بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

این پست های اخیر رو دیدم کلا دیدم یه سوءتفاهم پیش اومده اینجور:| شدم
اما بازم خوشحالم این مشکل برطرف شده
تو تاپیک بغلی یه سری دوستان هستن واقعا عجیب به زوایای سایلنت هیل تسلط دارن ، هم از بازی هم فیلم ها هم فلسفه ی ترس ژاپنی هم اسطوره هایشرقی .. اصلا کیف میکنه ادم حرفاشونو میخونه اما ماشالا چه تواضع و فروتنی ای دارن. واقعا لذت میبره ادم .. به قول معروف شاخه هرچی پربارتر میشه افتاده تر میشه! جالبه من تو این تاپیک مشابه تسلط اونارو ندیدم تاحالا اما از نظر ادعا و تحقیر سایرین ماشالاااااااا .. بعضیا ترکوندن!
احسان جان باور کن کسی قصد فخرفروشی رو نداره الان همه ی بچه های این تاپیک رو میشناسم شما رو هم میشناسم میدونم منطقی بحث میکنید (بحث 4 رو یادمه) و نیما رو هم میشناسم اهل این حرفا نیس...امیدوارم خودمم ادعای ناخواسته و بیجهتی نکرده باشم چون منم در خیلی از مسائل مشکل دارم و کامل نیستم. در کل امیدوارم این سوءتفاهم ها پیش نیاد.:d
=======================================================================================================
بچه ها نظرم راجب پایان اویل اینه که پرداختن به اشخاص ثابتی که تمام سوالات دربارشون برطرف شده مثل کریس یا لیان، کار بیهوده ایه و برای جذب طرفداران هم میتونن اونها رو در قسمتهایی مثه مود های خاص و ماموریت های فرعی قرار بدند نه یه اسطوره و بت ثابت به عنوان شخصیت اصلی! ا میتونن در داستان نقشی کمررنگ تر رو به اونها بدن
باید با پرداختن به اشخاصی مثل ربکا،بیلی،هانک و همینطور سازمان و شخصیت ایدا وانگ بطور اختصاصی و با کمرنگ تر کردن روابط عاشقانه این مسائل رو تموم کنند و بعد برای فروشون، داستان های فرعی تحویل بدن یا ریبوت کنند که این موقع بنظرم بیشتر بجاست
یه سوال:نظر سنجی عوض نمیشه؟:d

آخرین ویرایش:
hd ریمستر که اومد من بازی نکردم مطمئن بودم اول زیرو میاد اونو بازی میکنم بعد ریمیک رو:d
زیرو ریمستر کی میاد دقیقا؟
خودت میتونی عوض کنی.کافیه به مدیر یا ناظم بگی:d

احسان جان باور کن کسی قصد فخرفروشی رو نداره الان همه ی بچه های این تاپیک رو میشناسم شما رو هم میشناسم میدونم منطقی بحث میکنید (بحث 4 رو یادمه) و نیما رو هم میشناسم اهل این حرفا نیس...امیدوارم خودمم ادعای ناخواسته و بیجهتی نکرده باشم چون منم در خیلی از مسائل مشکل دارم و کامل نیستم. در کل امیدوارم این سوءتفاهم ها پیش نیاد.:d
=======================================================================================================
بچه ها نظرم راجب پایان اویل اینه که پرداختن به اشخاص ثابتی که تمام سوالات دربارشون برطرف شده مثل کریس یا لیان، کار بیهوده ایه و برای جذب طرفداران هم میتونن اونها رو در قسمتهایی مثه مود های خاص و ماموریت های فرعی قرار بدند نه یه اسطوره و بت ثابت به عنوان شخصیت اصلی! ا میتونن در داستان نقشی کمررنگ تر رو به اونها بدن
باید با پرداختن به اشخاصی مثل ربکا،بیلی،هانک و همینطور سازمان و شخصیت ایدا وانگ بطور اختصاصی و با کمرنگ تر کردن روابط عاشقانه این مسائل رو تموم کنند و بعد برای فروشون، داستان های فرعی تحویل بدن یا ریبوت کنند که این موقع بنظرم بیشتر بجاست

