بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک. زنگ زدم isp میگم پینگم 360 ـه . میگه پینگ بین 200 تا 400 عادیه. میگم سرعته دانلودم پایینه میگه ویندوزت داره update میشه! میگم 2 هفتس ویندوزم داره آپدیت میشه؟؟ میگه دیگه بحث نکن، بعد قطع میکنه! میخواستم isp رو عوض کنم و پارس آنلاین بگیرم، زنگ زدم پارس آنلاین میگه مرکز مخابراتیتون ADSL هاش مونده رو دستش، به ما اجازه نمیده به شما ADSL بدیم!!!!! آخه این چه وضعه مملکته؟؟؟ یکی بگه از کجا بگیرم؟؟ کرج زندگی می کنم. :(:((:((:((:((:(

آقا کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک. زنگ زدم isp میگم پینگم 360 ـه . میگه پینگ بین 200 تا 400 عادیه. میگم سرعته دانلودم پایینه میگه ویندوزت داره update میشه! میگم 2 هفتس ویندوزم داره آپدیت میشه؟؟ میگه دیگه بحث نکن، بعد قطع میکنه! میخواستم isp رو عوض کنم و پارس آنلاین بگیرم، زنگ زدم پارس آنلاین میگه مرکز مخابراتیتون ADSL هاش مونده رو دستش، به ما اجازه نمیده به شما ADSL بدیم!!!!! آخه این چه وضعه مملکته؟؟؟ یکی بگه از کجا بگیرم؟؟ کرج زندگی می کنم. :(:((:((:((:((:(

خو از شبدیز یا اسیا تک بگیر.

واقعا که! اگه اون یارو پشتیبانی با من اینجوری حرف بزمخ 2 تا فش آبدار تقدیمش میکنم تا عمر داره بسوزه!
هرچند بخش پشتیبانی ما اونقدر محترم هستن که آدم کیف میکنه! پینگ 200 تا 400 هم برای همه شرکت ها نرمال محسوب میشه و حق اعتراض ندارید!
پینگ پایین 200 یک مزیت هست نه قانون!

سرویس 4 مگ ماهیه 19 هزار تومان و سرویس 6 مگ ماهیانه 27 هزار تومان! یعنی اصفهانی ها خر حال شدن شدید! :دی
خرکیف ؟! :|
چه فایده وقتی به استفاده خانگی نمیدن ؟!
همون 2 مگش هم زیاده ! من که میخوام برم تو کارش !

راستی اون قیمت ها به تومن هست نه به ریال !!

آخرین ویرایش:
من 3 ساله از صبا نت می گیرم حالا ازش نا امید شدم هر وقت میرم لایو وسط بازی چراغ مودم خاموش میشه این چه وضعشه آخه؟بهتر از صبانت چی هست با پینگ بهتر؟

دوستان عزیز الکی حرف از پینگ نزنین :| هیچکس به شما خدماتی نسبت به پینگ نمیده !!! هیچ شرکتی تو ایران مسئولیتی نسبت به پینگ نداره :| هرجایی هم پینگ خوبی به کسی میده مطمئن باشه که 3-4 ماه دیگه نهایت پینگش مثل بقیه میشه :) اینو زمان + تجربه ثابت کرده
من خودم بیشتر از 5شرکت رو تست کردم توی تهران که مثلا پایتخت بزرگی توی کشوری به اسم ایران هست
همشون چرتن یا اگر هم خوب بودن بعد 4-5 ماه بهم ریختن و وقتی هم زنگ میزنی بهشون میگم , میگن که به ما ربطی ندراه و مربوط به مخابراته
کلا توی ایران مشکلات برای نت به 2 قسمت تقسیم میشن که جوابشونم این 2 دسته هست :
1.مشکل از مخابرات و اینترنت جهانی هست 2 . نویز زیاد دارین ' همسایه داره استفاده میکنه , اپدیت داری یا ....
زیاد خودتون رو اذیت نکنین D:

خرکیف ؟! :|
چه فایده وقتی به استفاده خانگی نمیدن ؟!
همون 2 مگش هم زیاده ! من که میخوام برم تو کارش !

راستی اون قیمت ها به تومن هست نه به ریال !!
یه مجوزی چیزی جور کن ببر بهت میدن! اینها از خداشونو اینترنت بدن بابا!
منم قیمت هارو به تومن نوشتم دیگه!

راستی از 2 روز پیش به پینگم یه 100 تایی اضافه شد تا دیگه با خیال راحت دور هرچی آنلاین هست رو خط بزنم!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or