بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دلیل افت اخیر کیفیت اینترنت مخابرات

فارس: محمدرضا بیدخام امروز در جمع خبرنگاران علت عمده افت اخیر کیفیت اینترنت را ناشی از کمبود پهنای باند شرکت مخابرات عنوان کرد.

معاون فروش شرکت مخابرات استان تهران افزود: برای دریافت پهنای باند جدید به شرکت ارتباطات زیرساخت تقاضا داده‌ایم و منتظر تأمین تقاضا از سوی این شرکت هستیم.

وی گفت: برای 6 ماهه نخست سال 93 حدود 100 لینک STM1 تقاضا شده که از این میزان 13 لینک و در حد یک چهارم تقاضا از سوی زیرساخت به مخابرات تهران واگذار شده است.

بیدخام تصریح کرد: علیرغم کمبود پهنای باند به دلیل برنامه موجود برای پاسخ‌گویی به تقاضاهای ADSL، جذب مشترک جدید اینترنت پرسرعت در استان تهران ادامه دارد.

معاون فروش شرکت مخابرات استان تهران در خصوص ارتقای سیستم پشتیبانی اینترنت مخابرات تهران، یادآور شد: سیستم یکپارچه مدیریت پشتیبانی (OSS) هم اکنون در منطقه 4 مخابراتی تهران در حال تست است که در صورت موفقیت در تمام مناطق راه‌اندازی خواهد شد. با راه‌اندازی این سیستم پاسخگویی به مشترکان ADSL بهبود خواهد یافت.

وی افزود: هم اکنون تقریبا واگذاری اینترنت پرسرعت مخابرات در استان تهران به روز است اما در برخی مناطق مشکلاتی به دلیل کافوهای نوری و خطوط PCM وجود دارد که مانع از واگذاری سرویس می شود؛ البته سیاست ما انتقال تمامی خطوط روی سیم مسی است.

- - -ویرایش - - -

شما هم میگید امروز ماکس... جالبه هر دو ماکس هستید یعنی‌ اینقدر تضاد

امروز صبح ماکسنت در همه جا مشکل داشت.

مخابرات باز *ید.. مارو مسخره کردن یا خودشون رو بی شرف ها؟
یه چندتا مرد :دی پاشن برن زنگ بزنن 2020 فحش خواهر مادر پشتیبانی رو بدن آدم بشن :دی
لَــنستر جان :d مخابرات ماها خیلی وقته خراب شده ولی تازه به مخابرات شماها سرایت کرده :d:d
ما تا جا داشته بهش ـون گفتیم ولی به هـــــــیچ جا نمیرسه :d

زیرساخت میگه 15 درصد از پهنای باندش خالیه و مشتری نداره . یعنی شبکه اصلا شلوغ نیست و باید کافی باشه . میگن هر شرکتی هم درخواست بده آنی تحویل میگیره . بعد مخابرات و بقیه ISP ها هر روز میگن زیرساخت بهمون پهنای باند نمیده یا خیلی دیر تحویل میده . موش و گربه بازی که میگن همینه . حالا کی راست میگه خدا داند ! :| در ضمن این مشکلات چند روزه ربطی به پهنای باند نداره . طبق معمول خود زیرساخت داره یه کاری می کنه نت افت کرده ربطی همه به یه ISP نداره ! نسل سوم هم هیچ تاثیری روی پهنای باندی که واسه DSL میدن نداره ... :|

زیرساخت میگه 15 درصد از پهنای باندش خالیه و مشتری نداره . یعنی شبکه اصلا شلوغ نیست و باید کافی باشه . میگن هر شرکتی هم درخواست بده آنی تحویل میگیره . بعد مخابرات و بقیه ISP ها هر روز میگن زیرساخت بهمون پهنای باند نمیده یا خیلی دیر تحویل میده . موش و گربه بازی که میگن همینه . حالا کی راست میگه خدا داند ! :| در ضمن این مشکلات چند روزه ربطی به پهنای باند نداره . طبق معمول خود زیرساخت داره یه کاری می کنه نت افت کرده ربطی همه به یه ISP نداره ! نسل سوم هم هیچ تاثیری روی پهنای باندی که واسه DSL میدن نداره ... :|
موافقم.

دوستان من از یک سایتی فیلم دانلود میکنم که سرورش طوری هست که وقتی اینترنت قطع و وصل میشه فایلی که داشته دانلود میشده ارور میده و دوباره باید user name pass رو وارد کنم ... که اکثر اوقات بعد از اینکه وارد میکنم ارور 403 میده . راهی داره که این مشکل رو برطرف کنم ؟‌

خیلی ربط داره :)
زیر ساخت خیلی مواقع از پهنای باند برخی شرکت ها میزنه و به برخی دیگه میده. اینکارو بارها و بارها تکرار کرده.
زیر ساخت هم اکنون با پهنای باندش به هیچ وجه توانایی پاسخگویی به لانچ نسل سوم در ایران رو نداره،
باز هم میگم. اگر پهنای باند بزودی حداقل دو برابر نشه منتظر قطعی و افت سرعت های پیاپی بعد از شهریور در اینترنتتون باشید.

زیرساخت نمیتونه از پهنای باند یک شرکت بزنه و به دیگری بده . اگر یک شرکت مثلا در خواست 2 گیگ پهنای باند بکنه همون رو هم تحویل میگیره و اگر کمتر باشه خود شرکت پیگیری می کنه از زیرساخت !!! پهنای باند DSL با موبایل ها متفاوته و مشکلی نداره . در ضمن اگر قرار باشه پهنای باند زیاد بشه 2 برابر دیگه اضافه نمیشه و خیلی بیشتر از این حرفا میشه . در حال حاضر پهنای باند کشور 120 گیگ هست و براورد شده نیاز کشور برای کیفیت معقول نسل 3 و 4 و فیبر نوری خانگی و تجاری 10000 گیگابایت هست که وزیر قول داده اونو برسونه به 4000 هزار گیگ تا سال 94 .

