؟
من هر روز 600 mb سرعت بالا داشتم (120-130)بعد سرعت افت میکرد میشد 45 به خاطر مصرف منصفانه .
حالا میخوام ببینم برا دوستان هم همینجوره؟از 45 شروع میشه .
زنگ زدم پشتیبان میگفت این سرعت طبیعه.کسی دیگه از دوستان هست عین من باشه؟
دیگه اخر سر زنگ بخش شکایت شروع کرد تعریف داستان همیشگی:(نت شما 1 مگه تقسیم بر هشت میشو از این داستانا.............)بعد گفتم من به اینا کار ندارم بگو چرا سرعت کم شده .گفت مشکل پهنای باند از زیرساخت پیش اومده.......

- - -ویرایش - - -

من افت سرعت دانلود داشتم ظهر ها ساعت 2 هم کلا قطع میشه نت دو روزه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or