darkworld
کاربر سایت
پاشیم همون ps1 and ps2 خودمون رو روشن کنیم. از این نسل آبی گرم نمیشه. به سرعت نور دارم میر..نن به همه بازی های خاطره ساط.
اگه توجه کنید بازی بیشتر به p.t شباهت داره اون زامبی توی تریلر رو با موجودات p.t مقایسه کنید اصلا از کی تا حالا زامبی های re مثل ادم عادی راه میرفتن بعد اصلا حرف نمیزدنتریلر جدید رو دیدم.واقعا موندم چی بگم.نمیدونم کی به اینا گفته ریشه RE اینه.
باور نمیکنم بازی داره به این سمت میره.گرافیکم که به لطف VR داغونه.یعنی به راحتی میشه به اسم بازی رو Outlast 3 گذاشت فروخت.پیشنهاد میکنم تریلر Outlast 2 رو با تریلر RE7 پشت سر هم ببینین.فکر میکنین دوتا لوکیشن جدا از یک بازیه
به ریشه های ترس برگشته .لعنتی یه ذره هم اکشن نداشت!!!
خیلی مسخره میشه اینجوری!![]()
ریشه های ترشس اینجوری نبودبه ریشه های ترس برگشته .
برای تنوع خوبه .
ورژن جدیدهریشه های ترشس اینجوری نبوداگه یه چیز مثل همون re4 میساختن بهتر بود یا یه بازی با دوربین کلاسیک تا جایی که یادمه ریشه های re اینا بود که خیلیم خوب و ترس ناک بود نه اینجوری
![]()
یا یه بازی با دوربین کلاسیک تا جایی که یادمه ریشه های re اینا بود که خیلیم خوب و ترس ناک بود نه اینجوری![]()
خب اگه یه چیز در حد همون re4 بود خوب بودداداش سبک کلاسیک برای نسل و زمان فعلی مناسب نیست، و ساختن re جدید اون مدلی برای کپکام به صرفه نیست نهایت ریمیک 2,3 رو شاید اون مدلی بسازه یا اگه ورونیکا رو مثل 0,1 ریمستر کنن بتونیم شاهد سبک کلاسیک باشیم دوباره
Sent from my iPhone using Tapatalk
ینی الان ساخت بازی اول شخص بدون کوچترین کات سین و اکشن به صرفه است ؟؟؟داداش سبک کلاسیک برای نسل و زمان فعلی مناسب نیست، و ساختن re جدید اون مدلی برای کپکام به صرفه نیست نهایت ریمیک 2,3 رو شاید اون مدلی بسازه یا اگه ورونیکا رو مثل 0,1 ریمستر کنن بتونیم شاهد سبک کلاسیک باشیم دوباره
دوست عزیز شما پست های قبلی من رو بخونی گفتم که از این قضیه چون دارن RE رو فدای فروش vr می کنن خشنود نیستمینی الان ساخت بازی اول شخص بدون کوچترین کات سین و اکشن به صرفه است ؟؟؟
من موافقت شما رو نگفتمدوست عزیز شما پست های قبلی من رو بخونی گفتم که از این قضیه چون دارن RE رو فدای فروش vr می کنن خشنود نیستم
من موافقت شما رو نگفتم
فقط می خوام بدونم از نظر شما کپکام این بازی رو سود آور تر از ساخت یه عنوان کلاسیک هست ؟
والا سبک کلاسیک خیلی بهتره اگه بسازن الان اگه 7 رو کلاسیک میساختن خیلی بهتر میبود ، من خود به شخصه زیرو و ریمیک 1 رو رفتم تو این نسل واسم خیلی خیلی بهتر از این سبک های اکشن بودن که آدمو بیشتر یاد فیلم های رمبو میندازهداداش سبک کلاسیک برای نسل و زمان فعلی مناسب نیست، و ساختن re جدید اون مدلی برای کپکام به صرفه نیست نهایت ریمیک 2,3 رو شاید اون مدلی بسازه یا اگه ورونیکا رو مثل 0,1 ریمستر کنن بتونیم شاهد سبک کلاسیک باشیم دوباره