Ezio96
کاربر سایت
والا سبک کلاسیک خیلی بهتره اگه بسازن الان اگه 7 رو کلاسیک میساختن خیلی بهتر میبود ، من خود به شخصه زیرو و ریمیک 1 رو رفتم تو این نسل واسم خیلی خیلی بهتر از این سبک های اکشن بودن که آدمو بیشتر یاد فیلم های رمبو میندازهکدورونیکا دیگه خیلی تکراریه دریم کست ps2 ps3 حالا هم واسه 4 ریمستر شه دیگه خیلی تکراری میشه اگه قراره بازیو بزنن فقط ریمیک کنن چون مستحق ریمیک شدن هم هست. ریمیک 2 اگه فروش کنه که قطعا هم میکنه مخصوصا Leon پول سازم کرکترشه احتمال داره 3 رو هم ریمیک کنن 3 یکی از بهترین لوکیشن ها و جزئیات رو داره اون پس کوچه ها هم خیلی قشنگ میشه
7 حتی کات سین هاشو هم فقط بخاطر این حذف کردن که شخصیت اصلی رو نتونی ببینیکات سین هارو حذف کنیم که شخصیت اصلی اسپول نشه
![]()
من خودم با همون ریمیک 1 و سبک کلاسیک وارد دنیای رزیدنت اویل شدم (نمی دونم دوستان کامنت های اولیه من رو یادشونه هنوز یا نه) درسته ما می گیم که سبک کلاسیک از هر نظر بهتره ولی کپکام مجبوره با استاندارد های روز پیش بره و سلایق گیمرهای جدید رو در نظر بگیره مطمئن باشید اگه جا داشت و براشون سود آور بود که یک re اصلی شماره دار دیگه رو کلاسیک بسازن همون نسخه ی 4 رو اینطور می کردن
در مورد ورونیکا باید بگم که ریمیک کردنش خیلی بعید هست چون این بازی در راستای همون ریمیک 1 و زیرو هست، (مثل این می مونه که بگیم دوباره زیرو و 1 رو ریمیک کنن!) من به همون ریمستر معمولی برای ps4 هم راضی ام! ضمن اینکه حالا که تمام نسخه های مهم و اصلی سری RE برای نسل 8 اومده و یا در حال اومدن هست چرا باید جای ورونیکا خالی باشه-خیلی ها تجربه نکردن
Sent from my iPhone using Tapatalk