این پست های اخیر رو دیدم کلا دیدم یه سوءتفاهم پیش اومده اینجور
شدم
اما بازم خوشحالم این مشکل برطرف شده
=======================================================================================================
بچه ها نظرم راجب پایان اویل اینه که پرداختن به اشخاص ثابتی که تمام سوالات دربارشون برطرف شده مثل کریس یا لیان، کار بیهوده ایه و برای جذب طرفداران هم میتونن اونها رو در قسمتهایی مثه مود های خاص و ماموریت های فرعی قرار بدند نه یه اسطوره و بت ثابت به عنوان شخصیت اصلی! ا میتونن در داستان نقشی کمررنگ تر رو به اونها بدن
باید با پرداختن به اشخاصی مثل ربکا،بیلی،هانک و همینطور سازمان و شخصیت ایدا وانگ بطور اختصاصی و با کمرنگ تر کردن روابط عاشقانه این مسائل رو تموم کنند و بعد برای فروشون، داستان های فرعی تحویل بدن یا ریبوت کنند که این موقع بنظرم بیشتر بجاست
یه سوال:نظر سنجی عوض نمیشه؟:d
شدماما بازم خوشحالم این مشکل برطرف شده
احسان جان باور کن کسی قصد فخرفروشی رو نداره الان همه ی بچه های این تاپیک رو میشناسم شما رو هم میشناسم میدونم منطقی بحث میکنید (بحث 4 رو یادمه) و نیما رو هم میشناسم اهل این حرفا نیس...امیدوارم خودمم ادعای ناخواسته و بیجهتی نکرده باشم چون منم در خیلی از مسائل مشکل دارم و کامل نیستم. در کل امیدوارم این سوءتفاهم ها پیش نیاد.:dتو تاپیک بغلی یه سری دوستان هستن واقعا عجیب به زوایای سایلنت هیل تسلط دارن ، هم از بازی هم فیلم ها هم فلسفه ی ترس ژاپنی هم اسطوره هایشرقی .. اصلا کیف میکنه ادم حرفاشونو میخونه اما ماشالا چه تواضع و فروتنی ای دارن. واقعا لذت میبره ادم .. به قول معروف شاخه هرچی پربارتر میشه افتاده تر میشه! جالبه من تو این تاپیک مشابه تسلط اونارو ندیدم تاحالا اما از نظر ادعا و تحقیر سایرین ماشالاااااااا .. بعضیا ترکوندن!
=======================================================================================================
بچه ها نظرم راجب پایان اویل اینه که پرداختن به اشخاص ثابتی که تمام سوالات دربارشون برطرف شده مثل کریس یا لیان، کار بیهوده ایه و برای جذب طرفداران هم میتونن اونها رو در قسمتهایی مثه مود های خاص و ماموریت های فرعی قرار بدند نه یه اسطوره و بت ثابت به عنوان شخصیت اصلی! ا میتونن در داستان نقشی کمررنگ تر رو به اونها بدن
باید با پرداختن به اشخاصی مثل ربکا،بیلی،هانک و همینطور سازمان و شخصیت ایدا وانگ بطور اختصاصی و با کمرنگ تر کردن روابط عاشقانه این مسائل رو تموم کنند و بعد برای فروشون، داستان های فرعی تحویل بدن یا ریبوت کنند که این موقع بنظرم بیشتر بجاست
یه سوال:نظر سنجی عوض نمیشه؟:d
آخرین ویرایش: