BROTHER LOUIE
کاربر سایت
بیخیال این چیزا شما بهتره یه تاپیک در مورد re2 ریمیک بزنی البته وقتی که اطلاعات بیشتری داده شد![]()
خوب شد گفتی! فکر کنم با اکانت قبیلم زدم.
بعد بگردم پیداش کنم بگم انتقال بدن به این اکانتم!
بیخیال این چیزا شما بهتره یه تاپیک در مورد re2 ریمیک بزنی البته وقتی که اطلاعات بیشتری داده شد![]()
بهزاد جان یه جیزی میگی واسه خودت ها اخه کدوم اویل 3؟ 2همینجوریشم دو دیسگ بود دیگه بازی بیشتر از این نمیکشید مجبور بودن بقیه محیط بازی رو بزارن توی یه شماره دیگه حالا آمدن اسمشم گذاشتن اویل 3 وگرنه 3یه دی ال سی داستانی برای 2 و کلا بخای حساب کنی شماره های 2و3 و اوت بریک ها جزو یه اویل هستن به نام داستان های راکن سیتی و نمیشه توی بخش لوکیشن ومحیط یکی رو از اونیکی سر دونست حالا توی بخش داستان شاید یا روند گیم پلیتو اتمسفر و مکان به پا رزیدنت سه هم نمیرسه
اختلاف نظر که شما هر جور فکر کنی بازم کپکام بنیان گذار این سبک بود با ساختن بازیی خانه زیبا برای nesیک مقاله و ویدیو
رزیدنت اویل سبک ترسناک بقا را پایه ریزی کرد.هر چند اختلاف نظرهایی هم وجود داره
How Do You Define "Survival Horror"? - Bloody Disgusting!
بله خیلی وقته ولی مثل اینکه به تازگی دارن روش کار میکنن احتمالش هست دوربینش حالت مدرن داشته باشهنسخه ی دوم ریمیک میشه؟
نسخه ی دوم ریمیک میشه؟
ما به همه گفتیم حالت مدرن نیست شما هم بگو نیست انشالا که نباشه اره داداجبله خیلی وقته ولی مثل اینکه به تازگی دارن روش کار میکنن احتمالش هست دوربینش حالت مدرن داشته باشه

بنظر خودم مدرن بهتره داداجما به همه گفتیم حالت مدرن نیست شما هم بگو نیست انشالا که نباشه اره داداج![]()

چقدر این سایت سوت و کور شده. دیگه مثل سابق نیست