بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات اهواز هم نامحدود برداشتن به صورت کامل هم شبانه رایگان هم سرعت دانلود رو 10% اوردن پایین همه این مسائل دست به دست هم میدن تا درخواست تخلیه بکوبونید توی صورتشون

من از مخابراط سرویس دارم پینگم و سرعت دانلودم 2 هفتس کم شده به من 1 مگ داد ولی در حال حاضر دارم 70 دانلود میکنم کسی دیگه این مشکل ر داره؟؟
منم از مخابرات سرویس میگیرم 1 مگ هم دارم البته من اراکم تقریبا اینجا هم یه ماهی میشه که خیلی اوضاع نت مخابرات خراب شده تو صفحات قبل هم بچه ها زیاد مینالیدن من هم سرعت دانلودم بد شده هم پینگم

اصولا یه مگ مخابرات سرعت دانلودش رو همین 70 - 80 میده !
نه دوست من قبل از این خرابی هاش من با 230 دانلود میکردم

اقا زنگ زدم پارس انلاین گفتم پینگو بیارن پایین بعد دیدم از 300 رسید به 120 ولی 5 دقیقه بعد نت قطع شد تا نیم ساعت بعد :| بعد دیدم پینگ دوباره شده 300 :دی
همش هم میگفتن نویز خطه :| من سر خط هم بردم میگفتن نویز داره :| اسپلیتر میذارم میگن نویزت افتضاحه :((
ولی خوشبختانه بعد 3 ماه دیشب تونستم 3 دست ارکهام اوریجینز انلاین بازی کنم :|
دوستان به نظرتون مشکل چیه؟

اقا زنگ زدم پارس انلاین گفتم پینگو بیارن پایین بعد دیدم از 300 رسید به 120 ولی 5 دقیقه بعد نت قطع شد تا نیم ساعت بعد :| بعد دیدم پینگ دوباره شده 300 :دی
همش هم میگفتن نویز خطه :| من سر خط هم بردم میگفتن نویز داره :| اسپلیتر میذارم میگن نویزت افتضاحه :((

مرد حسابی ملت ریختن توی بازی های انلاین تاپ تو میری این رو بازی میکنی؟ والا راست میگن نویز خط خیلی تاثیر میزاره اما وقتی خطط دیگه نویز نداشته باشه مشکل از ای اس پی هست:d

داداش از تو خود مودم حتما یک چک بکن ببین واقعا نویز داری یا نه ...

دوستان اگه یادتون باشه چند وقت پیش درباره نوسان پینگ ازتون سوال کردم (پینگم هر چند دقیقه میره 1000 به بالا) گفتید ممکنه مال خط باشه و نویز و...
من الان با یه مودم دیگه امتحان کردم این مشکلو نداشتم، حالا الان باید این مودمو قبلیمو کلا بندازم بیرون؟ :d یا مشکل قابل حل شدنه؟ کلا مشکل از چیه؟ من تا حالا چنین چیزی ندیده بودم!!

کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره ؟

اصولا یه مگ مخابرات سرعت دانلودش رو همین 70 - 80 میده !
معیار خاصی نداره!
یک مگ اینجا سرعتش 140 ـه

الان من 2 مگ دارم توی مشهد! سرعتم 270 ـه شبانه روزم هیچ فرقی نداره! ساعت رایگانم همینقدره! ولی باز توی شهرای دیگه کلا متفاوته!

خداییش الان توی مشهد بنظرم مخابرات بهترین نت رو داره! طرحای جدیدش خیلی خوبه! من همین چند روز پیش گرفتم راضیم! سرعت زیر 250 نمیاد! قیمتاشم عالیه!
امیدوارم توی شهرای دیگه هم همینطوری بشه! اینا نمیتونن یک چیز کلی بزارن توی کل کشور همه طرحا یکی بشه که این وضعیت پیش نیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or