بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخایرات که امروز شاهکاره, پینگ 100 با سرعت 5 کیلو بایت. دیگه از این تابلو تر نمیشه که ترافیک خارج از کشور رو محدود کردن.
باز باید از این vp n های وطنی بگیرم. :cursing:

سلام
بچه ها من ميخوام512 سه ماهه وایمکس ایرانسل بگیرم یکی یه توضیح کامل راجبش میده مثلا سرعت آپلود- دانلود-پینگ
و این که رایگان شبانه داره یا نه؟

دوستان این SNR و کیفیت خط من چه طور هست؟ خوبه یا بد؟
36435499119371317519.jpg

دوستان اسیا تکی این چند روزه مشکلی ندارین؟
بعد یه سوال مهم
من مودم اگه زود خاموش روشن کنم کانکت نمیشه destanation net unreachable میده ولی اگه بین خاموش روشن 2 دقیقه فاصله باشه وصل میشه پشتیبانی گفت از موده گفت حالا من باید چی کار کنم ریست فکتوری هم کردم بعد دنبال اپدیت گشتم پیدا نکردم مودمم قدیمیه SYMPHONY SY 1102لطفا کمک کنید مثلا یه قطی کوچیک میشه بد نت قطع میشه باید مودم 2 دقیقه خاموش باشه بعد دوباره روشن کنم =((

دوستان اسیا تکی این چند روزه مشکلی ندارین؟
بعد یه سوال مهم
من مودم اگه زود خاموش روشن کنم کانکت نمیشه destanation net unreachable میده ولی اگه بین خاموش روشن 2 دقیقه فاصله باشه وصل میشه پشتیبانی گفت از موده گفت حالا من باید چی کار کنم ریست فکتوری هم کردم بعد دنبال اپدیت گشتم پیدا نکردم مودمم قدیمیه SYMPHONY SY 1102لطفا کمک کنید مثلا یه قطی کوچیک میشه بد نت قطع میشه باید مودم 2 دقیقه خاموش باشه بعد دوباره روشن کنم =((
مودمتو عوض کن خب جرا فشار میاری به خودت :|

آقا من که دیگه قصد دارم برم مخابرات منطقه بگم خطمو تعویض کنن، فیبر نوری نمیخوام... شما هم برین اگه یه موقع گفتن امکان نداره بگین چرا کاملا قانونیه و امکان پذیره اینا میخوان کار خودشون رو راحت کنن :|

آقا من که دیگه قصد دارم برم مخابرات منطقه بگم خطمو تعویض کنن، فیبر نوری نمیخوام... شما هم برین اگه یه موقع گفتن امکان نداره بگین چرا کاملا قانونیه و امکان پذیره اینا میخوان کار خودشون رو راحت کنن :|
داداش اگه این طوری بودش ملت می رفتن خطشونو از فیبر نوری در بیارن یکیش خود من

فک نمیکنم ازین خبرا باشه!!! من که توی همون فیبرش موندم:d قول نامه تموم شه بریم ازین جا بابا:d
الان یه مودم معمولی چنده؟ یه پورت لن داشته باشه بسه من اگه میخواستم هزینه کنم یه نت بهتر میگرفتم امروز کلا ترکیده اسیا زنگ میزنی زمان انتظار میگه 10 دقیقه

tp-link تک پورت وای فای دار یه 70 تومنی هست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or