بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کارمن دانلود و مخابرات سرویسش محدوده. به خاطر همین گفتم . الانم میگم مخابرات برای بازی عالیه.

محدودیت چند گیگ ؟ ماهی چند؟
maxnet.ir

والا چی بگم سیگنال!
یعنی چند میکرون میره و چند میکرون برمیگرده این دیتا؟ حتی به یک هزارم ثانیه هم نمیرسه رفت و برگشتش؟ عجب! :(

کسی‌ نامحدود شاتل گرفته یه توضیحی بده ببینیم چجوریاست؟:دی
آخه طرف میگه رو 2 مگ بستیم و اسمش 128 هست ولی‌ سرعتش خیلی‌ بیشتر هست و از این حرف ها:دی
یه نفر لطف کنه یه کمکی‌ کنه:دی

اینم یه تست سرعت از ۱۲۸ نامحدود مخابرات که یکی‌ از دوستان خریتی کرد و گول این نامحدودیش رو خورد و الان مثل چی‌ تو گل مونده :دی

نامحدود شاتل قلابیه بجاش درصد مصرف دوره گداشته وقتی مقدار حجمت تموم بشه سرعتت میاد پایین اولش سرعتش خوبه مثل ما بود که تو چند وقت اول دورمون سرعت دانلود 111 تا بود 128 دارم بعد وسط دوره سرعت رسید به 34 بعد اخر دوره سرعت رسید به 12 ....

نامحدود شاتل قلابیه بجاش درصد مصرف دوره گداشته وقتی مقدار حجمت تموم بشه سرعتت میاد پایین اولش سرعتش خوبه مثل ما بود که تو چند وقت اول دورمون سرعت دانلود 111 تا بود 128 دارم بعد وسط دوره سرعت رسید به 34 بعد اخر دوره سرعت رسید به 12 ....

اون که کاری نداره یه V P N بزن حله! :d

بد نیست! هرچند که قبلا یه چیز دیگه بود!

1843503681.png

اینم از وضعیت وحشتناک ما : :(( :crying1::crying1::crying1:

مگن 512 ـه :crying1::crying1:
1113693960.png

1113693960.png

به اين ميگن اب باريكه...يكم ديگه فشار بيارن اينترنتت خفه ميشه...;)
زنگ بزن ISP دادو بيادكن كوتاه نيا و حقتو بيگير...من هر موقع يكم افت سرعت دارم زنگ ميزنم و مجبورشون ميكنم پورت رو عوض كنن اينقدر بزنگ تا درست كنن :boxing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or