مخابرات خوزستان امروز رکورد شکست پینگم 1800 سرعت دان 5 کیلوبایت همین الان هرکار کردم یک عکس خواستم اپ کنم بزارم سرعت اپلودم رسیده به 0 نه میشه اپ کرد نه پیج باز کرد نه دان کرد نه ..... وایمکس ایرانسل فردا یا پس فردا وصل میشه b-)

زیرساخت نمیتونه از پهنای باند یک شرکت بزنه و به دیگری بده . اگر یک شرکت مثلا در خواست 2 گیگ پهنای باند بکنه همون رو هم تحویل میگیره و اگر کمتر باشه خود شرکت پیگیری می کنه از زیرساخت !!! پهنای باند DSL با موبایل ها متفاوته و مشکلی نداره . در ضمن اگر قرار باشه پهنای باند زیاد بشه 2 برابر دیگه اضافه نمیشه و خیلی بیشتر از این حرفا میشه . در حال حاضر پهنای باند کشور 120 گیگ هست و براورد شده نیاز کشور برای کیفیت معقول نسل 3 و 4 و فیبر نوری خانگی و تجاری 10000 گیگابایت هست که وزیر قول داده اونو برسونه به 4000 هزار گیگ تا سال 94 .
پیشنهاد میدم در مورد بحث کم فروشی زیر ساخت کمی تحقیق کنید،
در مورد اون ۴۰۰۰ گیگ هم منظورشون اینترنت ملی بوده و نه بین الملل،

همین الان
تهران
میدان ولی عصر
vegypyna.jpg

e3u9umub.jpg

SONY XPERIA Z2

دانمارک پرسرعت‌ترین اینترنت دنیا را با سرعت 43 ترابیت بر ثانیه داراست. این رکورد در گذشته برای کشورهایی نظیر کره جنوبی و آمریکا بوده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سرعت اینترنت مبحثی است که در تمامی کشورها از مباحث مهم شمرده می‌شود.

در این میان کشورهایی نظیر: کره جنوبی،سوئد، نروژ، آمریکا، فنلاند و ... از جمله پرسرعت‌ترین اینترنت‌ها را دارا هستند.

اما دو روز پیش در کشور دانمارک محققان دانشگاه dtu رکورد سرعت در فضای سایبر را بدست آورند.

43 ترابیت بر ثانیه یا 5300 گیگابایت در ثانیه!

برای هضم این سرعت می‌توان تصور کرد که اطلاعات یک هارد دیسک 5 ترابایتی را در کمتر از 1 ثانیه انتقال دهیم. یا فیلم 120 دقیقه‌‌ای fullHD یا 1080P را در کثری از ثانیه دانلود کنیم.

با توجه به اینکه این سرعت با تکنولوژی اتصال تک لیزری- تک فیبری بدست آمده امکان اجرای آن در کشورها فراهم شده و می‌تواند در دسترس عموم نیز قرار بگیرد.

احتمال داشتن همچین نتی برای من ایرانی برابر است با:
راه رفتن بر روی مریخ
سعود به بلندترین قله سیاره مشتری
و البته یک روز کامل بدون دی سی شدن بازی کردن!!!

دوستان در شرایطی که همین امروز اعتراض کاربران از سراسر ایران نسبت به مشکلات اخیر در رسانه ها منعکس شده، تهیه کنندگان برنامه های صدا و سیمای انحصاری، گزارشهایی رو در مورد بازیهای آنلاین و تهدیدات اینترنتی به خورد بینندگانشون می دن که نه تنها کاملا یک سویه، جهت دار و تحریف آمیز هست بلکه اثری از کار کارشناسی هم در محتوای این برنامه ها شون مشاهده نمیشه و فقط به عصبانیت و خشم کاربران از وضعیت موجود دامن میزنه
توصیه من به کاربران و دوستان گرامی اینه که خانواده ها رو در مورد این برنامه ها( از جمله برنامه ی وب گردی و امثال آن) آگاه کنن تا تاثیر منفی و انحرافی برنامه های این رسانه ی معلوم الحال کاسته بشه و وقت با ارزش برای دیدن این برنامه ها بیهوده هدر نره!!

دیدمش. چرت بود مث چی.
ورمیداشت یارو nfs underground میزد میگفت بازی های رایانه ای بدن اخن چیزن. خو جناب اول با crt بازی نکن دوم بازیای 100 قرن پیش نکن سوم از گیمرا اعتراف نگیر. باهاشون مناظره کن
چهارم اگه reward تو مراحل نباشه گیم میشه بازی ایران نیجریه. یعنی اینا دارن مفهوم گیم پلیو میبرن زیر سوال
حرف حساب ؟ ندارن آقا:d تنها تفریح جوونا رو هم میخوان بگیرن!
خدا رو شکر خانواده با گیم کاملا موافقن :P. وگرنه بدبختم بودم

سلام
دوستان ما تو شهرک اکباتان هستیم و من اینترنت مخابرات دارم.256 نامحدود سرعت دانلودم با idm بین 28-32 بازی میکنه. می خوام سرویسم رو عوض کنم و از یک isp دیگه بگیرم.شما برای محدوده ما پیشنهادی دارید؟ میگن اینجا اسیا تک و شهراد خوب هستن ولی همه فقط میگن:d
خوشحال میشم اگه کمکم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or