این آپدیت سیردیل رو که گذاشتیم یه تاریخ خیلی کلی امپراطوری میده تا دوره چهارم. ولی همه اینا و خود امپراطوری ها و آلدمری با جزئیات کامل خودشون جدا اضافه میشن
غیبت دوومرها خودش یه راز هست،آشکارا توضیح داده نشده دربارش هیچ جا.فقط این که یه دستگاه میسازن و میگن که باهاش به قلب لرکان رسیدن،بعد یهو همشون ناپدید میشن.اما مرسی سعی میشه مطالب مهم مرتبط با هر نژاد (از جمله همین تاریخ دوومر ها) رو در بین مقالهها قرار بدیم.آقا خسته نباشی . لطفا درباره غیبت dwemer ها بنویس. خیلی تو کفشم که بدونم چی شده که همشون غیب شدن.
دیشب نرسیدم مطالب رو بخونم، امشب خوندم، چقدر این فلسفه پیدایش ایدراها و دیدراها فوق العادس. این بازی یکی از بهترین نمونه برای کسانی هست که میخوان یه universe و دینای غنی خلق کنن. واقعا کلاس دنیا پردازی و اسطوره سازی هست این بازی.
فقط خیلی برام جالبه که ایدراها با خلق دنیا ( نیرن) شبیه فانی ها از بین رفتن:d، با این تفاسیر یه جورایی میشه حس خداگونه رو از ایدراها ( و حتی دیدراها) گرفت:d.
نه قدرتشون از قبل کمتر شده ولی اصلا فانی و اینا نشدن. حتی آکاتش هنوزم از دیدراها قدرتش بیشتره :d ولی اونایی که رفتن موقع پیدایش کلا چیزی از قدرتشون کم نشد مثل مگنوس
اونایی که شدن النفی از ایدراهای اصلی نبودن
===================
حالا وقتی به قسمت تاریخ امپراطوریا و Aldmeri Dominion برسیم جالبتر هم میشه :d
بچه ها با تشکر از زحمتاتتون اگه بتونین بعذ از اتمام معرفی جهان بازی و وقایع تاریخی اون، حوادث و اتفاقات ماروویند و ابلیوین و اسکایریم رو هم به همین شکل مفصل و جامع تشریح کنین عااالیه:d:bighug:.
جزء همینا همش هست :d فکر کنم تو متن اشاره کردیم که کجای بازی اتفاق افتادن. ولی خب بعد از گذاشتن تمام اینا که بیشتر از 100 تاس، اگه باز دیدی چیزایی که میخوای نیست، بگو تا اضافه کنیم
البته این مطالبی که تا الان قرار گرفتن فقط غیر مستقیم به سری اصلی ربط دارن.بیشتر Background هستن تازه. تو مطالب دیگه که اشارههای مستقیم به وقایع سری میشه خیلی راحت تر میشه قضیه بازی هارو فهمید.درسته امیر جان، در خلال متن ها و تاریخچه و نژادها و... به وقایع نسخه ها هم اشاره میکنین، منظور من بیشتر منسجم تر شدن اتفاقات هر نسخه و توالی و پشت سر هم بودن وقایعشونه:d، البته من یکم حافظه کوتاه مدتم داغونه برای همین این درخواست رو کردم، وگرنه از دید کلی مطلب ابدا نیاز به یه همچین حرکتی نداره، اگه بعد از اتمام متون وقت و حوصله اش رو داشتین این کارو هم بکنین برای آدمایی مثل من:d. بازم خیلی خیلی تشکر بابت زحمتی که دارین برای این کار خطیر میکشین:bighug: