بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برو اینجا! به احتمال زیاد جواب میگیری!برا من که جواب داد!
ایشون در اون لینکی که دادید در حقیقت دارن از یه روشی که من 2 ساله پیش به دست اووردم و مدام از گفتنش اجتناب می کردم ، استفاده می کنه تا پول در بیاره در واقع ایشون یک اکانت وی پی ان مجاز از داخل با استفاده از یه VPS ساخته و به شما میده وقتی شما قبل ساعت رایگان شبانه اونو فعال کنید سرعتتون کم نمیشه.
این کار رو میشه با هر وی پی ان ضد فیل تر دیگه ای هم انجام داد مثل کریو و محدودیت سرعت رو دور زد ولی این کار سرعت اینترنت رو افزایش نخواهد داد. مگر اینکه ISP شما سرعت شما رو با تک Connection محدود کرده باشه و شما با چند تا کانکشن سرعت بالایی بگیرید در اون صورت ممکنه اثر بزاره.
اینکه شما سرعت داخلتون 800 کیلوبایته ولی خارج به 100 میرسه میتونه دلایل مختلفی داشته باشه که یکیش محدودیت کلی سرعت خارج است که به زیرساخت یا ISP بر میگرده و با این چیزا حل نمیشه و دست کاربر نیست.
دومیش محدودیت تک کانکشن هست که شمارو با تک کانکشن محدود می کنن ولی با چند تا کانکشن تو دانلود میشه این مشکل رو دور زد مثلا شما یک فایل رو میزارید دانلود 100 میگره ولی گر 5 تا فایل رو با هم بزارید میشه 100*5 که 500 تا میگیره.
سومیش محدودیت شبانه است که به روشی که از وی پی ان یا کریو استفاده میشه می توان اون رو دور زد.

من کلا امروز مغزم قاطی کرده :d
یه سوال دیگه این سرویس 2 مگ کیفیتش چه طور هست؟ سرعت دانلودش حدود چند هست؟

مممنون

سرعت رو به کیلوبایت تقسیم بر 8 کن سرعت دانلودت به دست میاد.
مثلا من 512 دارم سرعت دانلودم 64 هست

سرعت رو به کیلوبایت تقسیم بر 8 کن سرعت دانلودت به دست میاد.
مثلا من 512 دارم سرعت دانلودم 64 هست

آره اینو میدونم ولی بچه ها می گفتن با 2 مگ نمیشه با حدود 250 فش دانلود کرد سرعت حدود 150-160 هست و یا با 1 مگ حدود 70-80 هست.
اینی که میگن درسته یا نه سرعت اکثزا همون حدود 250 هست؟

آره اینو میدونم ولی بچه ها می گفتن با 2 مگ نمیشه با حدود 250 فش دانلود کرد سرعت حدود 150-160 هست و یا با 1 مگ حدود 70-80 هست.
اینی که میگن درسته یا نه سرعت اکثزا همون حدود 250 هست؟

من 2 مگ نداشتم.اما 1 مگ داشتم سرعتم 130 بود

ایشون در اون لینکی که دادید در حقیقت دارن از یه روشی که من 2 ساله پیش به دست اووردم و مدام از گفتنش اجتناب می کردم ، استفاده می کنه تا پول در بیاره در واقع ایشون یک اکانت وی پی ان مجاز از داخل با استفاده از یه VPS ساخته و به شما میده وقتی شما قبل ساعت رایگان شبانه اونو فعال کنید سرعتتون کم نمیشه.
این کار رو میشه با هر وی پی ان ضد فیل تر دیگه ای هم انجام داد مثل کریو و محدودیت سرعت رو دور زد ولی این کار سرعت اینترنت رو افزایش نخواهد داد. مگر اینکه ISP شما سرعت شما رو با تک Connection محدود کرده باشه و شما با چند تا کانکشن سرعت بالایی بگیرید در اون صورت ممکنه اثر بزاره.
اینکه شما سرعت داخلتون 800 کیلوبایته ولی خارج به 100 میرسه میتونه دلایل مختلفی داشته باشه که یکیش محدودیت کلی سرعت خارج است که به زیرساخت یا ISP بر میگرده و با این چیزا حل نمیشه و دست کاربر نیست.
دومیش محدودیت تک کانکشن هست که شمارو با تک کانکشن محدود می کنن ولی با چند تا کانکشن تو دانلود میشه این مشکل رو دور زد مثلا شما یک فایل رو میزارید دانلود 100 میگره ولی گر 5 تا فایل رو با هم بزارید میشه 100*5 که 500 تا میگیره.
سومیش محدودیت شبانه است که به روشی که از وی پی ان یا کریو استفاده میشه می توان اون رو دور زد.

