بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اه چقدر این شرکتی که من ازش گرفتم ماله مخابرات خ*نگن طرف یه بار یک حرف میزنه همون دقیقه حرفش رو عوض میکنه بهش میگم دوستم برای رایگان شبانه برگشته میگه چنین نیست بعدش 6 دقیقه پیش گفته بود برگردوندیم پاس ما داد پاس ماناماده چیه اسم مسخرش

رفع مشکل فنی ***** "یوتیوب"

عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه از رفع مشکل فنی *****ینگ سایت اینترنتی "یوتیوب" که منجر به دسترسی برخی کاربران ایرانی به این سایت مسدود، شده بود خبر داد.

دکتر محمدرضا آقامیری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مشکلی که در *****ینگ سایت یوتیوب در هفته جاری پیش آمده بود، اظهار داشت: این اختلال فنی قابل توجه نبود و تنها برخی کاربران اینترنت در نقاط محدودی از کشور به سایت یوتیوب دسترسی داشتند.

وی با تاکید براینکه با پیگیری کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و تذکر به شرکت ارتباطات زیرساخت برای رفع این مشکل فنی، این موضوع هم اکنون رفع شده است، اضافه کرد: سایت یوتیوب به دلیل دارا بودن محتوای مجرمانه باید ***** باشد و کارگروه *****ینگ برنامه ای برای رفع ***** این سایت ندارد و بروز مشکل فنی که منجر به دسترسی برخی کاربران به این سایت شده بود به معنای تصمیم برای رفع ***** آن نیست.

عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با بیان اینکه با اجرای *****ینگ هوشمند در کشور، بسیاری از مشکلات سامانه *****ینگ رفع خواهد شد، افزود: سازوکارهای اجرای این طرح توسط وزارت ارتباطات در حال انجام و آماده سازی است و با وجودی که با مسائل فنی بسیار پیچیده ای روبرو هستیم به نظر می رسد با داشتن نیروی انسانی هوشمند، بتوانیم بر مسائل و مشکلات غلبه کرده و این سیستم را راه اندازی کنیم.

حجت الاسلام آقامیری با بیان اینکه در عرصه سایبر در جنگ نابرابر با غرب قرار گرفته ایم و با وجود استیلای غرب بر تکنولوژی، کار سختی در پیش رو داریم خاطرنشان کرد: در اجرای *****ینگ هوشمند، نیازمند پایش و پالایش محتوا از دروازه ورودی - گیت وی - به کشور هستیم و براین اساس باید 1200 گیگابایت پهنای باند را رصد کنیم که این امر نیازمند سازوکارهای فنی بسیار قوی و پیچیده ای است.

وی گفت: برای دستیابی به *****ینگ هوشمند نیازمند زمان هستیم و وزارت ارتباطات نیز در تلاش برای اجرای این طرح است و کوتاهی از سوی این وزارتخانه دیده نمی شود.

به گفته این عضو کارگروه *****ینگ، چندین سازمان هم اکنون و به صورت همزمان در حال انجام طرح *****ینگ هوشمند در بخش پردازش و تشخیص تصاویر، صوت و متن هستند که این طرح زمان بر خواهد بود اما به طور قطع اجرایی می شود و پالایش فضای اینترنتی شکل هوشمند به خود خواهد گرفت.

به گزارش مهر، در چند روز اخیر برخی کاربران ایرانی به سایت ***** شده یوتیوب دسترسی داشته اند.

یوتیوب سومین سایت پرطرفدار دنیا در حوزه بارگذاری و تماشای ویدئو است که یکی از شاخه های اصلی سرویس دهنده گوگل محسوب می شود.

در رابطه ی با این قضیه یوتیوب توی اون یکی تاپیک پستی گذاشتم ، باز اینجا هم میزارم و به نظرم خودش گویای همه چیز هست:
دیدم امروز تعدادی از دوستان یوتیوب رو روی پروتکل HTTPS / SSL باز می کنند و بعضا اظهار تعجب کردند یا به غلط فکر می کنند یوتیوب رفع فیل تر شده ولی اینطور نیست.

