بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

تصاویر شخصیت های Resident Evil 7 :D

jpg

jpg

jpg

jpg
عجب شخصیت های داغونی! دست کمی از پسر وسکر ندارن .اگه از شخصیتهای قدیمی استفاده میکردن که خیلی بهتر می بود تا یه کرکتر ضایع دیگه خلق کنن:D

فقط خاک به سرش. دقیقا همون نسخه UHD که برای PC هست رو برای ps4 داده. یه گزینه توی تنظیمات هست که میتونی تصویر رو Wide کنی. اونجوری که تو gaf نوشته بودن کیفیت از PS2 بهتر ولی از نسخه PS360 و PC UHD ضعیف تر هست و فقط 60 فریم فیکس شده

من گزینه ی wide ندیدم بین تنظیمات (ریمیک و زیرو داشت)
یعنی کیفیت روی نسل 8 کمتر از 7 هست؟!
این رو دیگه ندیده بودیم که به لطف کپکام عزیز برآورده شد!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

شخصیتای re7 واقعا زشتن افتضاحه یعنی ابرو هرچی re رو برده کپکام البته کپکام با رفتن شینجی میکامی قیافه شخصیت های قدیمی روهم خراب کرده برای مثال همین لیون کندی یا دانته

• Like
Reactions: Nima Redfield
من گزینه ی wide ندیدم بین تنظیمات (ریمیک و زیرو داشت)
یعنی کیفیت روی نسل 8 کمتر از 7 هست؟!
این رو دیگه ندیده بودیم که به لطف کپکام عزیز برآورده شد!!

اینجوری تو Gaf گفته بودن

• Like
Reactions: Ezio96
عجب شخصیت های داغونی! دست کمی از پسر وسکر ندارن .اگه از شخصیتهای قدیمی استفاده میکردن که خیلی بهتر می بود تا یه کرکتر ضایع دیگه خلق کنن:D
اینا قیافه اصلی کاراکترا نیست عزیز.به راحتی که نمیان همین الان قیافه ها رو لو بدن.پس خیالتون راحت

اینجوری تو Gaf گفته بودن

حتمن بر اساس تجربه زیرو و ریمیک یه چیزی گفتن وگرنه کپکام به خودش زحمت نکشیده حتی گزینه ی wide رو اضافه کنه
در تنظیمات ویدئو فقط سه گزینه وجود داره :
Motion blur
(که وقتی فعالش می کنم گرافیک پایین میاد!! اصلن کار این چیه؟)
Subtitles
که زیرنویس هست اما به لطف کپکام این گزینه خاکستری و همیشه غیر فعال هست! (یعنی بود و نبودش فرقی نداره اصلن نمی دونم چرا گذاشتن)
و آخری هم یه ریست به پیش فرض هاست که اگه موشن بلور on باشه رو off می کنه! همین
ولی اینکه کات سین ها زیرنویس نداره خیلی تو ذوقم خورد من با این زیرنویس هاست که می تونم داستان رو کامل بفهمم و درک کنم
چه جوری میتونم صدام رو به گوش کپکام برسونم؟

• Like
Reactions: Democracy
من این ایول 4 رو رفتم دوباره روی ps4. واقعا یه پورت ساده-ست حتی به خودشون زحمت ندادن رزولوشن اینارو بهتر کنن یا یه چند تا تروفی بیشتر بذارن یا یه چندا چیز جدید اضافه کنن . حالا من بازیو کرایه کردم تصورشو بکنید یکی بازیو خریده باشه .چه وضعه یه بازی رو صد بار میفروشن! حداقل یکم محتویات بیشتری به بازی اضافه کنید که به شعور کسی توهین نشه . توصیه من اینه اگه نسخه ps3 رو دارین همونو برین چون کوچکترین تفاوتی بین نسخه ps3 و ps4 پیدا نمیشه و فقط هزینه اضافی هست که بخواین روی ps4 برید. نسخه ps3 هم حجمش کمتره هم قیمتش ارزونتره:D

