بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم جواب میلم رو بزارم دور همیم یکم بخندیم ! :))
قبلش این پست رو بخونید اگه نخوندید اینم جواب میلم هست :
Salam
Yek kami masale pichide shod. Inke ba V P N ping paieen miad va ba ghate V P N ping bala mire!!
Ping balaye ma bekhatere masalae BGP hast ke ma bein router ma va router haye mokhaberat pish miad ke dar hale peigiri hastim. vali inke V P N ping ro paieen ovorde alan nemitonam ezhare nazar konam. Ejaze dahid ba team fanni mashverat konam.
ایمیل بعدی من به این مهندسین !!! :
alabte in mozoe Ping ba V P N hamishe intori nist ke ping paiin biad bazi oghat kami ham bala mire
ham dar hal man fek mikonam moshkel az IP Address haiie ke ma zamani ke connect mishim behemon mide
chon hamintor ke midonid V P N tanha karesh ine ke ip address ro taghir mide
اینها هم به حرف ما شدن و کلا سرویس دهنده ی اینترنتیشون رو به آسیاتک تغییر دادن تا Rang آی پی هم تغییر کنه ! Foooolish ! :
Salam
Range IP ha ra avaz kardim, lotfan dobare test befarmaieed.

Support
و تست امروز ه از 250 اومده روی :

1128486013.png

می خندم !

• Like
Reactions: Ooops
فیض بردیم از نظریات! گهربارتون. پهنای باند بالا بره سرعت بالا نمی ره کیفیت می ره بالا؟؟؟ یعنی چی؟ خودت میفهمی؟ کیفیت منظورت چی هست اصلاً؟ قطعی کم میشه؟ پینگ پایین می آد؟ چی می گی؟

کیفیت نمیدونی یعنی چی؟!
قطعی کم میشه. پینگ پایین می آد.
اینترنت 512 بگیری پینگش با 64 یکی نباشه و..

------------------------
ثابق کنن!
سابق
-------------------------------
من دیگه چیزی نمیگم
چون حرف زدن فایده نداره
صبر میکنم ببینم چی میشه
اگه تغییری کرد که کرد اگه هم نکرد که نکرد ! تحمل میکنم

البته من تا دهه فجر صبر نمیکنم بلکه تا آخر سال

بزارید من هم بنالم.....!
دوستانی که صبانت دارن به نظرم همون سرویس 128 هم بگیرن با سرویس 8 مگ اون هیچ فرقی نداره من الان یک مدت هست 1 مگ دارم اما 10 کیلو بایت دانلودم و پینگم 600 هست.قطع هم میشه.به شرکت زنگ زدم گفتن مشکل از خط تون هست .من هم کارشناسشون رو آوردم 15000 هم دادم که مشکل رو برطرف کنند.بعد از کارشناسی یارو گفت شما مشکل ندارید همینه که هست میتونید سرویس رو لغو کنید.من هم به شرکت زنگ زدم و فحش خوار و مادر رو نثارشون کردم.انشالله از یه مدت دیگه عصر داده ها میگیرم.

کیفیت نمیدونی یعنی چی؟!
قطعی کم میشه. پینگ پایین می آد.
اینترنت 512 بگیری پینگش با 64 یکی نباشه و..

------------------------

سابق
-------------------------------
من دیگه چیزی نمیگم
چون حرف زدن فایده نداره
صبر میکنم ببینم چی میشه
اگه تغییری کرد که کرد اگه هم نکرد که نکرد ! تحمل میکنم

البته من تا دهه فجر صبر نمیکنم بلکه تا آخر سال

نظریه جدید بود بچه‌ها!!!
پهنای باند = قطعی کم و پینگ پایین
(همون که خودم حدس زدم ;)) تو Quote گفتم یه موقع کسی فکر نکنه از من بوده ها!)
ممنون از تعریف جدیدتون! نه نمی دونستیم! از شما یاد گرفتیم!
باشه.موافقم. شما دیگه چیزی نگو و صبر کن.
حرف الکی زدن فایده نداره. اون یه کلمه رو جا انداخته بودی. همه حرف‌ها هم بی‌فایده نیستن!
بهت توصیه می‌کنم یه مقدار مطالعاتت رو بالا ببری. این 4 تا لینکی که هم گذاشتم مفیده. مطالعه کن.
پهنای باند - ویکیپدیا
پهنای باند چیست؟
پهنای باند چيست؟ 2
پهنای باند