بحث یوتیوب کاملا متفاوت است با چیزی که فکر می کنید ، از اونجایی که یوتیوب و گوگل مدتهاست یکی شدند(گوگل یوتیوب رو خرید) برای همین سرور های مشترک دارند و پروتکل های SSL همشون یک جا هست این یعنی فیل تر شدن و بسته شدن کامل یوتیوب روی پروتکل امن SSL (مشابه فیسبوک) به منزله ی بسته شدن کامل G-Mail و تمام سرویس های گوگل روی اینترنت هست که کمیته مصادیق فیل ترینگ هرگز تن به چنین حرکتی نخواهد داد ! برای همین گاهی با ایجاد اختلال و کند کردن گوگل و جی میل سعی در بستن یوتیوب روی SSL داشتند و دارند و مقطعی موفق هم بودند ولی در بسیاری از موارد هم پیش اومده که یوتیوب کامل در دسترس بوده است مثل الان که خود من هم حدود 1 ماهی میشه برام باز هست.(حتی چند ماه پیش هم بار ها در مدت زمان های طولانی باز بود ولی بعد از مدتی باز مختل می شد).
تنها تغییری که در چند ماه اخیر یوتیوب داشته اینکه پروسه ی Streaming رو هم به SSL Layer آوورده و الان به راحتی میتونید فیلم هارو هم روی HTTPS مشاهده کنید ولی چند ماه قبل این امکان وجود نداشت.

پس یوتیوب رفع فیل تر نشده و نخواهد شد این فقط یک شگرد فنی گوگل بوده که ناخواسته به نفع ما در اومده و هنوز کمیته فخیمه فیل ترینگ و دستگاه عریض و طویلشون نتونستن از لحاظ فنی این دو رو کامل در سیستم فیل ترینگشون تفکیک و جدا نمایند.

عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه از رفع مشکل فنی *****ینگ سایت اینترنتی "یوتیوب" که منجر به دسترسی برخی کاربران ایرانی به این سایت مسدود، شده بود خبر داد.

دکتر محمدرضا آقامیری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مشکلی که در *****ینگ سایت یوتیوب در هفته جاری پیش آمده بود، اظهار داشت: این اختلال فنی قابل توجه نبود و تنها برخی کاربران اینترنت در نقاط محدودی از کشور به سایت یوتیوب دسترسی داشتند.

یوتیوب سومین سایت پرطرفدار دنیا در حوزه بارگذاری و تماشای ویدئو است که یکی از شاخه های اصلی سرویس دهنده گوگل محسوب می شود.

رفع مشکل فنی؟! کدوم مشکل؟

مشکل همین سیستم چیلترینگ افسارگسیخته و ضد کاربری شماست که بهترین و ذیقیمت ترین و غنی ترین سایتهای آموزشی و علمی دنیا رو باهاش مسدود می کنید! محتوای مجرمانه هم محتوای افکار و سلیقه ی کج اندیش شماست که میلیونها کاربر رو از دسترسی به اینهمه منابع و فرصتهای آموزشی، فرهنگی و تفریحی محروم می کنید!! (مخاطب من تصمیم گیران هستن، اشتباه نشه!)

باز هم می گم، سیستم چیلترینگ در ابتدا تنها و تنها و تنها برای مسدود سازی سایت های ضد اخلاقی پیاده سازی شد، اما امروز و بعد از سالها از تکامل نامتعارف این سیستم، فعلا در برگیرنده ی هر سایت با هر محتوایی هست، به جز اون که باید باشه!

تا این وضعیت پابرجا باشه و سایتهای گیمینگ، سایتهای فن آوری، سایتهای تفریحی و مخصوصا همین یوتیوب رو که شخصا بسیاری از محفوظاتم رو از اون بدست آوردم این روش چیلترینگ نه پذیرفته هست و نه قابل قبول، همین کاری رو باید بکنیم که می کنیم!

الان تست کردم بازم ویدئو های یوتیوب بدون هیلتر باز میشه :d فک کنم تا یکی دو روز باز مسدود کنن دسترسی رو.

این سیستم بخاطر بحث فنی و یکپارچگی سیستمهای گوگل قادر به قطع دسترسی دائمی به بوتیوب نخواهد بود!

ببینم این اینترنت مخابرات ADSL حجمی مثل بقیه شرکت ها شبها رایگان میشه تو ساعتهای خاصی ؟

داره ولی تو شهر ما باید ۶ماه به بالا بگیری تا ساعت رایگان بدن!!!
نمیدونم از کجا درآوردن اینو.کسی نمیدونه چکار باید کرد؟!

رفع مشکل فنی؟! کدوم مشکل؟

مشکل همین سیستم چیلترینگ افسارگسیخته و ضد کاربری شماست که بهترین و ذیقیمت ترین و غنی ترین سایتهای آموزشی و علمی دنیا رو باهاش مسدود می کنید! محتوای مجرمانه هم محتوای افکار و سلیقه ی کج اندیش شماست که میلیونها کاربر رو از دسترسی به اینهمه منابع و فرصتهای آموزشی، فرهنگی و تفریحی محروم می کنید!! (مخاطب من تصمیم گیران هستن، اشتباه نشه!)

