بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کجا میره خب این پهنای باند؟ کجای مشکل حل شده الان 20 روزه اینترنت مخابرات تهران غیر قابل استفاده اس تقریبا حتی توی پیچ باز کردن هم مشکل داره

کاشکی فقط تهران بود!! ispـم سرویساشو گرون کرده، سرعتم کم کرده!! میخاستم برم مخابرات بگیرم از دوستم پرسیدم پینگش با ورزش3 190 بود!!!!:| داغونه!!

وایمکس نیوز- سمیع الله صادقی عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران از امضای قرارداد جدید این شرکت با شرکت ارتباطات زیرساخت برای رفع مشکل سرعت اینترنت پرسرعت مشترکان تهرانی خبر داد و گفت: با امضای این قرار‌داد جدید، به زودی ظرفیت فعلی پهنای باند این شبکه، بالغ بر 50 لینک STM1 افزایش می‌یابد.
وی گفت: سال گذشته شرکت ارتباطات زیرساخت تنها 70 درصد پهنای باند مورد نیاز شرکت مخابرات استان تهران را تامین کرد و 30 درصد مابقی را دو ماه پیش تحویل داد. براین اساس یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت مخابرات عدم تخصیص پهنای باند بود که در حال حاضر حل شده است.
عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران، با اعلام آمادگی مخابرات برای افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت تصریح کرد: هم‌اکنون ظرفیت پهنای باند اینترنت مخابرات تهران 100 لینک STM1 است که به مرور 1.5 برابر خواهد شد و تاثیر آن ارتقای ظرفیت محسوس در استفاده مشترکان از خدمات ADSL خواهد بود.
صادقی با تاکید بر آمادگی فنی مخابرات تا برای ارائه اینترنت پرسرعت با سه برابر ظرفیت فعلی گفت: در حال حاضر 450 هزار کاربر در تهران و البرز از ADSL مخابرات استفاده می‌کنند و با رفع مشکل سرعت و کاهش ضریب اشتراک، پیش‌بینی می‌شود که شمار مشترکان این سرویس افزایش یابد.

منبع: مهر
فقط افزایش باند برای تهرانه؟ بقیه شهرستانها پس چی؟

فقط افزایش باند برای تهرانه؟ بقیه شهرستانها پس چی؟

حرف دلمو زدی داداش. ایکاش تیم مذاکره کننده این تبعیض رو هم مطرح میکرد.

متاسفانه ایران یعنی تهران. :(

- - -ویرایش - - -

ip های 8.8.8.8 و 4.2.2.4 مربوط به چه سایتی هستند ؟

سایت نیستن. dns هستن. 8.8 مال گوگله 4.2 رو یادم نیست. ولی این دو تا public dns هستن

آقا من مخابراتم چند وقته عجیب غریب شده نتم. پینگم با 4224 زیر 200. ولی با لپتاپ اصلا سایت باز نمیکنه. اصلا!!! یاهوو هم حتی کانکت نمیشه. اما پینگ خیلی شیک زیر 200. ولی با گوشی وب رو باز میکنه. بعد از نیم ساعت اینطورا باز درست میشه. کسی همچین مشکلی داره؟

متاسفانه ایران یعنی تهران. :(
عزیز تهران و غیر تهران خیلی فرقی ندارند ، بسیاری از مشکلات شماها رو ما هم داریم ، فکر نکنید ما الان با پینگ 80 تو سرور های آلمان نشستیم بازی می کنیم یا هیچ مشکلی نداریم ، تهران هم مثل بقیه جاها این خبرا نیست و بسیاری از مشکلات وجود داره فقط به دلیل جمعیت زیاد و تجارت و ادارات پهنای باند بیشتری تامین میشه.

عزیز تهران و غیر تهران خیلی فرقی ندارند ، بسیاری از مشکلات شماها رو ما هم داریم ، فکر نکنید ما الان با پینگ 80 تو سرور های آلمان نشستیم بازی می کنیم یا هیچ مشکلی نداریم ، تهران هم مثل بقیه جاها این خبرا نیست و بسیاری از مشکلات وجود داره فقط به دلیل جمعیت زیاد و تجارت و ادارات پهنای باند بیشتری تامین میشه.
حرفت حق
ولی اینکه هرچیزی و واسه شما میارن بعد ما یعنی تبعیض! این که میگن ایران یعنی تهران حرف من یا اون آقا نیست!! حرف کل شهرستانی هاس... و این مسئله فقط به نت ختم نمیشه
بیخیال

حرفت حق
ولی اینکه هرچیزی و واسه شما میارن بعد ما یعنی تبعیض! این که میگن ایران یعنی تهران حرف من یا اون آقا نیست!! حرف کل شهرستانی هاس... و این مسئله فقط به نت ختم نمیشه
بیخیال
بله دقیقاً ، تو هر زمینه‌ا‌ی . ایران یعنی تهران و اصفهان !!

بله دقیقاً ، تو هر زمینه‌ا‌ی . ایران یعنی تهران و اصفهان !!
دریاچه ارومیه رو یادت رفت. از بین تمام دریاچه های در حال خشک شدن ایران فقط ارومیه مهمه! تو ایران کلا موضعی برخورد میکنند، به یه منطقه میچسبن، ول نمیکنند.

البته من خودم تهران زندگی میکنم، ولی ما هم مشکل کم نداریم.
الان باجناقم تو قم اینترنت 256 از مخابرات گرفته، سقفش رو نبستند انگار! هر دفعه میرم اونجا با 600kB/s دانلود میکنم و حسرت میخورم چرا تهرانی ام و قمی نیستم!

دوستان اینترنت اشنای اول چجوریاست ؟؟ از نظر پینگ تایم واسه گیم مناسبه ؟؟ شهر مورد نظر هم رشت هستش .

اگه برای گیم میخوای حتما باید یک مگ به بالا رو بگیری وگرنه به مشکل میخوری
اگه یک مگ بگیری مثل خودم میتونی هر وقت خواستی از گیم لذت ببری

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or