بردیا جان فکر نمیکنم این دوستمون بی ربط میگه تو همون ویکیپدیایی که خودت لینکشو دادی :
پهنای باند تنها عامل تعیین کننده سرعت یک شبکه از زاویه کاربران نبوده و یکی دیگر از عناصر تاثیرگذار، «میزان تاخیر» در یک شبکه‌است
میزان تاخیر همون Latency هست دیگه ! یا به عبارت دیگه همون پینگ هست
-----------------------------
ظاهرا مشکلات اینترنت همگانی بنده از دو ISP سرویس میگیرم این ISP که پینگش همیشه زیر 300 بوده یهو رفته روی 600 !

1128740490.png

بزارید من هم بنالم.....!
دوستانی که صبانت دارن به نظرم همون سرویس 128 هم بگیرن با سرویس 8 مگ اون هیچ فرقی نداره من الان یک مدت هست 1 مگ دارم اما 10 کیلو بایت دانلودم و پینگم 600 هست.قطع هم میشه.به شرکت زنگ زدم گفتن مشکل از خط تون هست .من هم کارشناسشون رو آوردم 15000 هم دادم که مشکل رو برطرف کنند.بعد از کارشناسی یارو گفت شما مشکل ندارید همینه که هست میتونید سرویس رو لغو کنید.من هم به شرکت زنگ زدم و فحش خوار و مادر رو نثارشون کردم.انشالله از یه مدت دیگه عصر داده ها میگیرم.

یه نگاه به این بکن!!!:(
1128878373.png

1128883845.png

1128894231.png
این که خراب شد پینگ حدود 265 بود

1128900873.png

1128905076.png

ببین این مثلا سرویس 1 مگ هست کاری به پینگ ندارم ولی سرعت دانلودو داشته باش!!! اگه می خوای بگشیری باید 128 بگیری وبیخیال سرعت دانلد بشی. خودشون می گن که خط بین 4 نفر شیر شده ولی این چند روزه سرعت دانلودم تو شبان 40 50 تایی پایین اومده و بین 180 تا 130 بالا وپایین میره!!:(( بیشتر اوقات توی 170 می چرخه

الان چرا ارسال من رو حذف کردن؟!
اینجا هم مگه پارتی بازیه؟!
چرا آبرو خودتون رو میبرید

خجالت خوب چیزیه
یکم به این بچه های بازیسنتر یاد بدید

واقعا که...

چون جواب این پسره رو دادم (بدون توهین) فقط چون ضایع میشد ارسال من رو پاک کردن

اینا بهتون پول میدن تا ارسالی رو پاک کنید؟!

آبروی هرچی بازیسنتر رو بردین

لطفا ارسال قبلی من رو بذارید جا این

ایییییییییییی
جدی جدی اینجا بازیسنتره؟

Last edited by a moderator:
خجالت خوب چیزیه
چون جواب این پسره رو دادم (بدون توهین) فقط چون ضایع میشد ارسال من رو پاک کردن
دوست کوچولوی من
بادکنک باد نمیکنن که

شاید تو فرهنگ شما خیلی چیزها توهین محسوب نشه ولی به هر حال این سایت یه مکان عمومیه نه مکانی برای دعوا و توهین و حرف زشت. فرهنگش هم مطابق فرهنگ عموم باید باشه. قانون داره و با همه مطابق قانون رفتار می شه.
شما فکر کن من پول دادم تا پستم رو پاک کنن!!! :d
من محترمانه جوابتون رو دادم و دعوتتون کردم تا کمی مطالعه‌تون رو بالا ببرید تا بدونید معنای "پهنای باند" چیه.
ولی متأسفانه فقط با تحقیر و بی منطق و خیلی زشت جواب می دین.