نه خداروسکر مشکلی نیس, من هم یکم تند رفتم قبول دارم و البته خیلی دوستانه اکی شدیم, باید کلن یکم به سبک هیته ایا. اعتمادسازی کنیم همه تا جو تاپیک صمیمی بشه به مرور :d
،..............
کلن من خودم با فضای بحران, فاجعه و اشوب بیشتر حال میکنم! تم سوروایوالی هم تو این فضا بیشتر مصداق داره و البته ترس! ترس البته باید با فاکتور تنها بودن, بازمانده بودن و ضعف همراه بشه که این هم تو همون شرایط بحران و فاجعه بیشتر نمود داره! این جملاتی که گفتم نمودش توی رزیدنت مییشه نسخه های اولیه, 1 تا 3. و بیشتر 2 و 3. اونجا با یه شهر بحران زده روبرو هسنید, شخصیت اصلی تو موضع ضعف قرار داره, برخلاف قسمت های اخیر اون ابر قهرمان نیست! سعی داره فرار کنه و از همه منابعش استفاده میکنه که زنده بمونه (survive) خودش شکاره نه شکارچی! (شکارچی بودن تو پنج بیشتر ,نمود داشت و البته تو چار هم تا حد زیادی. یه نکته دیگه این که ابر قهرمان شدن سخصیت های منفی بازی هم زیاد حال نمیده به من! یعنی تو یه وقتی نیکولای یه نظامی قدرتمنزه و داره واسه سما تله میذاره در عین حال مواظبه گیر زامبیا یا نمسیس,هم نیفته! کلن وضع موجود باید حاد یا بحرانی باسه و شخصیت های منفی برنامه ریزای این وصع,
نمیدوننم چی شد یهو اینارو گفتم, خیلی هم منظم نیس, حال ندارم ادامه بدم فعلا ;)

آخرین ویرایش:
کلن من خودم با فضای بحران, فاجعه و اشوب بیشتر حال میکنم! تم سوروایوالی هم تو این فضا بیشتر مصداق داره و البته ترس! ترس البته باید با فاکتور تنها بودن, بازمانده بودن و ضعف همراه بشه که این هم تو همون شرایط بحران و فاجعه بیشتر نمود داره! این جملاتی که گفتم نمودش توی رزیدنت مییشه نسخه های اولیه, 1 تا 3. و بیشتر 2 و 3. اونجا با یه شهر بحران زده روبرو هسنید, شخصیت اصلی تو موضع ضعف قرار داره, برخلاف قسمت های اخیر اون ابر قهرمان نیست! سعی داره فرار کنه و از همه منابعش استفاده میکنه که زنده بمونه (survive) خودش شکاره نه شکارچی! (شکارچی بودن تو پنج بیشتر ,نمود داشت و البته تو چار هم تا حد زیادی. یه نکته دیگه این که ابر قهرمان شدن سخصیت های منفی بازی هم زیاد حال نمیده به من! یعنی تو یه وقتی نیکولای یه نظامی قدرتمنزه و داره واسه سما تله میذاره در عین حال مواظبه گیر زامبیا یا نمسیس,هم نیفته! کلن وضع موجود باید حاد یا بحرانی باسه و شخصیت های منفی برنامه ریزای این وصع,
نمیدوننم چی سد یهو اینارو گفتم, حال ندارم ادامه بدم فعلا ;)

واژه بقا survive تو بازی های قدیمی همراه با ترس بود.تو یه محیط کوچک تاریک و جایی که به سختی میتونی فرار کنی و فقط یه راه فرار وجود داره. مثل سایلنت هیل یا عمارت رزیدنت.
تو بازی های الان این واژه فقط به تنهایی معنی میده.اکثر بازی ها یه محیط open world یا حد اقل سند باکس دارن که میتونی هر جا که خواستی از دست زامبی ها فرار کنی و همیشه چند تا راه وجود داره.همه هم سوپر هیرو شدن:d
نمیدوننم چی شد یهو اینارو گفتم, حال ندارم ادامه بدم فعلا (2) :d

