بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینترنت من این روزها:

1123898885.png

فکر کنم همون speedtest.net خودمون باشه قسمت ورلد رزولت

منبعش روشه .

IWSBP

ایرانو عشقه ! :d

من این رو از سایت 4chan برداشتم و منبعش نمودارهاش معلوم نیست، اما اگر زیر عکس رو نگاه کنید میبینید که از آمارهای سایت Internet World Stats استفاده کرده.
بر مبنای آمار این سایت تنها 600 هزار کانکشن برودبند در ایران هست.
سلام
از توجه و پاسخ شما سپاسگذارم.

در مورد اتصال برودبند یا باند پهن یا فراخ باند ؛ جدید ترین تعریفی که پس از سال ها از سوی FCC (کمسیون ارتباطات فدرال) در آمریکا ارائه شده این تعریف است:

در طول مدتى نزديك به يك دهه اين استاندارد (باند پهن) به صورت دويست كيلوبيت بر ثانيه براى Downstream تعريف شده بود اما اكنون FCC آن را به صورت ۴ مگابيت بر ثانيه براى Downstream و يك مگابيت بر ثانيه براى Upstream تعريف مى كند.

FCC در گزارش خود چنين ذكر كرده است: «اين حداقل سرعتى است كه به طور كلى براى استفاده از سرويس ها و كاربردهاى باند پهن غنى از ويديوى امروزى مورد نياز خواهد بود، در حالى كه ظرفيت كافى را براى مرور ابتدايى وب و ايميل نيز حفظ مى كند.»

===================================================

تست یک هفته پیش:

32209384.png

نمیدونم چه جوریه الان روی 150 اینا هست! :(

سلام
از بچه ها (مخصوصا بچه های کرج) کسی از مخابرات سرویس می گیره؟
می خواستم ببینم در چه شرایطی به کاربرای خونگی سرویس بالای 128 میدن؟
و سوال بعدی اینکه در کل از اینکه از مخابرات سرویس میگیرد راضی هستین یا نه؟(از نظر پینگ نمی گم، از نظر سرعت دانلود میگم).
یا علی مدد

سلام
از بچه ها (مخصوصا بچه های کرج) کسی از مخابرات سرویس می گیره؟
می خواستم ببینم در چه شرایطی به کاربرای خونگی سرویس بالای 128 میدن؟
و سوال بعدی اینکه در کل از اینکه از مخابرات سرویس میگیرد راضی هستین یا نه؟(از نظر پینگ نمی گم، از نظر سرعت دانلود میگم).
یا علی مدد

شرایط خاصی نیست . وقتی سه ماه تموم شد گفتیم سرعت دانلودمون خیلی کمتر از کساییه که از شرکتای مختلف سرویس دارن . اون هم گفت درخواست بنویس . ما هم نوشتیمو الان 256 داریم .
راضی نه زیاد . الان من 256 نامحدود دارم سرعت دانلودم 30 کیلوبایته . ولی خوب نامحدوده !
و قیمتش خیلی کمه ! ولی در کل خوبه .

شرایط خاصی نیست . وقتی سه ماه تموم شد گفتیم سرعت دانلودمون خیلی کمتر از کساییه که از شرکتای مختلف سرویس دارن . اون هم گفت درخواست بنویس . ما هم نوشتیمو الان 256 داریم .
راضی نه زیاد . الان من 256 نامحدود دارم سرعت دانلودم 30 کیلوبایته . ولی خوب نامحدوده !
سلام.
یعنی اگر من برم یکم آه و ناله کنم بهم 1 مگ هم میدن؟
در ضمن سرعت 32 برای 256 کاملا استاندارده. اونایی هم که می بینی با سرعت 256 سرعت دانلودشون 120 هست پهنای باندشون باز هست بخاطر اینکه حجم دانلودشون زودتر تموم بشه.;)
یا علی مدد

و قیمتش خیلی کمه ! ولی در کل خوبه .
آقا خوش به حالت! ما رفتیم درخواست بدیم، گفتن که سرعت بالا تر از ۱۲۸ مخصوص مورد‌های ویژه هست!! پرسیدیم مورد ویژه چیه؟ گفتن که فقط به اساتید و استادان دانشگاه و دانشجویانی که از دانشگاه نامه دارن، فرماندهان نظامی و جانبازان و آزاده‌ها (!!!) این سرعت داده می‌شه! من که این ماه رو هم گرفتم، ماه بعد میرم از شاتل یا پارس آنلاین میگیرم راحت میشم از این سرعت افتضاح!!!

سلام.
یعنی اگر من برم یکم آه و ناله کنم بهم 1 مگ هم میدن؟
در ضمن سرعت 32 برای 256 کاملا استاندارده. اونایی هم که می بینی با سرعت 256 سرعت دانلودشون 120 هست پهنای باندشون باز هست بخاطر اینکه حجم دانلودشون زودتر تموم بشه.;)
یا علی مدد

البته تضمین شده نیست ! ولی خب برو بهشون بگو شاید 256 دادن !
همین چند وقت پیش ( فکر کنم 1 ماه پیش ! ) یک مناسبتی بود همسایمون رفت کلی پاچه خواری کرد ( توی نامه ای که نوشته بود ! ) و دروغ گفت که برای شرکت باید اینترنت پر سرعت داشته باشیم و از این جور چیزا ! از اخر هم قبول کردن . الان هم 256 داره !
به هر حال امیدوارم اذیت نکنن.

