بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من میخوام نتم رو از صبانت به مخابرات تغییر بدم به نظرتون می ارزه ؟ خیلی مخابرات ارزون تره تقریبا قیمت صبانت 128 با مخابرات 2 مگ یکی در میاد
از نظر بازی انلاین (psn ) جطوریاس ؟ فیفا مشکلی پیش میاد باش ؟

ما داریم از دست مخابرات تو 2 تا تاپیک خود کشی میکنیم میخوای بیای مخابرات؟ باید به همه پیشنهاد کرد سمتش نیان گند ترین سرویس دهنده شده این 2 هفته (دیشب پینگم 120 یک تام اوت نداشت نمیتونستم فیفا بزنم امروز 600 تایم اوت داره خدا به خیر کنه)

ما داریم از دست مخابرات تو 2 تا تاپیک خود کشی میکنیم میخوای بیای مخابرات؟ باید به همه پیشنهاد کرد سمتش نیان گند ترین سرویس دهنده شده این 2 هفته (دیشب پینگم 120 یک تام اوت نداشت نمیتونستم فیفا بزنم امروز 600 تایم اوت داره خدا به خیر کنه)

مخابرات هم خیلی هوله هم خیلی بد البته شهر و محل نت خیلی مهمه
اون دوستون که برای انتقال cm داده بود باید تو شهر یا محل شون سوال کنه ببینه مخابرات خوبه یا بد
مثلا تهران پیشنهاد نمیشه

ماکسنت تبریز 1ماهی هست که پینگ اینطوریه!!
110cc47.png

سلام دوستان.میخواستم یه موضوعی رو با شما هادر میون بزارم،اگه میشه راهنمایی کنید منو.
راستش من چند روز پیش یه سرویس 6 مگ،1 ماهه،10 گیگ از صبانت گرفتم.
بعد از اون یه سرویس رایگان ب من دادن که وقتی خط من رانژه شد ازش استفاده کردم و خوب بود.
تا اینکه وقتی سرویس اصلی من فعال شد دیدم چراغ اینترنت من خاموش هست ولی چراغ dsl کاملا روشن هست.
با خودم گفتم شاید باز دوباره باید تنظیماتشو درست کنم،که تنظیماتش هم کاملا دست بود.
بعد زنگ زدم بهشون جریان رو براشون تعریف کردم.گفتن که الان خط رو ریست میکنیم بعد از 10 دقیقه روشن کن،درست میشه.
باز ما روشن کردیم دیدیم درست نشد.
خلاصه سرتون رو درد نیارم،حالا هر کاری میکنم زیر باز نمیرن و میگن این دیگه ب ما ربطی ندار.(اینقدر پررو هستن)
حالا ب نظرتون چه کنم isp رو عوض کنم؟
لطفا راهنمایی کنید منو.

سلام دوستان.میخواستم یه موضوعی رو با شما هادر میون بزارم،اگه میشه راهنمایی کنید منو.
راستش من چند روز پیش یه سرویس 6 مگ،1 ماهه،10 گیگ از صبانت گرفتم.
بعد از اون یه سرویس رایگان ب من دادن که وقتی خط من رانژه شد ازش استفاده کردم و خوب بود.
تا اینکه وقتی سرویس اصلی من فعال شد دیدم چراغ اینترنت من خاموش هست ولی چراغ dsl کاملا روشن هست.
با خودم گفتم شاید باز دوباره باید تنظیماتشو درست کنم،که تنظیماتش هم کاملا دست بود.
بعد زنگ زدم بهشون جریان رو براشون تعریف کردم.گفتن که الان خط رو ریست میکنیم بعد از 10 دقیقه روشن کن،درست میشه.
باز ما روشن کردیم دیدیم درست نشد.
خلاصه سرتون رو درد نیارم،حالا هر کاری میکنم زیر باز نمیرن و میگن این دیگه ب ما ربطی ندار.(اینقدر پررو هستن)
حالا ب نظرتون چه کنم isp رو عوض کنم؟
لطفا راهنمایی کنید منو.
این مشکل معمولا وقتی پیش میاد که تو تنظیمات مودم یک چیزی رو اشتباه می زنین (مثلا پسورد). مودم رو یک دور ریست کن با تنظیمات اصلیش و از اول تنظیم کن باید درست بشه ...

دوستان من مخابرات یک مگ نامحدود دارم سرعتم همیشه 80 کیلوبایت هست .اما الان 3-4 ساعتی هست سرعت 250 کیلوبایت شده!

دلیلش چیه؟

والا منم یک ساعتی هست که پینگم ترکونده عالی شده
512 مخابرات
منم و خیلی های دیگه از این نوع تجربه ها داشتم ولی بدانید و اگاه باشید این ارامش قبل از طوفان هست وقتی دارن زیر ساخت یه قسمتی را دستگاری میکنن اون قسمت دسترسیشون به نت محدود میشه و طبیعتا پهنای باند برا یه سری بازتر میشه ! تا وقتی یه اقدام کلی صورت نگرفته دلتون را به این چیزا خوش نکنید !

mohammad ps4 داخل کنترل پنل مودمت بگرد دنبال dns بعد تیک گزینه auto dns رو بزن اگر نداشتی تماس بگیر با صبانت بگو dns هاتون چیه بنویس دستی وارد کن ( با کابل وصل باش )

راه دیگه هم تنظیم از طریق :/ contol pannel /network and sharing center / change adapter setting / right click Ethernet / properties / internet Protocol Version 4
Properties /

زنگ بزن صبانت بهت میگن تنظیمات اینجارو

اگه جواب نداد با یه چی دیگه به جز پی سی مثل موبایل بهش وصل شو !

من 4 سال پیش صبانت بودم اون زمان چرت ترین بود الان و نمیدونم !

پدر اینترنت به ایران می‌آید

وایمکس نیوز- این همایش به گفته برگزارکنندگانش با حضور مقامات عالی رتبه‌ی کشور، میهمانان عالی رتبه خارجی و بیش از 50 سخنران خارجی برگزار می‌شود و فرصت بزرگی است که بتوانیم توان کشور در حوزه ICT به ویژه توان بخش خصوصی را به نمایش بگذاریم، ببینیم در کجای فناوری دنیا هستیم، ظرفیت‌های‌مان چیست و به کجا می‌رویم.
همچنین براساس اطلاعات نشریه ارتباطات در این هفته نمایشگاه تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز در محل سالن اجلاس سران برپا خواهد شد.
منبع: ایسنا

وایمکس نیوز- این همایش به گفته برگزارکنندگانش با حضور مقامات عالی رتبه‌ی کشور، میهمانان عالی رتبه خارجی و بیش از 50 سخنران خارجی برگزار می‌شود و فرصت بزرگی است که بتوانیم توان کشور در حوزه ICT به ویژه توان بخش خصوصی را به نمایش بگذاریم، ببینیم در کجای فناوری دنیا هستیم، ظرفیت‌های‌مان چیست و به کجا می‌رویم.
همچنین براساس اطلاعات نشریه ارتباطات در این هفته نمایشگاه تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز در محل سالن اجلاس سران برپا خواهد شد.
منبع: ایسنا

دعوتش کنید کرمانشاه بهش مخابرات بدید تو همین شکل خشک میشه میمیره.

دعوتش کنید کرمانشاه بهش مخابرات بدید تو همین شکل خشک میشه میمیره.
فک کنم بهتره بگیم : و انگاه که شیخ 2 دقیقه از نت ایران مصرف نمود جامه بر درید و نعره زنان سر به بیابان گذاشت !
من موندم با چه رویی این اقا را دعوت کردن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or