دقیقا،آرمین جان.این چیزیه که همیشه گفتم.الآن دیگه شخیت هایی مثل کریس،لیون و حتی جیل داستان ناتمومی برای ادامه دادن ندارن و صرفا به خاطر فروش و جذابیت بازی میان.خیلی عالی میشه اگه به شخصیت فوق العاده مهم و با پتانسیلی مثل هانک پرداخته بشه.اونم با اون سرنوشت میهم و اون غیبت طولانی.الآن مهمترین ابهام داستان همینه به نظرم.ربکا و بیلی هم گزینه های بعدی هستن.بری رو هم که نیاوردن،نیاوردن.وقتی هم که آوردن،بیش از کپنش بهش پرداختن.نقشی در حد کلیر و حتی بالاتر.معرکه اینجاست که از بین این همه شخصیت گنده،الکس وسکر الآن توی خونه ی بری هست و به اون ربطش دادن.هرچند در نهایت بازم الکس وسکر اصلی،توسط کلیر کشته شد!

ولی متاسفانه روشی که کپکام از 6 پیشه کرد اینه که به جای پاسخ دادن به سوالات،اصل صورت مسئله رو پاک میکنه.همونطوری که توی 6 ایدا رو آورد،بدون اینکه حتی اسمی از سازمان برده بشه.انگار اصلا نبوده و ایدایی هم باهش رابطه نداشته.دقیقا بلافاصله بعدش عین همین کارو با استیو در رولیشنز 2 کرد.کلا در یک دیالوگ (اونم بدون آوردن اسمش) بهش اشاره شد و تازه فکر میکنن که خیلی هم کار شاقی کردن و اسمی از گذشته ها و استیو آوردن وسط.گرچه هنوز هم برای پرداختن به این دو مورد،فرصت هست،ولی واقعا بعید میدونم.وقتی اون جایی که همه چیز برای حضورشون محیا بود نبودن،واقعا بعد از این هم فکر نمیکنم بیان.یعنی حداقل از کپکام بعیده!

- - -ویرایش - - -

نه خداروسکر مشکلی نیس, من هم یکم تند رفتم قبول دارم و البته خیلی دوستانه اکی شدیم, باید کلن یکم به سبک هیته ایا. اعتمادسازی کنیم همه تا جو تاپیک صمیمی بشه به مرور :d
،..............

دقیقا.منم به شدت طرفدار قهرمانان تازه کار و عادی هستم که قشنگ اون حس ترس و تلاش برای بقا رو منتقل کنن.نه غول هایی مثل کریس و لیون (کریس و لیون امروز البته) که مصداق بارز ابر قهرمان هستن یا بدتر از اونا جیک که دست خالی،یکی بدتر از نمسیس رو میزنه زمین.برای همین هم بیشتر از شخصیت هایی مثل کلیر،ربکا و مویرا خوشم میاد.توی جدیدها فقط مویرا اونجوری که میخواستم بود.کلیر و ربکا هم که گویا قراره روند کریس و لیون رو ادامه بدن.هرچند کلیر توی رولیشنز 2،بازم تا حدودی شبیه نسخه های کلاسیک بود و خدا رو شکر تبدیل به صغری کماندو نشده بود.ربکا رو هم باید صبر کرد و دید این انیمیشن جدید چی میشه.ولی به هر حال،مشکل اصلی من با جیک هست!

،..............

یه چند درصد کور سوسویی تو دل خودم روشن کردم که شاید این ریمیکی که داره از شماره دو میسازن توی حال و هوای اویل های دوست داشتنی قدیم باشه. امیدوارم

یعنی ریمیک 2 چگونه هست؟
به نظر من وضع کلر در رولیشنز 2 مثل جیل در رولیشنز بود یا حتا بدتر:d
سری رزیدنت اویل در ابتدا ترس و بقا داره بعد تم اکشن میگیره که مثلا یا خز نشه یا بازی از یکنواختی در بیاد
به هر حال حتا اگه شماره 7 دقیقن ویژگی ترس و بقا رو داشته باشه بازم ریمیک 2 با کارکترهای تازه کاری مثل کلر و لیون در لوکیشنهای شهر راکون یه چیز دیگس!

herq8prmiw2ivxg75ut0.jpg

i21yunmz87z7taeeb3g6.jpg

n7e2akolal5llmzcsgd3.jpg

q7yq7wjeyzqqjzgevzjm.png

طراحی جیل توی عکس اولی خیلی شبیه چهره ای هست که توی RE3 داشت فقط زیادی گاوش کردن:d
طراحی جیل در RE3 رو همه بهتر میپسندن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or