بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها توی این چند روز چه اتفاقی افتاده؟سرویس شما هم هم قاطی کرده؟برای من چند بار قطع شد و بیش تر از 2 ساعت معطل شدم دوستم هم که سرویس های مختلفی داشتند از اینکه سرعت دانلودشون همش بالا پایین میشه و اومده پایین و کیفیت کلا اینترنتی هم که داشتیم از بین رفته شما هم به این مشکل توی این چند روز برخوردید؟

بچه ها توی این چند روز چه اتفاقی افتاده؟سرویس شما هم هم قاطی کرده؟برای من چند بار قطع شد و بیش تر از 2 ساعت معطل شدم دوستم هم که سرویس های مختلفی داشتند از اینکه سرعت دانلودشون همش بالا پایین میشه و اومده پایین و کیفیت کلا اینترنتی هم که داشتیم از بین رفته شما هم به این مشکل توی این چند روز برخوردید؟

برای من هم همینجوری شده ، حدود 2 هفته هست که سرعت خیلی افتضاح شده .

آره معلوم نیست چی کار دارن می کنن !!!!!!!! من دیشب چند بار قطع شدم ولی کوتاه بود
1103564519.png

من پیگم زیر 160 می زد ولی الان ... :(

منم اینترنتم 2 هفته هست که قاطی کرده البته فقط از نظر پینگ که 200 تا نوسان داره
حتی isp به من 2 روز سرویس dedicated هم داد اما تغییری نکرد
جالب اینجاس که هفته پیش یک اقایی(از همین زیرساخت و اینا) گفت که پهنای باند ما در همین لحظه دو برابر شده و دیگر اختلالی به وجود نمیاد ' اما انگار بدتر هم شده ' نصفش هم کردن تازه lol

پهنای باند ایران به مرور کم و کمتر میشه تا کلا قطع بشه و زمینه اینترانت ملی رو فراهم کنن! مثلا بجای گوگل از ژاگول استفاده کنیم!
البته از اسم بردن سایر امکانات به دلایلی معذوریم!

اقا کسی اگر اینجا هست یا دوستی اشنایی کسی رو داره که این WIMAX ایرانسل داره ازش یه 10 دقیق وقت بگیرید بگید بیاد یه تستی برای ما بزاره ببینیم وضع اون چه جوری هست مثلا سرعت دانلودش چنده پینگش با کشورهای خارجی چنده و اینا چون من ندیدم یکی یه تست بزاره میشه یه کمکی بکنید من بفهمم بالاخره سرویس رو تغییر بدم یا کلا غیدش رو بزنم

اقا کسی اگر اینجا هست یا دوستی اشنایی کسی رو داره که این WIMAX ایرانسل داره ازش یه 10 دقیق وقت بگیرید بگید بیاد یه تستی برای ما بزاره ببینیم وضع اون چه جوری هست مثلا سرعت دانلودش چنده پینگش با کشورهای خارجی چنده و اینا چون من ندیدم یکی یه تست بزاره میشه یه کمکی بکنید من بفهمم بالاخره سرویس رو تغییر بدم یا کلا غیدش رو بزنم

ایرانسل یکی از بد ترین اینترنت های ایران هست ' شک نکن( البته تو منطقه ما-تهران-)
نوسان های سیگنالی ' نویز های بی مورد ' پینگ بسیار بد ( برای اروپا بین 300 تا 800 که بدجور هم نوسان داره) سرعت اپلود در حد Dial-up و هزار تا چیزه دیگه
مشکل در واقع نوسان سرعت اپلود و دانلود هست که این خودش موجب نوسان پینگ میشه

اگر وایمکس میخوای برو سراغ مبین نت ' کلا از این بهتره

چند وقته سرعت اینترنتم فوق العاده بالا اومده
سرعت دانلودم تو روز 350-400 هست و تو شب هم میاد رو 100
اینترنت 512 از شرکت بایت دارم
حال میکنیم این مدت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or