بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

میلاد جان خوش بحالت که اینقدر امید داری!
وضعیت کل شرکت ها بدتر شده! اونم از 1 ماه قبل! حالا شما از بهتر شدن میگید؟ مثل همون قبل بشه ما راضی هستیم و بهتر پیشکش! من 1 مگ ترافیک بین المللی رو ترجیح میدم به 15 مگ اینترانت که فقط باید اخبار کیهان رو بخونم توش!
11 برابر پیشکش! 2 برابر کنن خوبه! بعدشم آیا این 11 برابر به ماهم میرسه؟ یعنی من سرعم میشه 11 مگ؟ :دی نه! پس به مای مشترکین ربطی نداره و چیزی نمیرسه!
کاملا تایید میشه
اگرم اضافه بشه احتمالا به جا اینکه سرعت user هارو بیشتر کنند , بجاش user های بیشتر با سرعت قبلی میگرند

اینترنت کلا افتضاح شده من که دیروز با این پشتیبانی صبانت یه بحث درست حسابی کردم خودم حال اومدم گفتم حالا که اینترنت درست حسابی نمی دید پول زیادی هم می گیرید حداقل فحششو بخورید. با این جواب دادنشون فکر می کنن با ابلهی مثل خودشون طرفند. می خواستیم تا اینجاییم از بازی کردن Online لذت ببریم که نشد. یادتون هم باشه تو این 2 ساله اخیر تو این ماه همیشه اینترنت داغون میشه... F***K This S***T

میلاد جان خوش بحالت که اینقدر امید داری!
وضعیت کل شرکت ها بدتر شده! اونم از 1 ماه قبل! حالا شما از بهتر شدن میگید؟ مثل همون قبل بشه ما راضی هستیم و بهتر پیشکش! من 1 مگ ترافیک بین المللی رو ترجیح میدم به 15 مگ اینترانت که فقط باید اخبار کیهان رو بخونم توش!
11 برابر پیشکش! 2 برابر کنن خوبه! بعدشم آیا این 11 برابر به ماهم میرسه؟ یعنی من سرعم میشه 11 مگ؟ :دی نه! پس به مای مشترکین ربطی نداره و چیزی نمیرسه!

پهنای باند 11 برابر میشه
معنیش این نیست که سرعت 11برابر بشه
بلکه کیفیت بهتر میشه

حالا ببینیم چی میشه

این اولین اخبار جدی در این مورد در این چند سال هستش

اون موقع اخبار هم فکر کنم اعلام کنه
تا پایان سال برای اینترنت در ایران اتفاقاتی میوفته

چند روزه صبا دوباره به روزای اوجش برگشته! من پینگم افتضاح شده!!!!)x
------------------
در مورد اون 11 برابر....
وضعیت اینترنت ایران به دلیل محدودیت های سخت افزاری نیست اگر به کشور هایی که از ایران بدبختر هستن! نگاه کنید میبینید که اینترنت بهتری از ما دارن! دلیل این وضعیت اینترنت ایران یک نوع سیاست گذاری (پنهان) سیاسی هست! منتظر بهبود نباشید چون اتفاق نمی افته!

چند روزه صبا دوباره به روزای اوجش برگشته! من پینگم افتضاح شده!!!!)x
------------------
در مورد اون 11 برابر....
وضعیت اینترنت ایران به دلیل محدودیت های سخت افزاری نیست اگر به کشور هایی که از ایران بدبختر هستن! نگاه کنید میبینید که اینترنت بهتری از ما دارن! دلیل این وضعیت اینترنت ایران یک نوع سیاست گذاری (پنهان) سیاسی هست! منتظر بهبود نباشید چون اتفاق نمی افته!
به نظر من هم یک مقدار به سیاست برمی گرده البته نه اون سیاسی بازی که فکر می کنید.
به نظر من موضوع ابعاد وسیع تر داره . مثلا اگه سرعتو زیاد کنن نتونن از عهده کنترل شبکه بر بیان
مثلا همین چند روز پیش تازه پلیس سایبرگ راه افتاده که باید خیلی وقت پیش راه می افتاد
حالا با راه اندازی این پلیس آیا قوانین محکمی برای باز دارندگی هست؟
خلا قانونی فضای مجازی در کشور ما خیلی زیاده
شاید این چنتا از دلیل های کمی سرعت باشه
البته باید اینو هم در نظر گرفت که isp ها با این کار سود کلانی می برن که نمی خوان از این سود بگذرن یعنی تا جایی که ممکنه کاربر زیاد بگیرن به هر قیمتی>:)
و هیچ ارگانی هم برای رسیردگی به این وضع سرویس دهی نیست.
البته فکر کنم هیچ قانونی هم نباشه که شرکت ها را مجبور به سرویس دهی بهتر کنه!!!:((

