بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

معلوم نیست این بار چه بلای آسمانی بر سر خطوط ارتباطی اینترنت نازل شده.

شاید این بار ملخ ها حمله کرده اند و کابل را خورده اند.
احتمالا ملخها از طرف شرکت زیرساخت ارتباطات داده ها (یا هر چیز دیگه ای که اسمشه) هستن.
کلا با دولت، ملت، پوشش گیاهی و پوشش جانوری مشکل داره این شرکت. مطمئنم فردا قیمتهاش رو میبره بالا مارو میذاره توی گل.

سیگنال جان یک عکسی بود که مسیر های اینترنتی ایران و شرکت های طرف قرارداد و ... رو نشون میداد , اون رو میخواهم اگر میشه بذار
شماره تلفن این اسمان فراز رو هم لطفا بده

مرسی

خیر مخابرات همه جا نامحدود نیست! بستگی به استان داره! مثلا در آذربایجان غربی که ارومیه و مهاباد بزرگترین شهر هاش و مهمترین از لحاظ اینترنت هستن حجمی میده و اونهم خیلی کم! مثلا 512 ماهی 1 گیگ! و 12 تا 7 هم رایگان!
سرعت 128 محدود در مهاباد حتی خودم دیدم تا 170 رفته!

دوستان بیزحمت یکی به من کمک کنه. یه پیام از یکی از کاربرهای سایت اومده به اسم فروش اینترنت ماهواره ای. میخواستم ببینم این هم مثل اینرنت معمولی یا چیز دیگه ای هست. بنده الان 256 سپنتا دارم ماهی 50 تومن اگر این ماهواره ای بهتره برم از اون بگیرم.

فروش اکانت اينترنت ماهواره اي پرسرعت با سرعت اتصال 512 تا 2 مگابايت و دانلود نامحدود و سرعت تضمين شده
اکانت 512 نامحدود با سرعت دانلود تضمين شده 64 کيلوبايت.
و اکانت 1 مگابايت با سرعت دانلود 128 کيلوبايت تضمين شده.
اکانت 512 نامحدود 15 روزه به قيمت: 24000 تومان
اکانت 512 نامحدود 1 ماهه به قيمت: 34000 تومان
اکانت 1 مگابايت نامحدود 15 روزه به قيمت: 38000 تومان
:d:d
satellite_internetacc@yahoo.com

خیر مخابرات همه جا نامحدود نیست! بستگی به استان داره! مثلا در آذربایجان غربی که ارومیه و مهاباد بزرگترین شهر هاش و مهمترین از لحاظ اینترنت هستن حجمی میده و اونهم خیلی کم! مثلا 512 ماهی 1 گیگ! و 12 تا 7 هم رایگان!

ولی تو تهران نامحدوده :d

128 با محدودیت 6 گیگ ماله من که دور و بر 30 تا 40 کیلوبایت میره 15 هزار شبا از ساعت 12 تا 8 هم مجانیه از این بهتر . (فک کنم چشش زدم :dیه دو سه روزیه این سرعتم یه ذره کم شده ولی پینگم بالا نرفته خبریه؟)

دوستان بیزحمت یکی به من کمک کنه. یه پیام از یکی از کاربرهای سایت اومده به اسم فروش اینترنت ماهواره ای. میخواستم ببینم این هم مثل اینرنت معمولی یا چیز دیگه ای هست. بنده الان 256 سپنتا دارم ماهی 50 تومن اگر این ماهواره ای بهتره برم از اون بگیرم.

فروش اکانت اينترنت ماهواره اي پرسرعت با سرعت اتصال 512 تا 2 مگابايت و دانلود نامحدود و سرعت تضمين شده
اکانت 512 نامحدود با سرعت دانلود تضمين شده 64 کيلوبايت.
و اکانت 1 مگابايت با سرعت دانلود 128 کيلوبايت تضمين شده.
اکانت 512 نامحدود 15 روزه به قيمت: 24000 تومان
اکانت 512 نامحدود 1 ماهه به قيمت: 34000 تومان
اکانت 1 مگابايت نامحدود 15 روزه به قيمت: 38000 تومان
:d:d
satellite_internetacc@yahoo.com

اینترنت ماهواره ای این دوستان ارائه میکنند فقط قابلیت دریافت داره و قابلیت ارسال نداره .فقط بدرد دانلود می خوره و با اون آپلود نمی تونی بکنی و یا حتی چت.
شما باید در کنار اینترنت ماهواره ای یه اینترنت دیگه هم داشته باشی. برای دانلود : به این صورت هست که اول با اینترنت دیگر تون در خواست لینک دانلود رو میدی و وقتی دانلود شروع شد ، اینترنت دیگر رو قطع کنی و با ماهواره ای دانلود کنی
شما می تونید کم حجم ترین سرویس ADSL رو بگیری و در کنارش یه ماهواره ای داشته باشی

اره مخابرات سرویساش نامحدوده .

اگه نا محدوده چرا اینقدر ارزونه ؟؟ من 1 مگ ماهانه 10 گیگ 45 پول می دم از صبا نت . این نامحدود 38.000؟؟؟

اینترنت ماهواره ای این دوستان ارائه میکنند فقط قابلیت دریافت داره و قابلیت ارسال نداره .فقط بدرد دانلود می خوره و با اون آپلود نمی تونی بکنی و یا حتی چت.
شما باید در کنار اینترنت ماهواره ای یه اینترنت دیگه هم داشته باشی. برای دانلود : به این صورت هست که اول با اینترنت دیگر تون در خواست لینک دانلود رو میدی و وقتی دانلود شروع شد ، اینترنت دیگر رو قطع کنی و با ماهواره ای دانلود کنی
شما می تونید کم حجم ترین سرویس ADSL رو بگیری و در کنارش یه ماهواره ای داشته باشی

اگه نا محدوده چرا اینقدر ارزونه ؟؟ من 1 مگ ماهانه 10 گیگ 45 پول می دم از صبا نت . این نامحدود 38.000؟؟؟
ممنون از کمکت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or