بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

به کسایی که از شاتل نت میگرن و مشکل پینگ دارن به پشتیبانی زنگ بزنن و بگن سرویس گیم رو برام فعال کنید تا پینگتون مناسب بازی انلاین بشه .

آقا این snr margin خیلی تاثیر داشت
واسه من ١۵ بود ولی بعد از اینکه مستقیم(بدون سیم کشی داخلی) وصل کردم شد ٢۵
دیگه قطعی ندارم!
سوال این نامحدود مخابرات واقعا نامحدوده؟یعنی مثه شرکتی که سرعت دانلودش کم میشه،نیست؟
چون واسه من تا از یه مقداری بیشتر دانلود میکنم قطع میشه!

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

نحوه ی فعال سازی سرویس رایگان کاهش پینگ شاتل روی اینترنت شاتل شما

با سلام.
با صحبتی که بنده با پشتیبانی فنی شاتل داشتم از این به بعد شاتل سرویس کاهش پینگ رایگان روی سرویس هاش اعمال می کند تا گیمر های عزیزی که از شاتل سرویس می گیرند بتونن بهتر لذت ببرند.
نحوه فعال سازی:
با ارسال ایمیل به آدرس : cs@shatel.ir و مشخص نمودن شناسه کاربری و نام مشترک خود درخواست بدید.
من خودم تازه امروز درخواست دادم و نمیدونم زمان پیگیری چه مدت هست البته پینگم این یکی دو ماه خیلی خوب بود و حدودای 120-150 بود ولی امروز بهم ریخت برای همین درخواست دادم.
@};-@};-@};-

دوستانی که اینجا پارس آفلاین دارند لطفا کنند در زمان شب(حدود ساعت 8-9) یک اسکرین شات از Ping 4.2.2.4 خودشون قرار بدهند و شهر سکونتشون را هم بگن .
میخوام ببینم کلا پینگ بالاست یا مخابرات اینجا افتضاحه .

آقا این snr margin خیلی تاثیر داشت
واسه من ١۵ بود ولی بعد از اینکه مستقیم(بدون سیم کشی داخلی) وصل کردم شد ٢۵
دیگه قطعی ندارم!
سوال این نامحدود مخابرات واقعا نامحدوده؟یعنی مثه شرکتی که سرعت دانلودش کم میشه،نیست؟
چون واسه من تا از یه مقداری بیشتر دانلود میکنم قطع میشه!

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

نامحدوداشو جم کرده!! ولی موقعی که بود فک کنم واقعی بود!

ثبت نام کردن توی این شرکت های ارائه دهنده به قول خودشون اینترنت پرسرعت هزار تا بدبختی داره...هیچ...تخلیه کردن صد برابر بدبختی داره...میگه از همون نمایندگی که ثبت نام کردی تخلیه کن!!!دیگه تخلیه که اینقدر سوسول بازی نداره...هر کاری یا هر چیزی ساختن و درست کردنش سخته خراب کردن همیشه آسون بوده...بعد هم میگم شماره نمایندگی رو بده یه دفعه سیستمش هنگ کرد...فکر میکنه بچه گیر آورده دیگه نمی دونه آسمون به زمین بیاد دیگه ازشون سرویس نمی گیرم آخه مگه کم از دستشون عذاب کشیدم؟دوستان تحت هیچ شرایطی سمت آسیاتک نرید...

سلام
تو سایت شاتل زده ""سرعت تا: 8192/1024 کیلو بیت بر ثانیه""
یعنی آپلود 1024 و دانلود 8192 یا سرعت دانلود از 1024 شروع میشه تا 8192 ؟
اگه مثل بقیه شرکت ها باشه که اولی درسته و هیچ اما اگه دومی باشه که واویلا هست
چون میخوام شرکت رو عوض کنم.
صبا نت دارم 6 مگ بد نیست نسبت به بقیه شرکت ها خیلی خوبه سرعت دانلود تو شبا کم نمیشه و قعطی هم کم داره پنگشم که برای cod و dota 2 و چند تای دیگه که با PS3 بازی میکنم خوبه و تقریبا راحت میشه بازی کرد......اما خوب این کخ از همون اول تو وجودم بوده که همیشه شرکت عوض کنم