بردیا جان فکر نمیکنم این دوستمون بی ربط میگه تو همون ویکیپدیایی که خودت لینکشو دادی :
میزان تاخیر همون Latency هست دیگه ! یا به عبارت دیگه همون پینگ هست
علی جان دلم می‌خواد یک بار دیگه نقل قول پایین رو بخونی بعد نظر بدی. اونی که شما می‌گی درسته. خودمم حتماً خوندم که لینک دادم. اما ایشون نظریه دادن که پهنای باند ربطی به سرعت نداره!!!
پهنای باند 11 برابر میشه
معنیش این نیست که سرعت 11برابر بشه
بلکه کیفیت بهتر میشه

علی جان دلم می‌خواد یک بار دیگه نقل قول پایین رو بخونی بعد نظر بدی. اونی که شما می‌گی درسته. خودمم حتماً خوندم که لینک دادم. اما ایشون نظریه دادن که پهنای باند ربطی به سرعت نداره!!!
آهان آره درست میگی ! ;)

• Like
Reactions: bardia67m
خطاب کردن یک نفر به دوست حرف زشته یا مثال یک بادکنک؟!
من فکر میکنم تو از من کوچیکتر باشی
مگه کوچیکی بده؟
یا غرور کاذب تمام وجودت رو گرفته؟!

جواب دادن خودت رو نگاه کن بعد برای من رو
اول تو با یه پیام خصوصی که داخلش شکلک خنده مسخره کردن میذاشتی یه چیزی پروندی
وگرنه من نظرم رو گفتم و تو رو هم اصلا نمیشناختم

به همین راحتی ارسال رو میگیرن پاک میکنن
حتی یه پیام هم ندادن که فلانی این ارسالت مورد داره!
این معلوم نشونه ی چیه

بجای اینکه یه تیکه هایی از نظر من رو نقل قل کنی خوبه کاملش رو میذاشتی

من منظورم از این که رو سرعت تاثیر نداره اینه که 128 تو نمیشه 2مگ
چون تو ارسال های قبلی بعضی از کاربران اینطور برداشت کردن و من جواب اون ها رو دادم

اینجا یه ضرب المثل میخواست حیف که یادم نمیاد...

ببینید! یک شرکت رو در نظر بگیرید که توی یک مخابرات مثلا 100 مگ پهنای باند داره! خوب؟
و 200 تا مشتری یا یوزر توی اون مرکز داره که برای همشون 1 مگ بسته!
طبیعتا افت سرعتی رو احساس نمیکنن چون احتمالش کمه که 100 نفر همزمان دانلود داشته باشن!
اما اکه 50 نفر دانلود بکنن و بقیه مشغول پیج باز کردن و دانلود یه فایل کوچیک باشن چون بار ترافیکی روی اون پهنای باند بالا میره طبیعتا پینگ هم بالا میره!
هرچند بگذریم که در ایران 100 مگ رو بین 500 نفر حداقل شیر میکنن! (گفتم حداقل)
حالا در نظر بگیرید که ایران پهنای باندشو 11 برابر کنه! (زهی خیال باطل) و مثلا شرکت x ما هم پهنای باندشو در اون مرکز مورد نظر 2 برابر کنه! یعنی 200 مگ! این به این معنی نمیشه که سرعت یوزر ها 2 برابر بشه! چون توی مودم شما تعریف down و up استریم مخصوصی داره! حتی اگه پهنیا باندتون 10 گیگ هم باشه همون اندازه میگیرید که برای مودمتون تعریف کردن!
خوب اما چه سودی برای یوزر ها داره؟ سودش تنها اینه که پهنای باند کمتر با کار مشترک ها پر میشه و افت سرعت در ساعات رایگان (که ترافیک دانلود بالا میره) کمتر و پینگ هم بخاطر بیشتر خالی موندن پهنای باند کمتر میشه!
تموم شد رفت! این همه دعوا برای چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or