بله خیلی وقته ولی مثل اینکه به تازگی دارن روش کار میکنن احتمالش هست دوربینش حالت مدرن داشته باشهنسخه ی دوم ریمیک میشه؟
بله خیلی وقته ولی مثل اینکه به تازگی دارن روش کار میکنن احتمالش هست دوربینش حالت مدرن داشته باشهنسخه ی دوم ریمیک میشه؟
نسخه ی دوم ریمیک میشه؟
ما به همه گفتیم حالت مدرن نیست شما هم بگو نیست انشالا که نباشه اره داداجبله خیلی وقته ولی مثل اینکه به تازگی دارن روش کار میکنن احتمالش هست دوربینش حالت مدرن داشته باشه
بنظر خودم مدرن بهتره داداجما به همه گفتیم حالت مدرن نیست شما هم بگو نیست انشالا که نباشه اره داداج
چقدر این سایت سوت و کور شده. دیگه مثل سابق نیست
وقتی ادم از یه چیزی خوشش میاد و باهاش خال میکنه حالا چه بازی چه فیلم و سریال دیگه نظر دیگران و جایگاهش براش مهم نیست (تازه این در باره بازی هست که جزع تاریخ گیمه و جایگاهش معلومه) پس اینجور مواقع بهتر آدم در مورد خوده بازی صحبت کنه از هر نظر حالا یا در باره گذشته بازی یا ذر مورد آیندش .خوب اینجا تا الان به اندازه کافی در باره گذشته صحبت شده اینده هم که باید وایسیم ببینیم شماره 7 و ریمیک بیاد بعد دوباره بحث ها داغ میشهسعی کن خودت فعالیت انجام بدی و به پای کسی نشینی.شما از اول تاپیک تا الان را مطالعه کن.از زمانی که من امدم بحث ها چالشی شد.انقدر که من مطلب مفید گذاشتم هیچ کس نگذاشته.شما همون پست قبل تر خودت که من گذاشتم را بخون.ان مقاله رزیدنت 4.خیلی چیز یادمیگیری و میفهمی.البته در رابطه با کل سری حرف زده
همش که نباید یکی بیاد شروع کنه از فلان داستان نسخه حرف بزنه بعد من بیام بگم نه وادامه ماجرا!
سعی کن بری دنبال نظرات افراد صاحب نظر و ببینی انها چی گفتند.ببینی بازی مورد علاقت کجای این صنعت هست.ببینی ان چیزی که ازش دفاع میکنی تو چه جایگاهیه.نه اینکه مثلا فلان کاربر بازی سنتر چی میگه!
هر چند بعضی موقعه ها نظراتی مطرح میشه که ادم چیزی یاد میگیره یا جرقه ای میشه بری ببینی واقعا جریان چی بوده.ولی کلا دنبال نظرات چند تا کاربر ساده نباش