به نظر من هم یک مقدار به سیاست برمی گرده البته نه اون سیاسی بازی که فکر می کنید.
به نظر من موضوع ابعاد وسیع تر داره . مثلا اگه سرعتو زیاد کنن نتونن از عهده کنترل شبکه بر بیان
مثلا همین چند روز پیش تازه پلیس سایبرگ راه افتاده که باید خیلی وقت پیش راه می افتاد
حالا با راه اندازی این پلیس آیا قوانین محکمی برای باز دارندگی هست؟
خلا قانونی فضای مجازی در کشور ما خیلی زیاده
شاید این چنتا از دلیل های کمی سرعت باشه
البته باید اینو هم در نظر گرفت که isp ها با این کار سود کلانی می برن که نمی خوان از این سود بگذرن یعنی تا جایی که ممکنه کاربر زیاد بگیرن به هر قیمتی>:)
و هیچ ارگانی هم برای رسیردگی به این وضع سرویس دهی نیست.
البته فکر کنم هیچ قانونی هم نباشه که شرکت ها را مجبور به سرویس دهی بهتر کنه!!!:((
کاملاً موافقم.
خلاً قانونی که بله هست. قانون جرایم رایانه‌ای رو که نگاه بندازین می بینید که خیلی عمومی گفته و هزار برداشت می شه ازش داشت. اتفاقاً با همین بی قانونی محکومتون می کنن. با اون قانون ناقص خیلی راحت می شه جرم های سنگینی رو به کسی بست که ... بگذریم.
ارگان هم هست تشکیلات خیلی قوی هم دارند رو نشده هنوز. چندین ساله دارن نیرو جمع می کنن. اسم آپا به گوشتون خورده؟ یا فتا؟ ارتش سایبری؟ فقط یه گوشه چشم کوچکی که نشون دادن تو هک توئیتر بود!

پهنای باند 11 برابر میشه
معنیش این نیست که سرعت 11برابر بشه
بلکه کیفیت بهتر میشه

حالا ببینیم چی میشه

این اولین اخبار جدی در این مورد در این چند سال هستش

اون موقع اخبار هم فکر کنم اعلام کنه
تا پایان سال برای اینترنت در ایران اتفاقاتی میوفته

فیض بردیم از نظریات! گهربارتون. #:-s پهنای باند بالا بره سرعت بالا نمی ره کیفیت می ره بالا؟؟؟ یعنی چی؟ خودت میفهمی؟ کیفیت منظورت چی هست اصلاً؟ قطعی کم میشه؟ پینگ پایین می آد؟ چی می گی؟ :-s

نه
هنوز 11 برابر نشد
اون اخبارت رو من تایید نمیکنم
شاید میخواستن اون موقع 11 برابر کنن ولی نتونستن
من که امیدوارم
شما کی هستی که بخوای اون خبر رو تأیید کنی یا نکنی =))
شما امیدوار باش!!!!!

الان سرعتو آوردن پایین و پینگو بردن بالا! میدونید چرا؟
چون میخوان توی دهه فجر اوضاع رو مثل ثابق کنن! (دقت کنید گفتم مثل قبل! نه بهتر!) بعد بگن بفرمایید پهنای باندو زیاد کردیم!
منم باید بگم خر.....نه ما!

یه چیز جالب. توی یه مجله خوندم از 154 کشوری که اینترنت پر سرعت (ADSL) دارن،
ایران رتبه ی 146 رو داره. (بزن کف قشنگرو :d) و
عراق جنگزده :d سرعت نتش از ما بیشتره!

بزار منم یکم بنالم خالیشم.هر وقت دلش می خواد دیسکانکت می شه بعضی موقه ها کانکت نمی شه .
خوبیش اینه که وقت امتحاناست شاید باعث شه چند واحد پاس شه

اين پشتيباني صبا يادش بخير
بهم مي گفت خط تلفنتون نويز داره:d
گفتم چطور اين نويز در روز دو سه بار اتفاق ميفته و فقط هم باعث قطع شدن يك ساعته سرويستون ميشه؟

شاتل هم كه اصل كلاه بردار
موقع خريد مي گفت حتما بايد مودم ما رو بخريد

واقعا خوشحالم كه مخابرات سرويسش رو عرضه كرد
من الان چند ماهي هست گرفتم و روز به روز داره بهتر ميشه
به هر ترتيبي بود سرويس 256 رو گرفتم.با ده گيگ ترافيك ماهي 12 تومن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or