تریلر جدید رو دیدم.واقعا موندم چی بگم.نمیدونم کی به اینا گفته ریشه RE اینه
.
باور نمیکنم بازی داره به این سمت میره.گرافیکم که به لطف VR داغونه.یعنی به راحتی میشه به اسم بازی رو Outlast 3 گذاشت فروخت.پیشنهاد میکنم تریلر Outlast 2 رو با تریلر RE7 پشت سر هم ببینین.فکر میکنین دوتا لوکیشن جدا از یک بازیه.
نظرم از اون یکی تاپیک :
.باور نمیکنم بازی داره به این سمت میره.گرافیکم که به لطف VR داغونه.یعنی به راحتی میشه به اسم بازی رو Outlast 3 گذاشت فروخت.پیشنهاد میکنم تریلر Outlast 2 رو با تریلر RE7 پشت سر هم ببینین.فکر میکنین دوتا لوکیشن جدا از یک بازیه.
نظرم از اون یکی تاپیک :
من نمیدونستم اینجا داره بحث میشه وگرنه نظرم رو اینجا مینوشتم.مشکل اصلی RE7 یا بهتره بگم سازنده هاش اینه که گویا اصلا RE بازی نکردن یا اگرم بازی کردن فراموش کردن که RE چیه.از همون روز اول ساخت RE این بازی یک Survival Horror بوده که تاکید اصلیش روی بخش Survival بوده تا Horror.کلیت بازی هم حتی توی نسخه اول حاوی اکشن قابل توجه بوده.تازه این روند سوق به سمت اکشن رفته رفته افزایش پیدا کرد.حتی توی همون نسخه های کلاسیک هم RE2 و RE3 به مراتب اکشن بیشتری نسبت به RE1 داشتن.منتهی مشکل از اونجایی شروع شد که دیگه این اکشن زیادی افزایش پیدا کرد و عملا المان های اصلی دیگه که بیشتر به بخش Survival مربوط میشد رو تحت سایه خودش قرار داد.اینجا بود که صدای فن ها دراومد.
هیشکی به Capcom نگفت بیاد یک Pure Horror بسازه.اتفاقا این سبک الان توی اوجش قرار داره و بازی های خیلی خوبی از جمله Amnesia,Outlast و حتی Alien Isoaltion توش عرضه شدن و اگر خلاء ای حس بشه توی بخش Survival Horror هست.البته به صورت مشخص زیاد نمیشه بین این دوتا مرز ایجاد کرد.ولی کاری که Capcom میتونست انجام بده حداقل این بود که یک اثر متفاوت تر از اون بازی ها خلق کنه.توی اون بازی ها هم تاکید بر Survive وجود داره ، منتهی توسط ضعف بیش از حد کاراکتر بازی.چیزی که اصلا در RE سابقه نداشته.در RE هیچوقت ما با یک کاراکتر ضعیف طرف نبودیم.همه قهرمان های RE اتفاقا کاراکترهای قوی بودن.ضعف و ترس RE همیشه مربوط به کمبود منابع و پازل ها بود.
چیزی که Capcom میتونست انجام بده این بود که یک Survival Horror با زاویه دید سوم شخص با تاکید بر داستان، مدیریت منابع و صد البته معماهای زیاد بسازه و کنارش یک اتمسفر خوب با بهره گیری از تکنولوژی روز به لحاظ گرافیکی ایجاد کنه.من مطمئن هستم در این شرایط همه راضی میشدن.
دوستانی که احیانا Until Dawn بازی کردن دیدن که سازنده ها با استفاده از تکنیک های گرافیکی و البته هنر خودشون چه فضاسازی عالی انجام دادن.اونم برای یک بازی با تم نسبتا تینجیری.من موندم چرا Capcom از انجام دادن همچین چیزی آخه عاجزه.
هیشکی به Capcom نگفت بیاد یک Pure Horror بسازه.اتفاقا این سبک الان توی اوجش قرار داره و بازی های خیلی خوبی از جمله Amnesia,Outlast و حتی Alien Isoaltion توش عرضه شدن و اگر خلاء ای حس بشه توی بخش Survival Horror هست.البته به صورت مشخص زیاد نمیشه بین این دوتا مرز ایجاد کرد.ولی کاری که Capcom میتونست انجام بده حداقل این بود که یک اثر متفاوت تر از اون بازی ها خلق کنه.توی اون بازی ها هم تاکید بر Survive وجود داره ، منتهی توسط ضعف بیش از حد کاراکتر بازی.چیزی که اصلا در RE سابقه نداشته.در RE هیچوقت ما با یک کاراکتر ضعیف طرف نبودیم.همه قهرمان های RE اتفاقا کاراکترهای قوی بودن.ضعف و ترس RE همیشه مربوط به کمبود منابع و پازل ها بود.
چیزی که Capcom میتونست انجام بده این بود که یک Survival Horror با زاویه دید سوم شخص با تاکید بر داستان، مدیریت منابع و صد البته معماهای زیاد بسازه و کنارش یک اتمسفر خوب با بهره گیری از تکنولوژی روز به لحاظ گرافیکی ایجاد کنه.من مطمئن هستم در این شرایط همه راضی میشدن.
دوستانی که احیانا Until Dawn بازی کردن دیدن که سازنده ها با استفاده از تکنیک های گرافیکی و البته هنر خودشون چه فضاسازی عالی انجام دادن.اونم برای یک بازی با تم نسبتا تینجیری.من موندم چرا Capcom از انجام دادن همچین چیزی آخه عاجزه.

آخرین ویرایش: