بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان سوال :
من زیر مودم فن گذاشتم،به نظرتون باعث خرابیش میشه(امواج الکترومغناطیسی از آرمیچیر)
میزان snr margin چقدر باید باشه؟باید عدده تغییر کنه یا ثابت باشه بهتره؟واسه من از ١٣.٧ تا ١۴.۵ تغییر میکنه

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

دوستان سوال :
من زیر مودم فن گذاشتم،به نظرتون باعث خرابیش میشه(امواج الکترومغناطیسی از آرمیچیر) یا ناچیزه؟
میزان snr margin چقدر باید باشه؟باید عدده تغییر کنه یا ثابت باشه بهتره؟

الان از بیرون خط رو وصل کردم،snr margin شده 25
میخوام بدونم اگه سیم کشی کنه اندازه ١٠ متر،نویزش زیاد میشه؟
بعد وصل کردن تلفن به اسپلیتر باعث ضعیف شدن خط میشه؟یا نویز ایجاد میکنه

آخرین ویرایش:
دوستان من از مخابرات سرویس 2 مگ نا محدود گرفتم، می خواستم بدونم مشکل از سرویس من هست یا نه؟ چون سرعت موقع دانلود خیلی نوسان داره بین 130 تا 220.
راهی هست بشه ثابت روی 220 دانلود کنه؟

دوستان سوال :
من زیر مودم فن گذاشتم،به نظرتون باعث خرابیش میشه(امواج الکترومغناطیسی از آرمیچیر) یا ناچیزه؟
میزان snr margin چقدر باید باشه؟باید عدده تغییر کنه یا ثابت باشه بهتره؟

الان از بیرون خط رو وصل کردم،snr margin شده 25
میخوام بدونم اگه سیم کشی کنه اندازه ١٠ متر،نویزش زیاد میشه؟
بعد وصل کردن تلفن به اسپلیتر باعث ضعیف شدن خط میشه؟یا نویز ایجاد میکنه

مودم های جدید طوری طراحی شدن که تا چند سال هم روشن باشن مشکلی پیش نیاد براشون پس نیازی به فن نیست.
ببین هر چه عدد سیگنال (snr) بالاتر باشه بهتره امکان داره واسه یکی پایین باشه ولی از اون ور att (نویز) نداشته باشه.
خیلی عوامل باعث زیاد شدن نویز میشه کثلا رد شدن سیم تلفن از کنار سیم برق .پوسیدگی سیم کشی تلفن .
اگه اصولی کار کنید واسه سیم کشی مشکلی پیش نمیاد.
اسپیلتر تنها کارش جدا کردن voice از data هست .که اگر رو خطتون تلفن بی سیم دارید استفاده کنید در صورت داشتن نویز میتونه بر طرف کنه

- - -ویرایش - - -

دوستان من از مخابرات سرویس 2 مگ نا محدود گرفتم، می خواستم بدونم مشکل از سرویس من هست یا نه؟ چون سرعت موقع دانلود خیلی نوسان داره بین 130 تا 220.

نویز خطت بالاس یه عکس از وضیعت سیگنال با نویزت بزار تا بتونم کمکی کنم .
ولی اگه میبینی این جوری هست . سرویستو ببر رو 1 مگ تا نویزت کمتر شه

سلام
بچه ها من ميخوام512 سه ماهه وایمکس ایرانسل بگیرم یکی یه توضیح کامل راجبش میده مثلا سرعت آپلود- دانلود-پینگ
و این که رایگان شبانه داره یا نه؟
اوه اوه اصلا سمت وایمکس نرو.من داشتم سرویس محدود 2 مگ.پینگ 400 تا 500 باهاش نمیتونی انلاین بازی کنی کلافه میشی.کلا توصیه نمیشه.دیگه خود دانی:)

با این کاری که میگم انجام بدی شاید بتونی کمی بهش ثبات بدی .
الان مد adsl رو چی هست ؟؟؟؟( به صورت پیش فرض باید رویه یکی از این گزینه ها باشه ADSL 2 , ADSL+2 , G.DMT , T.413 , G.LITE )
شما دونه دونه رو هر کدومش تست کن هر کدومش که دیدی سیگنال (snr ) و نویز (Attenuation) بهتری میده رویه اون حالت بزار . snr هرچه زیاد باشه خوبه att هم هرچی کمتر باشه خوبه .
بعد با هرکدوم دانلود کن ببین کدومشون کمترین نوسان رو داره .
امکان داره موقعی که میخوای یکی از گزینه های گفته شد رو تست بزنی چند دقیقه طول بکشه و بعد بهت لینک داد ولی اگه دیدی رویه یکی از مد های بالا لینک نمیگیری بدون که اون مد از طرف مرکز کخابراتیت بسته شده

