بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بدون شرح :
با یه حرکت شاتل خیلی حال کردم ! امروز تولدمه ، یه دختره از شاتل بهم زنگ و تولدم رو تبریک گفت و 3 گیگ ترافیک رایگان کادو داد :d حال داد :d حالا بگید شاتل بده :d

مرسی مسعود جون :d

آخرین ویرایش:
بدون شرح :
با یه حرکت شاتل خیلی حال کردم ! امروز تولدمه ، یه دختره از شاتل بهم زنگ و تولدم رو تبریک گفت و 3 گیگ ترافیک رایگان کادو داد :d حال داد :d حالا بگید شاتل بده :d
به! مبارک باشه! :d;)
اینجا ماکسنت اس ام اس میده و اخطار میده که حجمتون داره کم میشه! :))

به! مبارک باشه! :d;)
اینجا ماکسنت اس ام اس میده و اخطار میده که حجمتون داره کم میشه! :))

من میبینم مامانم هر ماه یه بار میگه یه خانم فارسی زبونی زنگ زد از اینترنت اینا گفتا! نگو از مکس نت هستش که زنگ میزنن شارژتون داره تموم میشه =))

ولی پینگ من نسبتا بهتر شده الان از گوگل 200 هستش. ولی یاد اون زمون مکس نت بخیر که پینگش 3 رقمی هم نبود... :(

از هیچ نرم افزاری برای اینترنت خودتون استفادن نکنین! یا سرعت رو میگیرن یا پینگو بالا میبرن!
سیگنال باور کن فقط برای پینگت حاضرم ماهی 50 تومن بدم!
:((

سلام مسعود

نرم افزارهای مدعی افزایش سرعت اینترنت که کم نیستند و شاید من صد تا از اون هارو قبلاً امتحان کردم! ولی تاثیر زیادی در سرعت اینترنت ندارند. ولی برخی از این نرم افزارها به اصطلاح میتونند مولفه های مربوط به تبادل داده (دیتا) را تغییر بدند و بهینه سازی کنند (بسته به شبکه شما) و در نتیجه ایده آل ترین حالت را در سرعت انتقال دیتا در شبکه ی شما به وجود بیاودند.

============================

من انشاالله در تابستون سرویس 5 یا 10 مگ خواهم گرفت اما از الان تا اون موقع سرویس 128 کیلوبیت بر ثانیه هم کارم را راه میندازه.

===========================

تست الان و همچنان stability (با ثبات)

1093835720.png

بابا برید خدارو شکر کنید پینگتون خوبه دیگه !:d

پس منو چی میگین !:(
1093917945.png

البته چند روزه دیگه میرم از مخابرات 256 KB/s نا محدود میگیرم ماهی 12/5 تومن :excited::excited::excited:

من میبینم مامانم هر ماه یه بار میگه یه خانم فارسی زبونی زنگ زد از اینترنت اینا گفتا! نگو از مکس نت هستش که زنگ میزنن شارژتون داره تموم میشه =))

ولی پینگ من نسبتا بهتر شده الان از گوگل 200 هستش. ولی یاد اون زمون مکس نت بخیر که پینگش 3 رقمی هم نبود... :(
ساسان میدونی ماکسنت فقط توی تبریز خوب جواب داده؟ بقیه شهر ها ر... :(
سلام مسعود

نرم افزارهای مدعی افزایش سرعت اینترنت که کم نیستند و شاید من صد تا از اون هارو قبلاً امتحان کردم! ولی تاثیر زیادی در سرعت اینترنت ندارند. ولی برخی از این نرم افزارها به اصطلاح میتونند مولفه های مربوط به تبادل داده (دیتا) را تغییر بدند و بهینه سازی کنند (بسته به شبکه شما) و در نتیجه ایده آل ترین حالت را در سرعت انتقال دیتا در شبکه ی شما به وجود بیاودند.

============================

من انشاالله در تابستون سرویس 5 یا 10 مگ خواهم گرفت اما از الان تا اون موقع سرویس 128 کیلوبیت بر ثانیه هم کارم را راه میندازه.

