بچه ها توی این چند روز چه اتفاقی افتاده؟سرویس شما هم هم قاطی کرده؟برای من چند بار قطع شد و بیش تر از 2 ساعت معطل شدم دوستم هم که سرویس های مختلفی داشتند از اینکه سرعت دانلودشون همش بالا پایین میشه و اومده پایین و کیفیت کلا اینترنتی هم که داشتیم از بین رفته شما هم به این مشکل توی این چند روز برخوردید؟
بچه ها توی این چند روز چه اتفاقی افتاده؟سرویس شما هم هم قاطی کرده؟برای من چند بار قطع شد و بیش تر از 2 ساعت معطل شدم دوستم هم که سرویس های مختلفی داشتند از اینکه سرعت دانلودشون همش بالا پایین میشه و اومده پایین و کیفیت کلا اینترنتی هم که داشتیم از بین رفته شما هم به این مشکل توی این چند روز برخوردید؟
اقا کسی اگر اینجا هست یا دوستی اشنایی کسی رو داره که این WIMAX ایرانسل داره ازش یه 10 دقیق وقت بگیرید بگید بیاد یه تستی برای ما بزاره ببینیم وضع اون چه جوری هست مثلا سرعت دانلودش چنده پینگش با کشورهای خارجی چنده و اینا چون من ندیدم یکی یه تست بزاره میشه یه کمکی بکنید من بفهمم بالاخره سرویس رو تغییر بدم یا کلا غیدش رو بزنم
سلام
برای پیش شماره 2217 غیر از پارس آنلاین چه isp خوب دیگه ای سراغ دارین ؟
ترکیه کمی بهترهاین پرچم که به نفع شاتل هست! چون کشور اسرائیل بهترین اینترنت خاورمیانه رو داره!