بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

میخواستم بعد از مدت‌ها توی این تاپیک کامنتی بنویسم و بحثی رو باز کنم. کامنت ایشون رو تا نیمه راه خوندم و نگاهی به آخرش انداختم

برای ارسال همین نوشته به این‌جا اومدم و برای خوندن پاسخ‌ها دیگه در جمع نیستم. پس شاید بهتر باشه اگر جواب دیگری هست، در همین متن دنبال بگردین.

خیلی تاسف میخورم برای کسی که اومده فقط بنویسه و حتی به اندازه خوندن کامنت های دیگر در مورد نوشته اش حاضر نیست به دیگران احترام بگذارد. چه شده که به این حد از خودشیفتگی رسیدم رو نمیدونم.

کامنت رو همون نیمه راه رها کردم و دیگه ادامه ندادم.

میخواستم بعد از مدت‌ها توی این تاپیک کامنتی بنویسم و بحثی رو باز کنم. کامنت ایشون رو تا نیمه راه خوندم و نگاهی به آخرش انداختم

خیلی تاسف میخورم برای کسی که اومده فقط بنویسه و حتی به اندازه خوندن کامنت های دیگر در مورد نوشته اش حاضر نیست به دیگران احترام بگذارد. چه شده که به این حد از خودشیفتگی رسیدم رو نمیدونم.

کامنت رو همون نیمه راه رها کردم و دیگه ادامه ندادم.
به نظر من که درست گفته اون کامنتی که گذاشته دیگه کامله و جوابای دیگران یا اعتراض کردن به اون صحبتاست یا تشویقش که برای کسی که دیگه از ساخته شدن یه اویل فاخر نا امید شده عرضشی نداره و بودنو خوندنشون دردی رو دوا نمیکنه

پست علی به قدری کامل هست که واقعا طرفدران جان بر کف کپکام هیچ پاسخی براش ندارن:)) دوستان اشتباه نکنید.علی از طرفدران کپکام بود.با وجود علاقه به من و شینجی میکامی ، او به کپکام برای ساخت یک رزیدنت اویل در حد عناوین کلاسیک خوشبین بود.اما حتی ان هم دیگه از کپکام متنفر هست:))

این مسیری که کپکام با اول شخص و این داستانگویی در پیش گرفته در دراز مدت مخالفان سرسختی را به وجود میاره.کما اینکه همین الان هم فروش بازی و کامنت ها در وبسایت های ایرانی و غیر ایرانی نشون میده که رزیدنت اویل 7 مخالفان بسیار زیادی داره و از این بازی خوششون نمیاد!:-"

حالا ممکن هست خیلی ها بگن خب رزیدنت 4 هم مخالف داره.ان جریانش فرق میکرد و انقلابی بودن و متحول کردن صنعت بازی چشم روی عناصر رزیدنت اویل نبودنش بست.

چند سال پیش علی یک پست تو تاپیک بازی داد.این پست راجع به داستان و تحلیل داستان سری رزیدنت اویل هست.من با تلاش شبانه روزی این مطلب را روی صفحه اصلی سایت پردیس گیم بردم.:))

من هیچ نقشی تو نوشتن مقاله نداشتم اما به دلیل اینکه ارسال مقاله با من بود نام من تو نویسنده ها به چشم میخوره.:))

پیشنهاد میکنم بخونید تا بفهمید این علی چه فنی هست و چقدر میدونه:)

تحلیلی بر داستان سری Resident Evil

ایمان نظرت راجع به داستان بازی چی بود?ایتن چطور به ریشه های رزیدنت مرتبط هست?!
فعلا نمیتونم نظر خاصی بدم،اخه باید بار دوم بازی رو تموم کنم و همه فایل هاشم بخونم(مثلا خیلی زبانم خوبه=)))
ولی ایتن ربطی به ریشه داستان نداره:Dخانواده بیکر هم ربطی ندارن،اینا فقط قربانی شدن این وسط:D مثل میلیون ها نفر دیگه،مثل اونایی که تو راکون سیتی مردن،مثل اون بدبخت هایی که تو انیمیشن vendetta،منفجر شدن به خاطر این که leon با دو تا سگ زامبی دوئل گذاشته بود:D
ولی mia مشکوک میزنه،اخه چرا تو یک کشتی بزرگ از یه سلاح بیولوژیکی محافظت می کردن؟:-??

