این Akavir چه ستینگ تر و تمیزی برای یه شماره TES داره نژاد ها و معماری به کار گرفته شده توی ساخت و ساز بی نظیره
کلا این تم سامورایی و کاتانا و ایناشون چیزه جالبیه از نظر نژادی هم خیلی یونیک در آوردن.این Akavir چه ستینگ تر و تمیزی برای یه شماره TES داره نژاد ها و معماری به کار گرفته شده توی ساخت و ساز بی نظیره
شهر پرنده دو تا کتاب داره به اسم The infernal city .هر کدوم دویست صفحه اینا هست.اگه انگلیسی مناسبی دارین حتما مطالعه کنین Lore خوبی میده.خسته نباشین. آقا این tiber septim چقدر پست بوده همه دوستاشو برای رسیدن به قدرت کشت. چقدر ناجور ییزمیر رو کشت! بعد هم مردم به مقام خدایی رسوندنش.
در مورد این کتیبه نومیدیوم بیشتر توضیح میدی؟ مثلا طرز کارش چجوری بوده؟
قضیه شهر پرنده Umbriel (اومبریل) چی بوده؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون
نومیدیوم وسیله هست. میرسیم بهشخسته نباشین. آقا این tiber septim چقدر پست بوده همه دوستاشو برای رسیدن به قدرت کشت. چقدر ناجور ییزمیر رو کشت! بعد هم مردم به مقام خدایی رسوندنش.
در مورد این کتیبه نومیدیوم بیشتر توضیح میدی؟ مثلا طرز کارش چجوری بوده؟
قضیه شهر پرنده Umbriel (اومبریل) چی بوده؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون
Tiber Septim خدا نیست ؟
Armor of Tiber Septim
در بخش Trivia گفته شده نیاز به خون یکی از خدایان هست که از خون موجود روی زره Tiber Septim استفاده می کنند البته من Oblivion رو بازی نکردم.
اگر اتفاقاتش رو به زمان گذشته ببرن من هم Akavir رو خیلی دوست دارم.سلام یه همه طرفداران سری TES .
دوستان با توجه به نزدیک شدن به E3 و احتمال رونمایی نسخه بعدی ( 1 درصده ولی خب به اندازه همون یک درصد هم امیدواریم بالاخره ) در صورت رونمایی دوست دارین استودیو معظم بتسدا بازی رو در چه منطقه و زمانی بسازه؟
من خودم خیلی با این آکاویر و نژادهاش حال کردم، دوست دارم یه بازی از اون منطقه و دوران بسازن
آخ گفتی summerest isle واقعا خوبه، کلا الان که دارم نگاه میکنم میبینم چقدر بازی میتونن توی این سری بسازن . یعنی به هیچ وجه کم نمیارنااا.اگر اتفاقاتش رو به زمان گذشته ببرن من هم Akavir رو خیلی دوست دارم.
اما سری همیشه رو به جلو حرکت کرده،هیچوقت بازیای نداشتیم که از نظر زمانی قبل تر از نسخه قبل از خودش اتفاق بیفته. اگه بازم بخوان همون کار رو بکنن،در حال حاضر Akavir ویران شده دیگه. یه سری از نژاد هاش منقرض شدن و اون عظمت گذشته رو نداره.البته توش میشه یه چیزی مثل Shadow of mordor در آورد.
با حفظ سیستم RPG و Exploration بازی به نظرم Summerset isle میتونه جالبترین قسمت باشه. یجورایی مرموزترین منطقه تامریل هست و کسی خبر نداره توش چی میگذره،حیات وحش خیلی جالبی هم داره. جدا از اون،Valenwood هم جای بسیار خوبی هست،شهرهایی که در جنگل ساخته شدن و بازم یه طبیعت بکر و زیبا.Valenwoodدقیقا شبیه شهرهای الفی Lord of the rings هست.