سلام من رو خط تلفنم از طرف یک شرکت دیگه رانژه هست واسه مستاجر قبلی بود زنگ زدم شرکت میگم جمعش کن بره:d میگه باید بیای شرکت و اجاره نامه بیاری تا جمعش کنم بره:d
منم نه اجاره نامه دارم نه حوصله دارم برم شرکت isp دیگه از کجا میتونم جمعش کنم رانژه خط ؟

سلام
تو سایت شاتل زده ""سرعت تا: 8192/1024 کیلو بیت بر ثانیه""
یعنی آپلود 1024 و دانلود 8192 یا سرعت دانلود از 1024 شروع میشه تا 8192 ؟
اگه مثل بقیه شرکت ها باشه که اولی درسته و هیچ اما اگه دومی باشه که واویلا هست
چون میخوام شرکت رو عوض کنم.
صبا نت دارم 6 مگ بد نیست نسبت به بقیه شرکت ها خیلی خوبه سرعت دانلود تو شبا کم نمیشه و قعطی هم کم داره پنگشم که برای cod و dota 2 و چند تای دیگه که با PS3 بازی میکنم خوبه و تقریبا راحت میشه بازی کرد......اما خوب این کخ از همون اول تو وجودم بوده که همیشه شرکت عوض کنم
سرعت شما فیکس روی 8 مگابیت خواهد بود و آپلود هم 1 مگابیت نه از 1 تا 8 دانلود.

======================================================================================
پینگ شاتل همین الان(البته 2 ماه اینطوری شده): ولی گاهی هم بگیر نگیر داره میشه 200 ولی خیلی کم پیش میاد.

73384672417217908768.jpg

سرعت شما فیکس روی 8 مگابیت خواهد بود و آپلود هم 1 مگابیت نه از 1 تا 8 دانلود.

======================================================================================
پینگ شاتل همین الان(البته 2 ماه اینطوری شده): ولی گاهی هم بگیر نگیر داره میشه 200 ولی خیلی کم پیش میاد.

شما که اینقدر پینگت خوبه.سرویس گیم شاتل داری یا به صورت خودکار اینقدر خوبه؟ من دوستم شاتل پینگش بالای 300 میلی ثانیه هست.

شما که اینقدر پینگت خوبه.سرویس گیم شاتل داری یا به صورت خودکار اینقدر خوبه؟ من دوستم شاتل پینگش بالای 300 میلی ثانیه هست.
من درخواست سرویس پینگ دادم ولی گفتن خطم نویز داره و باید اول مشکل خط رو درست کنم که البته درست گفتن خطم خیلی ضعیفه و به زور 4 مگ آپ شده ولی پینگم از حدود اواسط دی ماه خیلی پایین اومد قبلش حدود 400 شده بود و کلافم کرده بود ولی یه دفعه شد 120-140 و تا الان همین طور مونده.
من درخواستی نداده بودم قبلا و از وی پی ان گیمینگ استفاده می کردم ولی الان خود نتم عالی شده.

یعنی چقدر بهمون سخت گرفتند که به پینگ 140 میگیم خوب...lol
پینگ 140 برای چنین ارتباطی بین ایران و اروپا پینگ خیلی خوبی حساب میشه همونطور که پینگ اینترنت 100 مگابیتی اروپایی ها هم با ایران 100-110 یا حتی بیشتر هست البته پینگ 70-80 هم بین ایران و اروپا دیدم ولی تجهیزات خیلی با کیفیت و عالی میخواد و ثابت نخواهد موند.
پس پینگ 140 برای این ارتباط زیادم بد نیست و قرارم نیست اگر فیبر 100 مگ دادن بمون پینگمون بشه 40-50 چون از لحاظ فنی امکان پذیر نیست.
داخل ایران هم ماشالله ماشالله نه سرور گیم محبوبی و به روزی وجود داره و نه به این زودی ها خواهد بود.