آقا خوش به حالت! ما رفتیم درخواست بدیم، گفتن که سرعت بالا تر از ۱۲۸ مخصوص مورد‌های ویژه هست!! پرسیدیم مورد ویژه چیه؟ گفتن که فقط به اساتید و استادان دانشگاه و دانشجویانی که از دانشگاه نامه دارن، فرماندهان نظامی و جانبازان و آزاده‌ها (!!!) این سرعت داده می‌شه! من که این ماه رو هم گرفتم، ماه بعد میرم از شاتل یا پارس آنلاین میگیرم راحت میشم از این سرعت افتضاح!!!

نمیدونم شاید ربطی نداشته باشه ولی من مشهدم !

لطفاً چند پیام پشت سر هم ارسال نفرمایید و از نقل قول چندگانه استفاده کنید.
TyRaX

آخرین ویرایش:
در مشهد، اگر میتونی از مخابرات بگیری، حتما باید از مخابرات بگیری. بعبارت دیگه:

اینترنت در بعضی از مناطق مثل چوبیه که یک سرش سرده و سر دیگش داغ، و این چوب از سر سرد وارد مقعدت شده. :| کسی نمیتونه چوب رو دربیاره، ولی خوشحال باش که حداقل از سر سرد استعمال شده.

منهم با بسیار بدبختی تونستم ازشون 256 بگیرم در حالی که قبل از "کابل برگردون"، من 512 از صبانت داشتم و شکایتی هم نداشتم. البته با همون 128 مفنگی یک عالم فیلم دانلود کردم.

سلام
برای 256 آه و ناله کردن فایده نداره.
اگر 1 مگ میدن میفتم دنبالش ولی اگر با پاچه خواری میخوان آخرش 256 بدن فایده نداره.با همین اینترنت خودمون کنار میایم.
یا علی مدد

اقایون سلام علیکم. لطفا کمــــــک کنید. الان من از صبانت بگیرم یا پارس آنلاین یا مخابرات؟؟ کرج هم زندگی می کنم. پدرم هم استاد دانشگاست (میتونم از مخابرات یا صبانت یا پارس آنلاین 1 مگ بگیرم؟؟)
لطفا بگید کدوم پینگ بهتری داره و کدوم سرعت بهتری! خونمونم تقریبا نزدیک مخابراته

اینم الان وضع وحشتناکه ما :
البته پینگ با آلمان 109 ـه. نمیدونم چرا با باکو 344 ـه!!!!!(منظورم از 109 توی سرور های بلک آپس هست
:d)

خواهش می کنم جواب بدید

1124200016.png

آقا یه چیز دیگه. پینگم خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه!! ولی سرعت دانلودم خیلی خیلی خیلی افتضاحه همونطور که می بینید. این پینگ خوب مربوط میشه به نزدیک بودن به مخابرات ؟

آخرین ویرایش:
اقایون سلام علیکم. لطفا کمــــــک کنید. الان من از صبانت بگیرم یا پارس آنلاین یا مخابرات؟؟ کرج هم زندگی می کنم. پدرم هم استاد دانشگاست (میتونم از مخابرات یا صبانت یا پارس آنلاین 1 مگ بگیرم؟؟)
لطفا بگید کدوم پینگ بهتری داره و کدوم سرعت بهتری! خونمونم تقریبا نزدیک مخابراته

اینم الان وضع وحشتناکه ما :
البته پینگ با آلمان 109 ـه. نمیدونم چرا با باکو 344 ـه!!!!!(منظورم از 109 توی سرور های بلک آپس هست
:d)

خواهش می کنم جواب بدید

1124200016.png

آقا یه چیز دیگه. پینگم خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه!! ولی سرعت دانلودم خیلی خیلی خیلی افتضاحه همونطور که می بینید. این پینگ خوب مربوط میشه به نزدیک بودن به مخابرات ؟

سلام همشهری...
من صبانت دارم ناراضی هستم...
از طریق پدرت میتونی پهنای باند بالا بگیری(مثل من:دی)
...
من خودم دنبال isp انحصاری کرج یا isp ها نه چندان معروف میگردم...شاید پینگ اونا خوب باشه...
کسی میشناسه معرفی کنه...

برای سرعتت هم سرعت سرویستو بر بالا! نگران نباش پینگ تغییر نمیکنه!

ببین آخه 512 دارم بعد وعضم اینه!!! پینگ خوب هم فکر کنم به خاطر اینه که به مخابرات نزدیکم. نظرت چیه؟ سرویس 1 مگ هم ندارن !

ببین آخه 512 دارم بعد وعضم اینه!!! پینگ خوب هم فکر کنم به خاطر اینه که به مخابرات نزدیکم. نظرت چیه؟ سرویس 1 مگ هم ندارن !

اگر از نت برای بازی استفاده میکنی بیشتر ,بیخیال عوض کردنش بشو .... اما به هر حال تا 3-4 ماه دیگه هم خیالت راحت که پینگت مثل ما میشه !! بعد برو عوض کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or