بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بله دوست عزیز من شاتل دارم چند روزی هست بگیر نگیر داره و کلا با https ها مشکل دارم مخصوصا گوگل جیمیل هم که اصلا باز نمیشه یا باز بشه توی لودینگ میمونه ، تازه این بی شرفا با این کاراشون به طور غیر مستفیم فاتحه شارژ گوشی منم خوندن ، گوشی هی میاد اطلاعات رو با اکانت گوگلم سینک کنه از اینور نمیتونه و هی cpu رو توی حالت فعال میزاره ، یعنی ببین اینا با این کاراشون همه چیز مارو تحت تاثیر قرار دادن ، لعنت به همشون .

مشکل مربوط میشه به چیلتر کردن you tube

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

بله دوست عزیز من شاتل دارم چند روزی هست بگیر نگیر داره و کلا با https ها مشکل دارم مخصوصا گوگل جیمیل هم که اصلا باز نمیشه یا باز بشه توی لودینگ میمونه ، تازه این بی شرفا با این کاراشون به طور غیر مستفیم فاتحه شارژ گوشی منم خوندن ، گوشی هی میاد اطلاعات رو با اکانت گوگلم سینک کنه از اینور نمیتونه و هی cpu رو توی حالت فعال میزاره ، یعنی ببین اینا با این کاراشون همه چیز مارو تحت تاثیر قرار دادن ، لعنت به همشون .
یعنی شوخی شوخی گوگلمونم ***** شد رفت؟
کسی راهی میدونه کمک کنه لطفا با ***** شکنم باز نمیشه

آخرین ویرایش:
ببخشید دوستان اگه IP Static بگیریم بعد یه IP چرت بهمون بدن باید همینجوری با این IP سر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟میشه بهشون گفت که یه IP خوب بهمون بدن؟؟؟؟؟؟؟
نه فکر نکنم وقتی زنگ بزنی حتما یه IP Static با مشخصاتی که خودت می خوای بهت می دن

- - -ویرایش - - -

ببخشید دوستان اگه IP Static بگیریم بعد یه IP چرت بهمون بدن باید همینجوری با این IP سر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟میشه بهشون گفت که یه IP خوب بهمون بدن؟؟؟؟؟؟؟
نه فکر نکنم وقتی زنگ بزنی حتما یه IP Static با مشخصاتی که خودت می خوای بهت می دن

- - -ویرایش - - -

عجیبه که امروز نمی تونم بازی کنم

از کجا می گیری که این قدر سرعتت بالاست

دوستان NAT type حالت عادی باید چند باشه ؟ برای من چند وقته سه شده ولی یادمه قدیم دو بود مشکلی داره ؟ یه توضیح کلی بدین ممنون میشم

اگه یک و دو باشه از همه بهتره.

Nat Type 3 یکم تو بازی کردن اذیت میکنه. به سختی Match پیدا میکنه یا قابلیت های هدست و ... به مشکل میخورن. بیشتر برمیگرده به مودم و روش اتصال

اگه یه خیّری گیر بیاد این سوال رو جواب بده، ما رو مدیون به خودش کرده:)
------
آقایون من از کجا بفهمم خطم فیبر نوری هست یا نه؟ بعد با فیبر نوری شنیدم فقط مخابرات سرویس میده، حقیقت داره؟ :( چون با مخابرات پینگ درست و درمونی ندارم میخوام سیستک برای بازی آنلاین بگیرم:(

راهی هست که بشه سرعت دانلود از سایت های خارجی بره بالا ؟
من سرعت دانلودم 800 هست ولی موقهی از یک سایت خارجی دانلود میکنم سرعت نهایت 110 هست
راهی هست بشه این مشکل رو حل کرد ؟

من سرعت دانلودم 800 هست ولی موقهی از یک سایت خارجی دانلود میکنم سرعت نهایت 110 هست

نه!!
کلن سیستمشون اینجوریه!!(البته این کمی اغراق کرده!)
smart-network.png

آخرین ویرایش:
اگه یه خیّری گیر بیاد این سوال رو جواب بده، ما رو مدیون به خودش کرده:)
------
آقایون من از کجا بفهمم خطم فیبر نوری هست یا نه؟ بعد با فیبر نوری شنیدم فقط مخابرات سرویس میده، حقیقت داره؟ :( چون با مخابرات پینگ درست و درمونی ندارم میخوام سیستک برای بازی آنلاین بگیرم:(

نمی دونم به صورت فنی چطوری میشه فهمید به نظرم بهترین راه تماس با مرکز مخابراتی منطقه است.

راه که هست . یک وی پی ان داخلی از ایران باشه که سرعتش با خارج خوب باشه درست میشه . البته باید گرون باشه . مثل همین سرویس های کاهش دهنده پینگ .

یادمه یکی تو این تاپیک گفتش یک راهی هست

حالا هر چقدر میگردم پیدا نمیکنم فکر کنم پاک شده :(

برو اینجا! به احتمال زیاد جواب میگیری!برا من که جواب داد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or