gamer1998y
کاربر سایت
دیگه وقتی بازی اصلی داره از بازی های دیگه تقلید میکنه چرا دی ال سیش نیاد از دد اسپیس تقلید نکنهتریلر not a hero رو دیدم
قشنگ شده cod مد زامبی
اسمش رو باید میذاشتن I am A hero
دیگه وقتی بازی اصلی داره از بازی های دیگه تقلید میکنه چرا دی ال سیش نیاد از دد اسپیس تقلید نکنهتریلر not a hero رو دیدم
قشنگ شده cod مد زامبی
تریلر not a hero رو دیدم
قشنگ شده cod مد زامبی
فعلا نمیتونم نظر خاصی بدم،اخه باید بار دوم بازی رو تموم کنم و همه فایل هاشم بخونم(مثلا خیلی زبانم خوبه)ایمان نظرت راجع به داستان بازی چی بود?ایتن چطور به ریشه های رزیدنت مرتبط هست?!
محافظت کردن از ی دختر برا سازمان خیلی مهمه و درنتیجه کار هر ماموریه!اخه چرا تو یک کشتی بزرگ از یه سلاح بیولوژیکی محافظت می کردن؟
خب از این سازمان لعنتی هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست؟رقبای سازمان کیا هستن؟محافظت کردن از ی دختر برا سازمان خیلی مهمه و درنتیجه کار هر ماموریه!
ولی اونا موظف بودن دختررو از جایی ک متولد شده بود و همچنین بدلیل رقیبای همون سازمان ک فهمیده بودن این سازمان پشت پرده داره ی سلاح بیولوژیکی میسازه میخاستن منتقل کنن ب شعبه دوم ک نشد.
ولی اگ منظورت دلیل انتخاب خود کشتیه چون فک میکردن کشتی ایمن ترین راهه و کسی مشکوک نمیشه.
تو سایتخب از این سازمان لعنتی هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست؟رقبای سازمان کیا هستن؟
بعد این کریس ردفیلد جریانش چی بود؟چرا سوار هلیکوپتر امبرلا شد؟
اره این بازی هم مثل اون سه شماره اول یه کنترل بهینه نشده اشغال داره که نمیدونم هدف سازنده ازش چی بوده.خودم فکر میکنم مشکل این بوده که تو دوران ps1 یه بازی های بهینه شده خوب مثل کالاف دیوتی نبود تا میکامی ازشون یاد بگیره و بازی رو اونجوری بسازهresident evil code veronica
برای ps4 تخفیف خورده خریدمش
اما اصلن نتونستم با کنترل بازی کنار بیام! اصلن بهینه نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش مگه مجبوریresident evil code veronica
برای ps4 تخفیف خورده خریدمش
اما اصلن نتونستم با کنترل بازی کنار بیام! اصلن بهینه نیست
اره این بازی هم مثل اون سه شماره اول یه کنترل بهینه نشده اشغال داره که نمیدونم هدف سازنده ازش چی بوده.خودم فکر میکنم مشکل این بوده که تو دوران ps1 یه بازی های بهینه شده خوب مثل کالاف دیوتی نبود تا میکامی ازشون یاد بگیره و بازی رو اونجوری بسازه
داداش مگه مجبوری
این بازی با استاندارد های 3 نسل پیش ساخته شده باید یه ویدیو ازش می دیدی
اره این نسخه ps4 با شبیه ساز اجرا میشهنه رفیق مجبور چیه من عاشق این بازی ام ، روز اول که اومد کمتر از 2 دلار نیاز داشتم با باقی مونده حساب و یه گیفت 10 دلاری بخرمش بخاطر همین باید یه 20 دلاری میگرفتم که صبر کردم برای تخفیف خیلی خوشحال شدم همچین تخفیفی خورد (یعنی حتی 15 دلار هم راضی بودم خرج کنم)
منتهی اگه کنترل این بازی مثل نسخه های صفر و یک بهینه شده بود، خیلی عالی تر میشد
(فکر کنم اون ریمستری که برای ps3 هست باید بهینه شده باشه کنترلش)
اره این نسخه ps4 با شبیه ساز اجرا میشه
اون نسخه ریمستر کیفیتش خوبه ولی فکر نکنم گیم پلی اش تغییر کرده باشه