• Like
Reactions: ALBERT W3SKER
اخه چرا تو یک کشتی بزرگ از یه سلاح بیولوژیکی محافظت می کردن؟:-??
محافظت کردن از ی دختر برا سازمان خیلی مهمه و درنتیجه کار هر ماموریه!
ولی اونا موظف بودن دختررو از جایی ک متولد شده بود و همچنین بدلیل رقیبای همون سازمان ک فهمیده بودن این سازمان پشت پرده داره ی سلاح بیولوژیکی میسازه میخاستن منتقل کنن ب شعبه دوم ک نشد.
ولی اگ منظورت دلیل انتخاب خود کشتیه چون فک میکردن کشتی ایمن ترین راهه و کسی مشکوک نمیشه.

محافظت کردن از ی دختر برا سازمان خیلی مهمه و درنتیجه کار هر ماموریه!
ولی اونا موظف بودن دختررو از جایی ک متولد شده بود و همچنین بدلیل رقیبای همون سازمان ک فهمیده بودن این سازمان پشت پرده داره ی سلاح بیولوژیکی میسازه میخاستن منتقل کنن ب شعبه دوم ک نشد.
ولی اگ منظورت دلیل انتخاب خود کشتیه چون فک میکردن کشتی ایمن ترین راهه و کسی مشکوک نمیشه.
خب از این سازمان لعنتی هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست؟رقبای سازمان کیا هستن؟
بعد این کریس ردفیلد جریانش چی بود؟چرا سوار هلیکوپتر امبرلا شد؟

خب از این سازمان لعنتی هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست؟رقبای سازمان کیا هستن؟
بعد این کریس ردفیلد جریانش چی بود؟چرا سوار هلیکوپتر امبرلا شد؟
تو سایت
ResidentEvils.ir ک چن ماهیه شرو بکار کرده
تو قسمت تجزیه و تحلیل کامل توضیح داده شده.ک چجوریاس و نقش احتمالی وسکر عزیز شاید خوشایند باش برا طرفداران سری.

رقبارو ک فک نکنم خود نویسنده های ذلیل و علیل و بدبخت و بیچاره (میخام باز ادامه بدما!!! لعنت ب ای کپکام) کپکام هم نمیدونن چ برسه ب طرفداراش ولی گفته شده تو بعضی از سایتا ک این سازمان سری با اون سازمان سری ک رقیب سرسخت آمبرلا بود فرق فوکوله!
زیاد درگیرش نشین بهتره

درباره کریسم بگم ک فک نکنم بتونن ی داستان زیبا و جذاب براش ساخته باشن(نویسنده های کپکام...)
ی چیز آبکی مث داستان بی سر و ته نسخه 7
سوار نشد پیاده شد! ک ج اینم تو سطر بالا دادم

• Like
Reactions: IMANOKA
خب دومین تریلر dlc آخر بازی هم پخش شد
اسپویل
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کریس با برادر زویی میجنگ
زویی هم ی پیرمرد پیداش میکنه دقیقا مثل نجات مویرا برتون تو رولیشن 2
ی کوچولو خوشمان آمد
خودم دوس داشتم ببینم آخر زویی اونی نباش ک رها بشه تو آخرای بازی.

resident evil code veronica
برای ps4 تخفیف خورده خریدمش
اما اصلن نتونستم با کنترل بازی کنار بیام! اصلن بهینه نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk
اره این بازی هم مثل اون سه شماره اول یه کنترل بهینه نشده اشغال داره که نمیدونم هدف سازنده ازش چی بوده.خودم فکر میکنم مشکل این بوده که تو دوران ps1 یه بازی های بهینه شده خوب مثل کالاف دیوتی نبود تا میکامی ازشون یاد بگیره و بازی رو اونجوری بسازه

• Like
Reactions: IMANOKA and Ps42014

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or