داش مسعود قضیه این پینگ های چیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! what ?!?!
سرور اختصاصی
یا شاید دوربین مخفیه
این پینگ از نزدیک ببینیم میمرم
دوستان کسی اینجا هایوب استفاده کرده یا از کیفیت سرویسش اطلاعی داره؟
من 1مگ شاتل دارم و میخوام به هایوب مهاجرت کنم میخواستم بدونم از لحاظ سرعت و پینگ و اینا چطوریه. وضعیت تایم اوت و همینطور قطعیش چطوریه؟
دوستان بهترین isp برای غرب تهران چیه به نظرتون ؟
میخوام سرعت بالا بگیرم و هم این که ping عالی باشه قطع و وصلی هم کم باشه
این پارس انلاین دیگه شورش رو دراورده زنگ زدم گفتم سیستم کاهش پینگ رو راه بنداز گند زد به نت
دوستان بهترین isp برای غرب تهران چیه به نظرتون ؟
میخوام سرعت بالا بگیرم و هم این که ping عالی باشه قطع و وصلی هم کم باشه
این پارس انلاین دیگه شورش رو دراورده زنگ زدم گفتم سیستم کاهش پینگ رو راه بنداز گند زد به نت
دوستان اگه یادتون باشه چند وقت پیش درباره نوسان پینگ ازتون سوال کردم (پینگم هر چند دقیقه میره 1000 به بالا) گفتید ممکنه مال خط باشه و نویز و...
من الان با یه مودم دیگه امتحان کردم این مشکلو نداشتم، حالا الان باید این مودمو قبلیمو کلا بندازم بیرون؟ :d یا مشکل قابل حل شدنه؟ کلا مشکل از چیه؟ من تا حالا چنین چیزی ندیده بودم!!
پارس آنلاین رو مرکز مخابراتی مون چند روزی قطعی داشت،یعنی تو این دو هفته شاید حدود 20 ساعت قطع شده بود.امروز پیامک اومد که به خاطر این قطعی ها یک گیگ شارژ بهتون اضافه شده و یه هفته هم به قراردادتون اضافه شده.یه گیگ هم به مناسبت عید فطر اضافه کردن.حداقل در این مورد به مشتری احترام میزارن.