بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
دو تست زیر را با هم مقایسه کنید ، اولی از کانادا و دومی از من هست:

899282296.png

1109922223.png

هر چند که اینترنت بر اساس فاصله ها نیست اما در تست اولی وجود پهنای باند بالا و این فاصله ی کم نشون میده توی کشورهای پیشرفته هم زمان های پینگ بالا وجود داره! بعد اونوقت از ایران (!) در فاصله ی 550 مایلی با سرور باکو زمان های پینگ خیلی مطلوبی مثل 30 میلی ثانیه وجود داره....

در این تست زمان پینگ حتی 1 میلی ثانیه هم نیست! :

985426548.png

من با مودم خودم این زمان پینگ را دارم اما گاهی وقت ها هم 1 میلی ثانیه میشه! :)):)):))

بله کامیل جان.
اون پینگ 0 هم که سیگنال گذاشته احتمالا با سرور خودشون بوده وگرنه غیر ممکنه این پینگ!
مثلا من با سرور خودمون 15ms میگیرم! خوب ماله اون 0 شده!

بله کامیل جان.
اون پینگ 0 هم که سیگنال گذاشته احتمالا با سرور خودشون بوده وگرنه غیر ممکنه این پینگ!

مسعود جان 128 دیگه؟ نامحدوده؟

اگه این طوریه بیام مکس نت.

دوستان من ۱۲۸ مخابرات دارم.اکباتانم
الان می خوام به ۲۵۶ ارتقا بدم. باید چی کار کنم ؟
خواهشا راهنمایی کنید.
سلام
بهتره بی خیال شی
اولا فقط به دانشجو ها وهیئت علمی های دانشگاه میدن
بعدش اونم نه هر دانشگاهی مثلا به بیشتر دانشگاه های آزادیا نمی دن یا به پیام نوری ها میدن
شما باید بری یه نامه از دانشگاه بگیری بعد ببری مرکز مخابرات تلفنتون بعد باید ببینی تایید می کنن یا نه
شاید به دانشگاه آزاد های معتبر بدن مثلا تهران جنوب یا علوم تحقیقات

• Like
Reactions: Danteppc
خیر محدوده! نامحدود 128 حدود 20 تا 25 کیلو بهت میده!
مگه از مخابرات راضی نبودی؟ چی شد؟

کارمن دانلود و مخابرات سرویسش محدوده. به خاطر همین گفتم . الانم میگم مخابرات برای بازی عالیه.

محدودیت چند گیگ ؟ ماهی چند؟

نه بابا کجا با سرور خودشون بوده ، سرور خودشون که توی خود دانشگاه هست! این اطلاعات سرور دانشگاه از مرجع IP های سایت speedtest.net :
http://www.maxmind.com/app/locate_demo_ip?ips=144.92.9.185

اونجا که مثل بعضی از دانشکده یا دانشگاه های ایران نیست که سرور سایتشون هنوز بعد از هزار اولتیماتوم توی آمریکا و کانادا باشه! :))

985426548.png

این ارتباط تماماً فیبر نوری هست و البته پهنای باند بالا و خلوت بودن سرور هم از دلایل 0 شدن زمان پینگ میتونه باشه. در حقیقت این زمان پینگ 0 نیست بلکه کمتر از 1 میلی ثانیه هست و مثلاً چند میکرو ثانیه است. الان ظاهراً برخی از ISP های خود ایران هم زمان پینگ 0 یا به اصطلاح در حدود چند میکرو ثانیه با سرور مخابرات دارند.( این سرویس دهنده ای که من ازش استفاده میکنم میگفت زمان پینگمون با سرور مخابرات 1 میکرو ثانیست! :-o الله اعلم!)

دانشگاه بالا که این پهنای باند را داره از معتبرترین دانشگاه های آمریکا هست.

سرعت دانلودش 2270 برابر!!!!! و سرعت آپلودش 1034 برابر!!!!! سرعت من هست! :-/
sm194.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or