بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من یه نکته ای رو در مورد پارس آنلاین بگم که شاید بعضی ها ندونن. اول از همه اگه از پینگتون ناراضی هستین زنگ بزنید پشتیبانی و بگید سرویس کاهش پینگ فعال کنن براتون و دوم اینکه پارس آنلاین IP های زیادی برای اتصال به اینترنت داره و هر بار که مودم ریست میشه پینگش فرق می کنه مثلا یه بار پینگش 300ــه و یه بار 130، خلاصه اگه احساس می کنید پینگتون بده چند بار مودم رو ریست کنید و پینگ رو امتحان کنید تا به پینگ ایده آل برسید.جدیدا هم که من امتحان کردم اصلا حتی یدونه Time Out هم نداره. پینگ 130 هم چنان تعریفی نیست، امیدوارم این مکس نت دسترسی سراسری بده به کل استان ها تا دیگه از شر این پینگ های عجیب غریب راحت بشیم.

Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
(c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Masoud>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=38ms TTL=61
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=59ms TTL=61

Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 38ms, Maximum = 59ms, Average = 43ms

C:\Users\Masoud>ping 4.2.2.6

Pinging 4.2.2.6 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=39ms TTL=61
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=42ms TTL=61
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=48ms TTL=61
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=38ms TTL=61

Ping statistics for 4.2.2.6:
Minimum = 38ms, Maximum = 48ms, Average = 41ms

C:\Users\Masoud>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=37ms TTL=61
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=39ms TTL=61
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=48ms TTL=61
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=53ms TTL=61

Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 37ms, Maximum = 53ms, Average = 44ms

C:\Users\Masoud>ping google.com

Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=37ms TTL=61
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=44ms TTL=61
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=41ms TTL=61
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=36ms TTL=61

Ping statistics for 216.239.32.20:
Minimum = 36ms, Maximum = 44ms, Average = 39ms

C:\Users\Masoud>

داش مسعود قضیه این پینگ های چیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! what ?!?!
سرور اختصاصی :-/
یا شاید دوربین مخفیه
این پینگ از نزدیک ببینیم میمرم

داش مسعود قضیه این پینگ های چیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! what ?!?!
سرور اختصاصی :-/
یا شاید دوربین مخفیه
این پینگ از نزدیک ببینیم میمرم

10 بار گفته مسعود

ایشون نت اختصاصی سرعت بالا ماکس نت رو دارن :دی

فخر فروش :| دل جوونا رو آب کرده :دی !
سلام
این سرویس کاهش دهنده پینگ برای مخابرات شهر تهران هم هست عایا؟!!

برا همه سرویس ها هست شما باید پینگتون رو اول ببینید اصلا نیاز هست به این کار یا خیر

من یه نکته ای رو در مورد پارس آنلاین بگم که شاید بعضی ها ندونن. اول از همه اگه از پینگتون ناراضی هستین زنگ بزنید پشتیبانی و بگید سرویس کاهش پینگ فعال کنن براتون و دوم اینکه پارس آنلاین IP های زیادی برای اتصال به اینترنت داره و هر بار که مودم ریست میشه پینگش فرق می کنه مثلا یه بار پینگش 300ــه و یه بار 130، خلاصه اگه احساس می کنید پینگتون بده چند بار مودم رو ریست کنید و پینگ رو امتحان کنید تا به پینگ ایده آل برسید.جدیدا هم که من امتحان کردم اصلا حتی یدونه Time Out هم نداره. پینگ 130 هم چنان تعریفی نیست، امیدوارم این مکس نت دسترسی سراسری بده به کل استان ها تا دیگه از شر این پینگ های عجیب غریب راحت بشیم.

اتفاقا عجیب قریب‌ترین پینگ و .. متعلق به مکسنت هستش

شما فکر می‌کنید پینگ مکس نت چنده!!!پینگ ۳۰۰-۵۰۰ با تیم اوت و پکیج لاست دائمی .همچنین قطعی‌های مختص مکث نت که روزی ۳- ۷ بار خود به خود قاتو وصل می‌شه
هنوز اینجا وضع مکث خوب هست
http://upcity.ir/images2/16324103006096066497.png
16324103006096066497.png

10 بار گفته مسعود

برا همه سرویس ها هست شما باید پینگتون رو اول ببینید اصلا نیاز هست به این کار یا خیر

داداش نه با نت اختصاصی نه با سرور اختصاصی میشه چنین پینگی گرفتی

اصلا کلا چنین چیزی محاله اونم تو ایران :دی :دی
مسعود بیا توضیح بده

10 بار گفته مسعود

والا با یکی‌ از نمایند های مکس نت که دوست ما بود و از ایشون اینتر نت میگرفتیم چندین بار به به خاطره اعتراض‌های من با اعضای اصلی‌ مکس نت ارتباط برقرار کردیم که شاید پینقمو بیارن و این تیم اوت و .. رو درست کنن ، جوابشون همیشه این بود اگه مشکل سرعت دانلود یا آپلود داشته باشید میتونیم دست کاری کنیم ولی‌ پینگ دست ما نیست
شما‌ها هم بهتره بیخودی اینقد از این ،،، تعریف نکنید روزی ۶-۸ بر زنگ میزدم با ۱۰۰۰ نفر شون صحبت کردم سالیان ۸۰۰-۹۰۰ تومن بابت نتشون پول میددم از این خبرا نبود
اخر مسئول رسدیقی به شکایتشون برگشت میگه صحبت می‌کنم به فلانی‌ میگم ۲ هفته مدت شمارو تمدید کنه .......ل(( فکر کرده مثل خودشون گدا هستم( البته اصلا پیگیر این ۲ هفتش نشدم
خلاصه بی‌ خودی اینقد جو ندین ،نت اختصاصی مختساسی هم نداریم .بستگی به خط تلفن شما داره که چه سرعت ‌رو میکشه یا نه تازه سرعت به پینگ ربط نداره شما چه ۵۱۲kb باشید چه ۱۰mb پینگ واسه جفتش یکیه تازه مکسنت نهایتان ۱۰میب می‌تونه بده نه بیشتر)x

الیاس جان من تعریف نکردم .. فقط اسم سرویسشون رو گفتم ماکس نت است

من خودمم از هیچ شرکتی تعریف و تمجید نمی کنم شما خودتون رو عصبانی نکنید

اینترنت های ما کلا نا پایدار هستن ... هر جا یه پینگ هر جا یه سرعت دانلود میدن متاسفانه !

آغاز کمپین فروش اینترنت فوق سریع

وایمکس نیوز- در این کمپین مودم بی سیم رایگان درصورت عقد قرارداد یک ساله و تا 120 گیگابایت حجم تضمین شده همراه با بسته IP استاتیک در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد.

مشتریان اینترنت پرسرعت آشنای اول به منظور استفاده از این طرح ویژه می‌توانند با شماره 2020 در سراسر کشور تماس گرفته و یا به سایت adsl.fci.co.ir مراجعه کنند.

وایمکس نیوز- در این کمپین مودم بی سیم رایگان درصورت عقد قرارداد یک ساله و تا 120 گیگابایت حجم تضمین شده همراه با بسته IP استاتیک در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد.

مشتریان اینترنت پرسرعت آشنای اول به منظور استفاده از این طرح ویژه می‌توانند با شماره 2020 در سراسر کشور تماس گرفته و یا به سایت adsl.fci.co.ir مراجعه کنند.
البته انگار این طرح فعلا فقط برای شرکتهاست نه یوزرهای عادی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or