پینگ 140 برای چنین ارتباطی بین ایران و اروپا پینگ خیلی خوبی حساب میشه همونطور که پینگ اینترنت 100 مگابیتی اروپایی ها هم با ایران 100-110 یا حتی بیشتر هست البته پینگ 70-80 هم بین ایران و اروپا دیدم ولی تجهیزات خیلی با کیفیت و عالی میخواد و ثابت نخواهد موند.
پس پینگ 140 برای این ارتباط زیادم بد نیست و قرارم نیست اگر فیبر 100 مگ دادن بمون پینگمون بشه 40-50 چون از لحاظ فنی امکان پذیر نیست.
داخل ایران هم ماشالله ماشالله نه سرور گیم محبوبی و به روزی وجود داره و نه به این زودی ها خواهد بود.
دوست خوب من دلیل اینکه اروپایی هم توی سرور های ایرانی پینگ خوبی ندارند اینکه سرور ها ضعیف هستند چون منی که از همین ایران بهشون کانکت میشم پینگم میشه 60...دیگه وای به حال اونا...در صورتی که اروپایی ها هم توی سرورهای خودشون پینگی بین 5-10 دارند.من واقعا نمی دونم شما چه بازی هایی می کنید که تابحال ندیده اید که طرف از روسیه کانکت شده به سرور آمریکا بعد پینگش 45 هست...یکی از دوستان نزدیک من هم برام معادلاتی حل کرد که بهم نشون بده که اصلا ممکن نیست کسی از ترکیه با سرور های آمریکا پینگ 50-60 داشته باشه چون نمی دونم سرعت نور و نمی دونم سرعت فلان از این حرف ها...دستشو گرفتم چند نمونه نشون دادم دیگه هوس نکرد واسم معادله حل کنه...شما هم اگه باور نداری یه 3 روز به من وقت بده یه چند تا اسکرین شات از بازی ها بگیرم تا ببینی که کار نشد نداره...اگر هم می بینی که میگم سه روز وقت میخوام واسه اینه که دیروز از آسیاتک تخلیه کردم میخوام از های وب بگیرم.الان هم با دایال آپ کانکت شدم...با دایال آپ هم که نمیشه بازی کرد که بخوام اسکرین شات بگیرم.ولی اگه لازم شد میرم توی گیم نت ولی اسکرین شات ها رو آپلود میکنم

آخرین ویرایش:
دوست خوب من دلیل اینکه اروپایی هم توی سرور های ایرانی پینگ خوبی ندارند اینکه سرور ها ضعیف هستند چون منی که از همین ایران بهشون کانکت میشم پینگم میشه 60...دیگه وای به حال اونا...در صورتی که اروپایی ها هم توی سرورهای خودشون پینگی بین 5-10 دارند.من واقعا نمی دونم شما چه بازی هایی می کنید که تابحال ندیده اید که طرف از روسیه کانکت شده به سرور آمریکا بعد پینگش 45 هست...یکی از دوستان نزدیک من هم برام معادلاتی حل کرد که بهم نشون بده که اصلا ممکن نیست کسی از ترکیه با سرور های آمریکا پینگ 50-60 داشته باشه چون نمی دونم سرعت نور و نمی دونم سرعت فلان از این حرف ها...دستشو گرفتم چند نمونه نشون دادم دیگه هوس نکرد واسم معادله حل کنه...شما هم اگه باور نداری یه 3 روز به من وقت بده یه چند تا اسکرین شات از بازی ها بگیرم تا ببینی که کار نشد نداره...اگر هم می بینی که میگم سه روز وقت میخوام واسه اینه که دیروز از آسیاتک تخلیه کردم میخوام از های وب بگیرم.الان هم با دایال آپ کانکت شدم...با دایال آپ هم که نمیشه بازی کرد که بخوام اسکرین شات بگیرم.ولی اگه لازم شد میرم توی گیم نت ولی اسکرین شات ها رو آپلود میکنم
اینکه پینگ شما با سرور های داخل ایران 60 هست بیش از 95% به ISP و شبکه ی زیرساختی اون بستگی داره نه سرور مورد نظر و همین الان مخابرات و بسیاری از شرکت ها از جمله پارس آنلاین پینگشون با داخل 10-20 هست حتی تک رقمی هم دیدم با 2 مگابیت مخابرات که خیلی بخواد بره بالا تو سرور داخل میشه 20ms نه 50-60 و اون پینگی که شما دارید.
این پست امیر محمود رو بخونید
در بی کیفیتی سرور های داخلی که شکی نیست و قطعا خیلی ضعیفتر از سرور های بازی هایی مثل Battlefield هستند ولی بحث ، بحث فاصله است دوست عزیز اینکه چطوری شما اینترنتی در روسیه رو به پینگ 45 به آمریکا وصل کردید من تا با چشم خودم برام محرز نشه اصلا نمیتونم باور کنم چون به نظرم محال هست.
من خودم 2 بار از 2 تا خط 100 مگ در 2 کشور متفاوت اروپایی هم با ایران و هم با امریکا تست گرفتم پینگ زیر 100 نیومده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or