بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

هیچ بحثی سر لیک ها نیست اینجا ؟؟؟
تموم کاموینیتی داره میترکه تو دنیا اینجا همه خوابن
از در و دعوا با کامیا بگیرید تا یه لیک جدید که میگه دو دوربینست بازی
آخ برادر من وقتی تو این کشور ب این بزرگی ی سایت پیدا نشد ی تحلیلی از دو dlc آخر بازی بکنن,انتظار داری از ی موضوعی ک کلا از چپ و راستش شایعه میباره کسی نظری بده?!!!
موفق باشید

سلام
دوستان نسخه اورجینال اویل های کلاسیک 1 2 و 3 واسه پلی استیشن 1 پیدا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواستم تو بخش خرید بازی ها درخواست بدم

نه دوست عزیز همچین چیزی غیر ممکن هست وقتی که حتی بعضی از بازی های ps4 هم پس از مدتی کم یاب میشه دیگه چه انتظاری از وجود بازی اورجینال ps1 داری

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
نه دوست عزیز همچین چیزی غیر ممکن هست وقتی که حتی بعضی از بازی های ps4 هم پس از مدتی کم یاب میشه دیگه چه انتظاری از وجود بازی اورجینال ps1 داری

Sent from my iPhone using Tapatalk
درسته
البته هست نگم نیست اما کسی نمیاد بخاطر چند 10 هزار تومن بفروشه

• Like
Reactions: COH master
درسته
البته هست نگم نیست اما کسی نمیاد بخاطر چند 10 هزار تومن بفروشه

درود بله دوست عزیز هنوز هم حتی در بازار هم موجوده...خود بنده هنوز پی اس وان رو دارم و تمام نسخه های اورجینالشو. واقعاً نداشتنشون فقدان !! محسوب میشه برای اهل کلاسیک !!

من نمیدونم چرا از همه بیشتر با اوت بریک فایل دو انقدر حال کردم با فامیلمون همچنین خیلی لذت بردیم مخصوصا یه مرحله داشت اسمش Flashback بود اونو یه سی چهل بار رفتیم همون اول مرحله وارد یه خونه آدم میشد یه نفر با تبر دنباله آدم بود اومدن ادای نیمیسیس رو در بیارن البته این در قیاس با اون نیمیسیس باید جلوش لنگ می نداخت اون بعضی وقت ها ظاهر میشد اما این یکی ول کن نبود البته جالبش این بود میشد تو کمد قایم شد بعد هرکدوم از کاراکتراش یه سری امکانات خاصی داشتن یکیشون اسمش دیوید بود تو ابزارش آچار فرانسه پیچ گوشتی و لاستیک داشت آخرشم نتونستیم کشف کنیم برای چیه اینا

تقدیم به طرفداران اصیل رزیدنت اویل "فن های خاموش"
در درخشش شبی سرد
که حتی سایه ها از ترس می گریختند
تو می دویدی
اما گذشته رد پایت را می دید
تو گم نمی شوی
او همیشه با توست
کرنش تاریکی در برابر ترس
پایان خاموشی مردگان
در شبی که جسم جان می گیرد
احساسات می میرند
تو به ابدیت این شب زنجیر شده ای
چشمی که در سایه ها می چرخد
در جستجوی نوری سرگردان
قدم آغاز می کند
تو در درون سایه ها نمی مانی
تو برخاسته از امید نابی
ستون های این شب آنچنان محکم نیستند
که از درخششت نهراسند
اما تو گم نمی شوی
او همیشه با توست.

آخرین ویرایش:
نزن این حرف رو :D حالا یه عده که فقط خودشون رو اصیل میدونن میان ترورت میکنن :-"
چرا خو؟ دیگه انصافا خوب ساختن، اونی که از این بد میگه فن نیست. متاسفانه جدیدا مد شده حتما باید به کار های جدید ایراد گرفته بشه تا ثابت کنن فن هستن! در هر زمینه ای.
طرف بهترین نسخه سری رو نسخه 4 میدونه و میاد میگه از این ریمیک خوشم نیومد فضای ترسناک نداره:|

سلا. پدر رزیدنت ایول ایران هنوز هم این تاپیک میاد ؟ :D کتابش قبل از تموم شدن دنیا منتشر میشه یا نه؟ کسی خبر نداره؟
به نظرم رزیدنت ایول 2 ریمیک تقریبا همون چیزی بود که انتظارشو داشتم اگردوبین کلاسیک رو با روی شونه ترکیب میکردن خب بهتر بود اما همینم جای شکرش باقیه که مثل 7 اول شخص نیست. اتمسفر بازی و جلوه های بصریش خیلی عالیه شنیدم یک DLC جیل و کریس و وسکر هم داره. اینکه صدا پیشه های قبلی رو حذف کردن یشه باهاش کنار اومد فقط خدا کنه موزیک های بازی رو دستکاری نکرده باشن که اون حس نوستالوژیکی رو بیشتر القا کنه.

گویا فردا قراره یه گیم پلی تریلر پخش بشه
همه چیز عالیه ولی نمی دونم چرا بازی گرافیکش برای من نابرابره
یعنی یه جایی پشم ریزونه و یه جایی در حد شماره 6 ئه
کلیر هم تو عکس بالا بسیار شبیه به امی آدامز شده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or