خب پس یعنی هیچ راهی نیست
آخه من یادمه قبلا از یک سایتی فیلم دانلود میکردم که سرعت 400 بود که اون موقع سرعت دانلودم در 450 بود بعد که شد 800 اینم کم کم شد 200 بعد شد 100
قبلا زمانی که من بازی های ps3 رو با pc دانلود میکردم سرعت رو 650 بود ولی الان شده 70 که با فیل تر شکن میرسونم 150

پینگ من با 4.2.2.4
مخابرات استان خوزستان
Download page
عزیز عکست رو اینجا آپلود کن تا مستقیم بتونی نمایش بدی :
سایت آپلود - عکس ،سایت برای آپلود ،اپلود عکس رایگان - آپلود عکس

--------------------------------------------------------------------------------
خوب دیگه دوستان من خسته شدم از این تایم اوت ها پینگ های افتضاح شاتل ، دیگه حجمم فردا صبح تمومه و زنگ میزنم و لغو قرار داد میکنم، میخوام دوباره برگردم پیشگامان یک سرویس گذاشته 40 گیگ 4 ماه 4 مگ 93 تومن نسبت اینی که گرفتم 2 مگ 3 ماه 6گیگ+20گیگ 140 تومن واقعا میارزه

از دیروز تا حالا پینگ 4.2.2.4م 100تا اومده پایین! نمیدونم کاهشای یه روزه‌ست یا به خاطر کارایی که کردم!! آخه یه آموزش کاهش پینگ با تنظیمات ویندوزی خوندم و اجراش کردم!
37776726228256552109.png

میگم این 4.2.2.4 کجاست؟ رفتم اسپیدتست از فرانکفورد و لندن پینگ گرفتم بالای 300 بودن ولی این 4.2.2.4 200ـه!!

امروز بالاخره رفتم مخابرات منطقه!
شماره رو دادم و بعد چند ثانیه اپراتور مربوطه خندید و گفت اِ pcm هستش که خب دیگه برو!
کجا برم؟:|
هیچی دیگه نمیشه!تا برگردون کنن و عوضش کنن!الان هم میتونی بری توی ۲۰۲۰ نوبت بگیری برا وقتی درست شد!(خود اب نمک گذاری)
درست شدنش هم یعنی فیبر میشه و فقط از مخابرات!
اینه مشتری مداری و فضای کاملا رقابتی!!!بقیه بیان یادبگیرن!

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

دوستان یک نصیحت از من به شما .
اگه دنبال بازی آنلاینید طرف مخابرات نرید . قطعی وحشتناکه . )x یعنی اعصاب پولادین میخواد .

از قصد قطع میکنن
من خودم دارم فهمیدم :
اگه مرتب رسیو کنید و بفرستی مثله چت آنلاین
اگه بیشتر از یه حدی دانلود کنین

امروز بالاخره رفتم مخابرات منطقه!
شماره رو دادم و بعد چند ثانیه اپراتور مربوطه خندید و گفت اِ pcm هستش که خب دیگه برو!
کجا برم؟:|
هیچی دیگه نمیشه!تا برگردون کنن و عوضش کنن!الان هم میتونی بری توی ۲۰۲۰ نوبت بگیری برا وقتی درست شد!(خود اب نمک گذاری)
درست شدنش هم یعنی فیبر میشه و فقط از مخابرات!
اینه مشتری مداری و فضای کاملا رقابتی!!!بقیه بیان یادبگیرن!

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

قبلن که گفته بودم تنها راهت عوض کردن خونه‌ست!!!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or