باز هم می گم، سیستم چیلترینگ در ابتدا تنها و تنها و تنها برای مسدود سازی سایت های ضد اخلاقی پیاده سازی شد، اما امروز و بعد از سالها از تکامل نامتعارف این سیستم، فعلا در برگیرنده ی هر سایت با هر محتوایی هست، به جز اون که باید باشه!

تا این وضعیت پابرجا باشه و سایتهای گیمینگ، سایتهای فن آوری، سایتهای تفریحی و مخصوصا همین یوتیوب رو که شخصا بسیاری از محفوظاتم رو از اون بدست آوردم این روش چیلترینگ نه پذیرفته هست و نه قابل قبول، همین کاری رو باید بکنیم که می کنیم!

ببین حرفت درسته‌ها، ولی بهتره این صحبت‌ها رو به هر طریقی به گوش همون مسدولان برسونیم. گفتن این چیزا توی سایت‌های غیر مرتبطی مثل همینجا که کاربراش فقط دنبال فحش دادن به اینو اون هستن، هیچ دردی رو دوا نمیکنه. چون قطعاً این حرفها به گوش هیچ مسئولی نمیرسه.
ولی خب حرفات درسته و خیلی از سایتایی که واقعاً دلیلی برای *****بودن ندارن، ***** هستن.
البته اینو هم باید در نظر گرفت که ما تنها کشوری نیستیم که فیس‌بوق و یوتوب رو ***** کردیم. کشوری مثل چین هم این دو تا سایت رو ***** کرده.

ببین حرفت درسته‌ها، ولی بهتره این صحبت‌ها رو به هر طریقی به گوش همون مسدولان برسونیم. گفتن این چیزا توی سایت‌های غیر مرتبطی مثل همینجا که کاربراش فقط دنبال فحش دادن به اینو اون هستن، هیچ دردی رو دوا نمیکنه. چون قطعاً این حرفها به گوش هیچ مسئولی نمیرسه.
ولی خب حرفات درسته و خیلی از سایتایی که واقعاً دلیلی برای *****بودن ندارن، ***** هستن.
البته اینو هم باید در نظر گرفت که ما تنها کشوری نیستیم که فیس‌بوق و یوتوب رو ***** کردیم. کشوری مثل چین هم این دو تا سایت رو ***** کرده.

شما اطمینان داشته باش مطلبی رو که اینجا اعلام می کنم قبلا با مسولان مطرح کردم و پیگیری هم می کنم، پس خیالتون راحت

بعد مطمئن باش اگر کشورهای دیگه هم اینکار رو کردن کارنامه ی اونها هم واضح و شفاف هست و نیازی به گفتنش نیست!
آخر هم اینکه کسی نه می تونه دشنام بده و نه دلیلی داره که برای انتقاد یا شکایت این کار رو انجام بده، بارها بخاطر ااین قبیل رفتارها مجبور شدیم به دوستان تذکر بدیم و جو رو هم آروم کنیم.

بچه ها من چند سال هست از آسیاتک سرویس می گیرم !
یه چند ماهی هست گند زدن به پینگم ، نسبت به بقیه ی دوستام مقایسه می کنم برا من افتضاحه ، دوستانی که از این خراب شده سرویس می گیرن ، برا شماهام همین طوریه ؟
تا حالا کسی زنگ زده برای کم کردن پینگ و به نتیجه ای برسه ؟

بچه ها من چند سال هست از آسیاتک سرویس می گیرم !
یه چند ماهی هست گند زدن به پینگم ، نسبت به بقیه ی دوستام مقایسه می کنم برا من افتضاحه ، دوستانی که از این خراب شده سرویس می گیرن ، برا شماهام همین طوریه ؟
تا حالا کسی زنگ زده برای کم کردن پینگ و به نتیجه ای برسه ؟
والا تا جایی که من اطلاع دارم آسیاتک یکی از بدترین شرکتها در زمینه کیفیت اینترنت هست و بسیاری در گذشته ازش می نالیدن و توی همین تاپیک و تاپیک های مشابه هم بحث شکایت ازش پیش اومد ولی الان دقیق نمیدونم وضعش چطور است ، اگر مشکل دارید از جای دیگه سرویس بگیرید بهتر هست.

اقایکی نیست ب من بدبخت کمک کنه؟
امروز میخوام برم صبا نت بگیرم.
التماستون میکنم بهم کمک کنید.
راستی من شیرازم و اینترنتو فقط برای بازی انلاین میخوام.
خوهش میکنم کمکم کنید.

اقایکی نیست ب من بدبخت کمک کنه؟
امروز میخوام برم صبا نت بگیرم.
التماستون میکنم بهم کمک کنید.
راستی من شیرازم و اینترنتو فقط برای بازی انلاین میخوام.
خوهش میکنم کمکم کنید.
برادر من انتظار داری ما حدس بزنیم در چه موردی کمک می خوای؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or