بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

3ماهه 6گیگ ترافیک 62هزار تومن.(با نظام پزشکی پدرم گرفتم:|)
از هرجا میتونی بیاری مجوز.دوستم با جواز کسب بوتیکش رفت 1مگ گرفت از همین پازس آنلاین.
شبا 100تاس روز بالای 280ه.:|
زیاد خودتو ناراحت نکن Honey:d
تو اصفهان هم داره:) یه نگاهی به لینکای زیر بنداز.

تعرفه های عمومی ADSl پارس آنلاین

درخواست خدمات=میتونی اینترنتی درخواست ADSL بدی که فکر کنم تخفیف داره:-/

دمت گرم ! فعلا که بین این و نداگستر موندم !!
حیف که ندا فقط 128 داره و بعدش میره روی 1 مگ وگرنه از همون میگرفتم !
یه کم دیگه فکراما میکنم و یه کدومش رو میگیرم !

سلام عزیز.
خودمم زیاد ازشون استفاده کردم! اما صادقانه بگم بجز ضرر سودی نبردم!
برای تابستون هم انشاالله! اما 10 مگ بهت میدن؟

....

سلام
با عرض معذرت از شما و دیگر دوستان به خاطر اینکه دیر پاسخ میدم ، به خاطر امتحانات کمتر میام نت...

در مورد نرم افزارهای بهینه سازی سرعت اینترنت دیگه بحثی نمیکنم اما یکی از اونهارو که الان اسمش یادم نیست را مطمئن هستم که سرعت اینترنت را بهینه سازی میکنه و عملکردش هم به این شکل بود که مشخصات مربوط به انتقال بسته های داده ها (مثل Time To Live) را بسته به سرعت شبکه ی شما بهینه سازی میکرد و برای این کار لازم بود تا چندین دقیقه به اینترنت وصل باشه و تست هایی را خودش انجام بده.

در مورد پهنای باند هم بله سرعت 5 مگ را تحت شرایط خاص میتوانم داشته باشم اما مجوز لازم برای 10 مگ را در اختیار ندارم.

ببخشید اون وقت می تونم بپرسم این سرویس 5 یا 10 مگ رو از کجا می خواین تهیه کنید؟
ISP هایی که من می شناسم همه نهایت سرعتشون 2 مگ و ایناست اونم با قیمت های 400 تومن در ماه و اینا :-/

سیگنال جان از کدوم ISP می خوای پهنای باند 5 و 10 بگیری ؟ با چه هزینه ای ؟

از همین سرویس دهنده ای که در حال حاضر استفاده میکنم به خاطر شرایط خاص این پهنای باند را در اختیار خواهم داشت و قیمت آن هم با محدودیت ترافیک در حدود 250 هزار تومان در ماه هست که برای ماه های آینده به مدت یک ماه این سرویس را در اختیار خواهم داشت. ضمن اینکه داشتن این پهنای باند به صورت نامحدود مستلزم هزینه ی بالایی است چون به صورت اختصاصی ارائه میشود.

سیگنال جان یک عکسی بود که مسیر های اینترنتی ایران و شرکت های طرف قرارداد و ... رو نشون میداد , اون رو میخواهم اگر میشه بذار
شماره تلفن این اسمان فراز رو هم لطفا بده

مرسی

سلام ، خوبید؟ ، این عکس بود:

vbyhfx8xlpqyq88cs81k.jpg

البته این مسیرها الان بیشتر هست و ظاهراً به 20 درگاه بین الملل افزایش پیدا کرده است.

در مورد شماره ی سرویس دهنده ی اینترنت هم به این صفحه مراجعه کنید: http://www.ictkey.ir/?url=showprofile&pid=770

============================================

کیفیت اینترنت من الان که تست زدم که هنوز خوب هست.

1109922223.png

این پهنای باند 64 / 128 kbps هست.

آقا از من میشنوی با پینگی که تو داری همونجایی که هسی سخت بشین و تکون نخور !
نه 1مگ هست سه ماه 30 گیگ 130 تومن 128 حدود 60 تا 80 سرعت میده 1 مگ من 250 میده :دی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or