اسیا تک این چند روزه رسما به فنا رفته بعد 12 ظهر پینگ میره 350 اومدم زنگ بزنم میگه زمان انتظار 15 دقیقه
اومدم تخیله دیدم اصلا حوصلشو ندارم از اون مهم تر به جیبم نگاه کردم دیدم هیجا نامحدود با این قیمت نمیدن فقط باید بسوزم بسازم تا درست شه تا یه هفته پیش خوب بود
اره برای منم همینطوری شده البته من شهراد هستم ولی با آسیا تک یکی هست.
نمیدونم چیکار کنم
اینجا کسی مخابرات سرویس داره که خوب باشه پینگش !؟
سرعت شما فیکس روی 8 مگابیت خواهد بود و آپلود هم 1 مگابیت نه از 1 تا 8 دانلود.
======================================================================================
پینگ شاتل همین الان(البته 2 ماه اینطوری شده): ولی گاهی هم بگیر نگیر داره میشه 200 ولی خیلی کم پیش میاد.
مخابراتم همین وضعیه! الان من دقیق نمی تونم بگم.چون من IP نابود رو دارم.دقیقا نمی تونم بگم پینگ کلی خراب هست یا نه!
ولی چند روز بود که همه ای پی ها پینگ دور و ور همین 300 بود .
بتلفیلد 3 سرور هاش کاملا سالم و سرجاشون هستن و داون نیست و من نمیدونم رو چه حسابی این حرف رو زدید در هر حال اینم بتل 4:رفیق این عکسی که گذاشتی برای بتل 3 هست و سرور هاش دان شده شما چطوری اونوقت پینگ گرفتی !؟ لطفاً با بتل 4 پیگ بگیر
بتلفیلد 3 سرور هاش کاملا سالم و سرجاشون هستن و داون نیست و من نمیدونم رو چه حسابی این حرف رو زدید در هر حال اینم بتل 4:
قربانت بله من PC بازی می کنم.دستت درد نکنه
من امتحان کردم ولی اوکی نبود شاید شما نسخه پی سی رو بازی کردین.
سرویست چیه ! 8 مگ هست؟
درسته زودتر شبانه رو تموم میکنن ولی نه دیگه یه ساعت!!! 10 دقیقه دیرتر دانلود و شروع کنیو 10 دقیقه زودتر تموم کنی حله!دوستان توصیه میکنم حتما" زنگ بزنن شاتل و برای گیم سرویسشون اقدام کنن این طرح مجانیه و در عرض یه روز و حتی کمتر وصل میشه پینگ من از 250 به بالا که بعد از مصرف زیاد تا 350 هم میرسه شده 100-110 پینگ 80-90 هم داشتم گاها"!
اونایی هم که حجمی دارن و از ساعات رایگان استفاده میکنن و صبح بلند میشن و میبینن کل حجمشون پرید اگر ساعت رایگان 1 تا 8 هست سعی کنید دانلود رو ساعت 7 قطع کنید یعنی تا هر ساعتی که هست 1 ساعت قبلش قطع کنید دانلود رو چون سیستم مانیتورینگ این شرکتا یه باگ داره از یه ساعتی به بعد حجم میندازه براتون!
آقا این "شبکه ملی اینترنت (اینترانت)" چی ـه دقیقا؟!