===========================

تست الان و همچنان stability (با ثبات)
سلام عزیز.
خودمم زیاد ازشون استفاده کردم! اما صادقانه بگم بجز ضرر سودی نبردم!
برای تابستون هم انشاالله! اما 10 مگ بهت میدن؟

....
البته چند روزه دیگه میرم از مخابرات 256 KB/s نا محدود میگیرم ماهی 12/5 تومن
توی استان ما مخابرات محدود میده و نامحدود نداره!
و برای شما مثل اینکه پول مهمه و کاری به کیفیت ندارین؟

بابا برید خدارو شکر کنید پینگتون خوبه دیگه !:d

پس منو چی میگین !:(
1093917945.png

البته چند روزه دیگه میرم از مخابرات 256 KB/s نا محدود میگیرم ماهی 12/5 تومن :excited::excited::excited:

نه داداش نگیر ! من ارزو دارم که خونمون فیبر نوری نبود و میتونستم از شرکتا بگیرم !
256 مخابرات دارم ولی سرعت دانلودش 30KB !!!
تازه پینگش هم افتضاحه (درست نوشتم ؟! )!!
ولی خوب ارزونه !!!

سلام مسعود

ببخشید اون وقت می تونم بپرسم این سرویس 5 یا 10 مگ رو از کجا می خواین تهیه کنید؟
ISP هایی که من می شناسم همه نهایت سرعتشون 2 مگ و ایناست اونم با قیمت های 400 تومن در ماه و اینا :-/

ببخشید اون وقت می تونم بپرسم این سرویس 5 یا 10 مگ رو از کجا می خواین تهیه کنید؟
ISP هایی که من می شناسم همه نهایت سرعتشون 2 مگ و ایناست اونم با قیمت های 400 تومن در ماه و اینا :-/

جانم ؟؟؟؟؟؟؟؟ 400 تومن ؟؟؟؟؟ چه خبره ؟؟؟ من با 10 گیگ ترافیک 50 تومن 2mb رو می دم !!!

---------------
سیگنال جان از کدوم ISP می خوای پهنای باند 5 و 10 بگیری ؟ با چه هزینه ای ؟

جانم ؟؟؟؟؟؟؟؟ 400 تومن ؟؟؟؟؟ چه خبره ؟؟؟ من با 10 گیگ ترافیک 50 تومن 2mb رو می دم !!!

---------------
سیگنال جان از کدوم ISP می خوای پهنای باند 5 و 10 بگیری ؟ با چه هزینه ای ؟

من حرفی از محدود بودن نزدم. نامحدود رو گفتم اون حدوداست.
محدود حجمی که بله. اون قیمت هم تازه بالاست برای 10 گیگ محدودیت!
خوب با 10 گیگ محدودیت دانلود 5 و 10 مگ چی کار می شه کرد!!! هیچی.
محدودیت که کم باشه برای ISP هر چی سرعت بالاتر هم باشه به نفعش هست! طرف حجمش زودتر تموم می شه زودتر باید شارژ کنه.
5 و 10 مگ فقط برای دانلود خوبه. وگرنه بالای 2 مگ روی وب بروزینگ تأثیر چندانی نداره. اینترنت سرعت بالا با محدودیت کم به هیچ دردی نمی خوره.

خب بستگی به استفاده شخص داره ! یکی ممکنه از نامحدود هم اینقدر استفاده کنه که مشمول fire user policey شه یکی هم ممکنه مثل استفاده چندانی نداشته باشه و دانلودش رو بزار برای شب که رایگان هست !

http://www.asretelecom.net/

http://anjir.com/

نمی دونم چرا ولی عصر تلکام اصلا شناخته شده نیست.شاید به همین دلیل باشه.در واقع وقتی شهراد و اوراکل توی رده بندی و کاندید ها باشن خودش دلیل غلط بودن اون رده بندیه چون شهراد و اوراکل زیرشاخه ی عصر تلکامن.=))

راستی اگه خواستین از انجیر بگیرین اگر اگر اگر خواستین برای کاربر معرف رو که برای شما هم هزینه ای نداره منو معرفی کنین که یه 10 تومن هم به شارژ من اضافه کنن.

مرسی

سلام خوبی؟چطوری؟میگم شما از کجا گرفتی؟از عصر انتقال داده ها یا از این انجیر؟
بعدش من رفتم توی سایت توی یه قسمتی کد شهرم رو زدم بعدش 4 رقم اول تلفن رو زد به این شماره خدمات داده نمیشه اما وقتی رفتم توی قسمت نمایندگاه شهرستان دیدم توی قزوین زده پارسیان؟بالاخره قضیه چیه؟عصر انتقال داده ها هست یا پارسیان؟بعدش چی کنم؟توضیح میدی؟
اینم مال من:
1094185818.png

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or