با این کاری که میگم انجام بدی شاید بتونی کمی بهش ثبات بدی .
الان مد adsl رو چی هست ؟؟؟؟( به صورت پیش فرض باید رویه یکی از این گزینه ها باشه ADSL 2 , ADSL+2 , G.DMT , T.413 , G.LITE )
شما دونه دونه رو هر کدومش تست کن هر کدومش که دیدی سیگنال (snr ) و نویز (Attenuation) بهتری میده رویه اون حالت بزار . snr هرچه زیاد باشه خوبه att هم هرچی کمتر باشه خوبه .
بعد با هرکدوم دانلود کن ببین کدومشون کمترین نوسان رو داره .
امکان داره موقعی که میخوای یکی از گزینه های گفته شد رو تست بزنی چند دقیقه طول بکشه و بعد بهت لینک داد ولی اگه دیدی رویه یکی از مد های بالا لینک نمیگیری بدون که اون مد از طرف مرکز کخابراتیت بسته شده

اینایی که گفتی انجام دادم ولی فرقی نکرد،عکس هم صفحه قبل گذاشتم همون هست:)

اینایی که گفتی انجام دادم ولی فرقی نکرد،عکس هم صفحه قبل گذاشتم همون هست:)

شما مد adsl رو ببر رویه ADSL 2 مطمئنم نتیجه بهتری میگیری .چون واسه مخابرات ADSL 2 بهترین نتیجرو میده . یه زنگ بزن این قضیه رو با مخابرات در میون بزار اگر گفتن اشکال از سمت مخابرات نیست کاری که پایین میگمو انجام بده .راستی از لن استفاده میکنی با وایرلس ؟؟؟؟؟
اگر لپ تاپ داری با مودمت برو دمه در حیات (باکسی که سیم تلفن های کل ساختمون اونجا هست ) سیم تلفن خودتو پیدا کن وصل کن به مودمت بعد این که لینک گرفتی شروع کن به دانلود و وضعیت سیگنال و نویزتو ببین .اگر تونستی بدونی نوسان رو 200 دانلود کنی بدون که سیم کشی از اون جا به بعد مشکل داره .احتمال داره سیم قدیمی شده باشه پوسیده شده باشه از کنار یک سیستم مغناطیسی رد شده باشه و ...
نتیجرو بگو

- - -ویرایش - - -

قبل همه این کارا از اسپیلیتر هم استفاده کن ببین چی میشه

- - -ویرایش - - -

شما مد adsl رو ببر رویه ADSL 2 مطمئنم نتیجه بهتری میگیری .چون واسه مخابرات ADSL 2 بهترین نتیجرو میده . یه زنگ بزن این قضیه رو با مخابرات در میون بزار اگر گفتن اشکال از سمت مخابرات نیست کاری که پایین میگمو انجام بده .راستی از لن استفاده میکنی با وایرلس ؟؟؟؟؟
اگر لپ تاپ داری با مودمت برو دمه در حیات (باکسی که سیم تلفن های کل ساختمون اونجا هست ) سیم تلفن خودتو پیدا کن وصل کن به مودمت بعد این که لینک گرفتی شروع کن به دانلود و وضعیت سیگنال و نویزتو ببین .اگر تونستی بدونی نوسان رو 200 دانلود کنی بدون که سیم کشی از اون جا به بعد مشکل داره .احتمال داره سیم قدیمی شده باشه پوسیده شده باشه از کنار یک سیستم مغناطیسی رد شده باشه و ...
نتیجرو بگو

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

اسپلیتر دارم، بقیش رو هم فردا انجام میدم خبرشو آرمین جان بهت می گم.
یه سوال میتونه از مودم باشه؟ مدل مودم : Zyxel 660HW-T1 V2

ببخشید یه سوال دیگه
اسپلیتر snr رو زیاد میکنه؟اگه دوتا اسپلیتر پشت سرهم وصل کنم،snr بهتر نمیشه یعنی زیاد تر نمیشه؟

ببخشید یه سوال دیگه
اسپلیتر snr رو زیاد میکنه؟اگه دوتا اسپلیتر پشت سرهم وصل کنم،snr بهتر نمیشه یعنی زیاد تر نمیشه؟

توضیح دادم .
اسپیلتر تنها کارش جدا کردن voice از data هست .که اگر رو خطتون تلفن بی سیم دارید استفاده کنید در صورت داشتن نویز میتونه بر طرف کنه
شما 5 هزار تا هم اسپیلیتر بزارید کاره خاصی نمیکنه برات .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or