من این ایول 4 رو رفتم دوباره روی ps4. واقعا یه پورت ساده-ست حتی به خودشون زحمت ندادن رزولوشن اینارو بهتر کنن یا یه چند تا تروفی بیشتر بذارن یا یه چندا چیز جدید اضافه کنن . حالا من بازیو کرایه کردم تصورشو بکنید یکی بازیو خریده باشه .چه وضعه یه بازی رو صد بار میفروشن! حداقل یکم محتویات بیشتری به بازی اضافه کنید که به شعور کسی توهین نشه . توصیه من اینه اگه نسخه ps3 رو دارین همونو برین چون کوچکترین تفاوتی بین نسخه ps3 و ps4 پیدا نمیشه و فقط هزینه اضافی هست که بخواین روی ps4 برید. نسخه ps3 هم حجمش کمتره هم قیمتش ارزونتره:D

بله متأسفانه، البته من کنسول دیگه نداشتم قبلن و الآن هم در کل پشیمون نیستم از خریدنش (چون بازی هست که برای تجربه ی بهتر حتمن باید روی کنسول باشه)
فقط یه سؤال شما نسخه ی فیزیکی رو کرایه کردید؟ آخه من خیلی تعجب می کنم که برای یه بازی 9 گیگی دیسک زده باشن!!
و اینکه آیا کات سین های ورژن ps3 زیرنویس داشت؟
حتی یه تم ساده هم به عنوان هدیه برای خریداران ps4 ندادن (پیش خرید حتی)

• Like
Reactions: feroozGT
بله متأسفانه، البته من کنسول دیگه نداشتم قبلن و الآن هم در کل پشیمون نیستم از خریدنش (چون بازی هست که برای تجربه ی بهتر حتمن باید روی کنسول باشه)
فقط یه سؤال شما نسخه ی فیزیکی رو کرایه کردید؟ آخه من خیلی تعجب می کنم که برای یه بازی 9 گیگی دیسک زده باشن!!
و اینکه آیا کات سین های ورژن ps3 زیرنویس داشت؟
حتی یه تم ساده هم به عنوان هدیه برای خریداران ps4 ندادن (پیش خرید حتی)

من دیجیتالیشو کرایه کردم تقریبا 9 گیگه . ولی فیزیکیشو تو بعضی از سایت ها گذاشتن هر کی هم هر قیمتی دلش خواسته گفته البته معلوم نیست اصن نسخه فیزیکی داره یا نه ولی من انتظار دارم نسخه فیزیکی هم 5 توش باشه و هم 4 نه اینکه بصورت جداگانه باشه. واسه کات سین ها تو اپشن ببین گزینه نداره که فعالش کنی چون من اینو تست نکردم . ولی یادمه تو نسخه ps2 و ps3 یه گزینه بود اگه فعال میکردی زیر نویس اضافه میشد اینم حتما داره همچین چیزی

• Like
Reactions: Ezio96
من دیجیتالیشو کرایه کردم تقریبا 9 گیگه . ولی فیزیکیشو تو بعضی از سایت ها گذاشتن هر کی هم هر قیمتی دلش خواسته گفته البته معلوم نیست اصن نسخه فیزیکی داره یا نه ولی من انتظار دارم نسخه فیزیکی هم 5 توش باشه و هم 4 نه اینکه بصورت جداگانه باشه. واسه کات سین ها تو اپشن ببین گزینه نداره که فعالش کنی چون من اینو تست نکردم . ولی یادمه تو نسخه ps2 و ps3 یه گزینه بود اگه فعال میکردی زیر نویس اضافه میشد اینم حتما داره همچین چیزی

من هم خیلی تعجب کردم چون نسخه ی فیزیکی قرار بود کالکشن 4,5,6 باشه ! این سایت ها نوشتن فقط 4!
بله اون گزینه رو داره منتهی خاکستریه! کلن قطع هست فعال نمیشه
یعنی ورژنی که کپکام برای نسل 8 داده نه تنها بهتر از قبل نیست بلکه ویژگی زیرنویس هم کمتر داره!! :|
ویرایش:
خب طبق سرچ هایی که بنده کردم در ادیشن hd رزیدنت اویل 4 زیرنویس انگلیسی غیر فعال شده و فقط برای ریجن ها و زبان های دیگه هست!!
حالا چرا در نسخه ی به اصطلاح hd شده اومدن اینکار رو کردند از عجایب انحصاری کپکامه
و این ورژن ps4 هم چون یک پورت ساده از اون هست نداره
این هم ویدئوی مقایسه ورژن PC (ادیشن hd) با ورژن ps4 :
قضاوت باشما!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: feroozGT
صدا گذار لیان اس کندی تایید کرد که این کاراکتر در RE7 حضور نداره.
و این یعنی کاراکترهای قدیمی در این شماره نیستن.حد اقل اونایی که نقش زیادی داشتن یعنی کریس لیان جیل کلر و ایدا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Nima Redfield
مت مرسِر، صداپیشه شخصیت لئون اس‌ کندی در بازی رزیدنت ایول، اعلام کرده که این شخصیت در نسخه هفتم بازی حضور نخواهد داشت.

