این شماره512 نامحدود مخابرات (مرکز مخابرات مهدیه)
دوستان کسی شماره پشتیبانی مخابرات رو نمیدونه قبلا 2828 بود ولی انگار عوض شده توی سایتشونم که ماشالا ....
2020
این شماره512 نامحدود مخابرات (مرکز مخابرات مهدیه)
دوستان کسی شماره پشتیبانی مخابرات رو نمیدونه قبلا 2828 بود ولی انگار عوض شده توی سایتشونم که ماشالا ....
اینجا خیلی کم کاربر داره
خیلی وقت نمیشه که ADSL اینجا اومده
پس یعنی الان که من اینجام بعد از عید میخوام برگردم مشهد باز تا تابستون نمیام اینجا
تا اون موقع دووم میاره دیگه؟![]()
این مال منه عزیز . نامحدود مخابرات 1 مگابیتیخورده احترام به بقیه چیز خوبیه
هر چند که انتظار بیشتری هم نداریم
درک میکنیم شما چقدر عمقی فکر میکنید
دوستان سرعت دانلود نامحدود مخابرات 512 256 1 مگ مخابرات چقدره؟به 100 میرسه هیچکدومشون؟
این اسیا پدرمون در اورد ماه اول سرور پینگ زیر 200 زیاد داشت الان زیر 400 دیگه نداره دیرو با پینگ 800 بازی میکردم![]()
یخورده احترام به بقیه چیز خوبیه
هر چند که انتظار بیشتری هم نداریم
درک میکنیم شما چقدر عمقی فکر میکنید
دوستان سرعت دانلود نامحدود مخابرات 512 256 1 مگ مخابرات چقدره؟به 100 میرسه هیچکدومشون؟
این اسیا پدرمون در اورد ماه اول سرور پینگ زیر 200 زیاد داشت الان زیر 400 دیگه نداره دیرو با پینگ 800 بازی میکردم![]()
512 داشتم ولی سرعت دانلودش 120 بود راحت میشد ویدیو دید . البته اگر سایتش شیلتر نباشه و اگر شیلتر باشه با فری گیت برو با اون یوتیوب من دیویو میبینم مثل هلو :d البته باید 100 باشه سرعتت لگ نخوره تو لود شدن ویدیو .یه میگ نامحدود هنوز همون 37 تومنه ؟
512 دارم میخوام بکنمش یه مگ برای دیدن ویدئو از یوتوب اینا میخوام بدونم کسی اینجا یه میگ مشکل نداره از لحاظ سرعتی تو دیدن ویدئو و استریم تی وی ؟

یه میگ نامحدود هنوز همون 37 تومنه ؟
512 دارم میخوام بکنمش یه مگ برای دیدن ویدئو از یوتوب اینا میخوام بدونم کسی اینجا یه میگ مشکل نداره از لحاظ سرعتی تو دیدن ویدئو و استریم تی وی ؟
یک زمانی تو نبودی میگفتی خداحافظ دوستان دیگه این پینگو و سرعتو ... بدردم نمیخوره؟بزودی 2 مگ نامحدود میگیرم. میگن ضریبش 1 به 10 هست اما امیدوارم 1 به 100 نباشه!
البته من توی نت بدجور شانس دارم!![]()
این مال منه عزیز . نامحدود مخابرات 1 مگابیت
![]()
![]()
ممنون با دانلود بالا( منظورم زیاده)افت سرعت پیدا میکنه؟256 سرعتش 30
512 سرعتش 60
1024 سرعتش حول و حوش 120
بستگی به مرکز مخابراتیت داره عزیز!ممنون با دانلود بالا( منظورم زیاده)افت سرعت پیدا میکنه؟
بعد مخابرات DELAY داره یا نه؟ چون خودم قبلا میگرفتم خیلی DELAYداشت منتهی جای دیگه ایی بودم
بچه یه ISP جدید اومده Hiweb.ir برید تعرفه هاشو نگاه کنید. مثلا زده سرعت ارسال/دریافت _4026/1024 زده. بعد زده ضریب 1 به 8 یعنی چی؟!