feroozGT
کاربر سایت
عجب شخصیت های داغونی! دست کمی از پسر وسکر ندارن .اگه از شخصیتهای قدیمی استفاده میکردن که خیلی بهتر می بود تا یه کرکتر ضایع دیگه خلق کننتصاویر شخصیت های Resident Evil 7
![]()
![]()
![]()
![]()
عجب شخصیت های داغونی! دست کمی از پسر وسکر ندارن .اگه از شخصیتهای قدیمی استفاده میکردن که خیلی بهتر می بود تا یه کرکتر ضایع دیگه خلق کننتصاویر شخصیت های Resident Evil 7
![]()
![]()
![]()
![]()
فقط خاک به سرش. دقیقا همون نسخه UHD که برای PC هست رو برای ps4 داده. یه گزینه توی تنظیمات هست که میتونی تصویر رو Wide کنی. اونجوری که تو gaf نوشته بودن کیفیت از PS2 بهتر ولی از نسخه PS360 و PC UHD ضعیف تر هست و فقط 60 فریم فیکس شده
من گزینه ی wide ندیدم بین تنظیمات (ریمیک و زیرو داشت)
یعنی کیفیت روی نسل 8 کمتر از 7 هست؟!
این رو دیگه ندیده بودیم که به لطف کپکام عزیز برآورده شد!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینا قیافه اصلی کاراکترا نیست عزیز.به راحتی که نمیان همین الان قیافه ها رو لو بدن.پس خیالتون راحتعجب شخصیت های داغونی! دست کمی از پسر وسکر ندارن .اگه از شخصیتهای قدیمی استفاده میکردن که خیلی بهتر می بود تا یه کرکتر ضایع دیگه خلق کنن![]()
اینجوری تو Gaf گفته بودن
من این ایول 4 رو رفتم دوباره روی ps4. واقعا یه پورت ساده-ست حتی به خودشون زحمت ندادن رزولوشن اینارو بهتر کنن یا یه چند تا تروفی بیشتر بذارن یا یه چندا چیز جدید اضافه کنن . حالا من بازیو کرایه کردم تصورشو بکنید یکی بازیو خریده باشه .چه وضعه یه بازی رو صد بار میفروشن! حداقل یکم محتویات بیشتری به بازی اضافه کنید که به شعور کسی توهین نشه . توصیه من اینه اگه نسخه ps3 رو دارین همونو برین چون کوچکترین تفاوتی بین نسخه ps3 و ps4 پیدا نمیشه و فقط هزینه اضافی هست که بخواین روی ps4 برید. نسخه ps3 هم حجمش کمتره هم قیمتش ارزونتره![]()
من دیجیتالیشو کرایه کردم تقریبا 9 گیگه . ولی فیزیکیشو تو بعضی از سایت ها گذاشتن هر کی هم هر قیمتی دلش خواسته گفته البته معلوم نیست اصن نسخه فیزیکی داره یا نه ولی من انتظار دارم نسخه فیزیکی هم 5 توش باشه و هم 4 نه اینکه بصورت جداگانه باشه. واسه کات سین ها تو اپشن ببین گزینه نداره که فعالش کنی چون من اینو تست نکردم . ولی یادمه تو نسخه ps2 و ps3 یه گزینه بود اگه فعال میکردی زیر نویس اضافه میشد اینم حتما داره همچین چیزیبله متأسفانه، البته من کنسول دیگه نداشتم قبلن و الآن هم در کل پشیمون نیستم از خریدنش (چون بازی هست که برای تجربه ی بهتر حتمن باید روی کنسول باشه)
فقط یه سؤال شما نسخه ی فیزیکی رو کرایه کردید؟ آخه من خیلی تعجب می کنم که برای یه بازی 9 گیگی دیسک زده باشن!!
و اینکه آیا کات سین های ورژن ps3 زیرنویس داشت؟
حتی یه تم ساده هم به عنوان هدیه برای خریداران ps4 ندادن (پیش خرید حتی)
Sent from my iPhone using Tapatalk
من دیجیتالیشو کرایه کردم تقریبا 9 گیگه . ولی فیزیکیشو تو بعضی از سایت ها گذاشتن هر کی هم هر قیمتی دلش خواسته گفته البته معلوم نیست اصن نسخه فیزیکی داره یا نه ولی من انتظار دارم نسخه فیزیکی هم 5 توش باشه و هم 4 نه اینکه بصورت جداگانه باشه. واسه کات سین ها تو اپشن ببین گزینه نداره که فعالش کنی چون من اینو تست نکردم . ولی یادمه تو نسخه ps2 و ps3 یه گزینه بود اگه فعال میکردی زیر نویس اضافه میشد اینم حتما داره همچین چیزی
دو سوال از عزیزان اهل فن
من سری رزیدنت اویل رو از نسخه ی 3به بعد بازی کردم
دیروز نسخه ی اول ریمیک شده رو تازه تموم کردم و نمیتونم لذتی رو که از انجام این بازی بردم رو توصیف کنم!
چیزی که برای جای سواله شخصیت وسکر هست!
در نقش جیل آخر بازی توسط یکی از زامبی ها غولپیکر کشته میشه پس چطور این شخصیت در سری ها بعدی هم هست!
سوال بعدی دفاع barryاز lisa?
Lisaدختر Barryبوده؟