چندی پیش بنیاد ESRB اطلاعاتی از بازی Resident Evil 7 منتشر و در آن ذکر کرد که شخصیت اصلی بازی «ایتان»‌ نام دارد. با این حال هنوز هم این سوال برای طرفداران قدیمی این سری مطرح است که آیا در این بازی شاهد حضور شخصیت‌های مشهور این مجموعه خواهیم بود یا خیر. برای این دسته افراد، مت مرسِر، صداپیشه شخصیت لئون اس کندی، خبر بدی داشته است؛ وی در مصاحبه اخیر خود اعلام کرد که این شخصیت نقشی در Resident Evil 7 ندارد:

واقعیت این است که کپکام تصمیم گرفته تا شخصیت‌های کلاسیک این سری در نسخه هفتم حضور کم‌رنگ‌تری داشته باشند. به همین دلیل هم من می‌گویم که لئون نقشی در داستان قسمت هفتم به صورت مستقیم ایفا نمی‌کند. البته به نظر من این یک تصمیم خوب از جانب کپکام است. چرا که Resident Evil 6 با آنچه که این کمپانی انتظار می‌کشید فاصله داشت و در نتیجه این تصمیم خوبی است که آن‌ها بخواهند دوباره سری Resident Evil را با یک داستان کاملا جدید به ریشه‌های ترسناکش برگردانند. همچنین شاید اگر این تصمیم نتیجه خوبی داشته باشد، روزی شاهد ارتباط دادن داستان جدید به داستان نسخه‌های کلاسیک بازی باشیم.

بازی Resident Evil 7 در تاریخ ۵ بهمن برای ایکس‌باکس وان، پلی‌استیشن 4 و پی‌سی عرضه خواهد شد و امکان تجربه کامل آن با هدست واقعیت مجازی پلی‌استیشن VR هم وجود دارد.

دو سوال از عزیزان اهل فن
من سری رزیدنت اویل رو از نسخه ی 3به بعد بازی کردم
دیروز نسخه ی اول ریمیک شده رو تازه تموم کردم و نمیتونم لذتی رو که از انجام این بازی بردم رو توصیف کنم!
چیزی که برای جای سواله شخصیت وسکر هست!
در نقش جیل آخر بازی توسط یکی از زامبی ها غولپیکر کشته میشه پس چطور این شخصیت در سری ها بعدی هم هست!
سوال بعدی دفاع barryاز lisa?
Lisaدختر Barryبوده؟

• Like
Reactions: COH master
یکی از کارمندای کپکام اطلاعتی از بازی فاش کرده از جمله اینکه شخصیت های قدیمی تو بازی حضور دارند و جالب اینکه یکیشون کریس ردفیلده! و همچنین بازی دارای چندین پایان مختلف هست.حالا معلوم نیست میشه به این اطلاعت کاملا اعتبار داد یا خیر

دو سوال از عزیزان اهل فن
من سری رزیدنت اویل رو از نسخه ی 3به بعد بازی کردم
دیروز نسخه ی اول ریمیک شده رو تازه تموم کردم و نمیتونم لذتی رو که از انجام این بازی بردم رو توصیف کنم!
چیزی که برای جای سواله شخصیت وسکر هست!
در نقش جیل آخر بازی توسط یکی از زامبی ها غولپیکر کشته میشه پس چطور این شخصیت در سری ها بعدی هم هست!
سوال بعدی دفاع barryاز lisa?
Lisaدختر Barryبوده؟

واقعا ازخوب نسخه ای شروع کردی....کشته شدن وسکر تنها یه نقشه و صحنه سازی بود (وسکر قدرت فوق بشری داشت و صحنه ی کشته شدنش به نفعش بود)----لیزا هم دختر جورج ترور معمار عمارت اسپنسر بود که اسپنسر خودش و خانوادشو گروگان میگیره و قربانی آزمایش ها میشن.....مادر لیزا تو این آزمایشها دوام نمیاره و میمیره اما بدن لیزا مقاومت نشون میده و .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or