بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

طراحی جیل توی عکس اولی خیلی شبیه چهره ای هست که توی RE3 داشت فقط زیادی گاوش کردن:d
طراحی جیل در RE3 رو همه بهتر میپسندن

LOOOOOOL .....والا به قول دوستمون Nero Turbo از این عکسها خیلی خیلی زیاده:)):d

4fpdgode2fimitavn83q.jpg

xv3qkdcc618pd5j1b6cb.jpg

7pxg2wy920asakaryjug.jpg

4ql4wknks7j3k0zk9qkh.jpg

البته از حق نگذریم وضعیت جیل تو رزیدنت اویل 3 واقعا همینطوریه.گرافیک بازی رو بالا ببری لباساش دقیقا همین مدله:d

- - -ویرایش - - -

دوستان كسي نميدونه كه اويل ٤ ريمستر ميكنن يا نه؟
:|:|
اویل 4 واسه نسل 7 یه بار و برای pc دو بار ریمستر شده.واسه یخچال اشپزخونه هم اومده

البته از حق نگذریم وضعیت جیل تو رزیدنت اویل 3 واقعا همینطوریه.گرافیک بازی رو بالا ببری لباساش دقیقا همین مدله:d

- - -ویرایش - - -

:|:|
اویل 4 واسه نسل 7 یه بار و برای pc دو بار ریمستر شده.واسه یخچال اشپزخونه هم اومده

:-))) اينا كه دارن ميچاپن واسه نسل هشتم بدن ديگه :-)

شرح تصویر بر عهده دوستان.....:((=((

jn1fj035lbx951axki5m.jpg

شاید بتونم بگم قشنگترین عکسیه که این چندوقت یا چندسال از رزیدنت دیدم!
اوووه ... کارلوس اولیویرا! واقعا چرا اسمی ازش نبردن دیگه؟؟؟ شخصیت جالب و دوست داشتنی ای بود!
....................................
تمام! فینیش! موفق شدیم، نچات! این چیزیه که از اویل دوس دارم، دیگه اسپانیا و روسیه و آفریقا و ... رو بیخیال! زامبی کشون و را افتادن تو کل دنیا که موجودات عجیب الخلقه رو دو سه نفری لت و پار کردنو از کجات دراوردی کپ کام :|

آخرین ویرایش:
دوستان کسی خبر داره RE2 Remake با چه دوربینی عرضه میشه؟

چیزی که نگفتن.ولی احتمالا باید مثل LIN با هر دو دوربین باشه.حداقل در محیط R.P.D.ولی خب اگه یک دوربین باشه که 100 درصد دوربین جدید هست.مثل 4 و 5 و 6 و رولیشنزها.در این شکی نیست.من خودم هم این دوربین رو بیشتر دوست دارم.هم واسه ی زاویه ی دیدش و هم واه ی سهولت در تیراندازی و اینکه هر جایی رو که خواسته باشیم میتونیم هدف بگیریم،نه فقط وسط و بالا و پایین رو.دوربین جدید به نظرم برخلاف اکثر تحولات سری جدید،یکی از تغییرات مثبتش بوده.اون دوربین کلاسیک بیشتر به خاطر سخت افزارهای محدود پلی استیشن 1 بود.کاری به ترسناکتر کردن بازی ندارم.ولی شخصا واقعا با این دوربین جدید بیشتر حال میکنم.دوربین کلاسیک به نظرم یک ذره بچه گانه است.کاراکترها بیش از حد کوچیک هستن و قابلیت های شلیک کردن هم محدود.زاویه ی دیدش هم که نیازی به توضیح نداره دیگه (هرچند قبول دارم که بازی رو سخت تر و ترسناکتر میکنه).نه اینکه بد باشه یا ایراد تلقی بشه.در کل هر کدوم باشه دوست دارم.ولی به نظرم این جدیده بهتره.سلیقه است دیگه.ولی اگه دوتاش رو بیارن که شاهکاره دیگه!

تشکر میشه نیما
والا با توجه به اینکه گفتن میخوان کاری کنن که هر دو سبک رو راضی کنن چقدر خوبه که مثل L.I.N هر دو سبک دوربین رو توی بازی بذارنش. همانطور که خودت هم اشاره کردی.
ولی این طوری ممکنه حجم بازی به 100 گیگی برسه.
اگه این باشه مجبورن احتمالا یه نوع دوربین بیشتر نذارن.ولی اگه قراره دوربین سری مدرن رو بذارن من حقیقتش از دوربینی که توی نسخه 4و 5 بود اصلا خوشم نمیاد مخصوصا 5 که به کاراکتر خیلی نزدیک بودیم.کلا چنین دوربینی که از اول تا اخر بازی رو شونه کارکتر قرار میگیره کسل کنندس!
ولی من از دوربین نسخه Rev2 و 6 راضی بودم و حد اقلش چنین نبود که همیشه دوربین روی شونه کاراکتر قرار بگیره و بازی کسل کننده باشه و ادم احساس کنه گیج میشه. مخصوصا دوربین REv2 بنظر من بهترین دوربین رو داشت و نسبت به نسخه 6 اصلاح شده بود.
با این حال برای اینکه بازی با نوستالوژی همراه باشه و با سبک دوربین رمیک نسخه اول همخوانی داشته باشه همون دوربین ثابت هم خوبه.گرچه بعید میدونم این طوری باشه

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان
نه اینکه بخوام بگم تمام بار زیبایی سری های کلاسیک روی دوش دوربین و نوع زوایاش بود، ولی به نظرم یه جورایی شناسنامه عناوین کلاسیک بودش. باعث میشد حسی شبیه به تحت نظر داشتن شخصیت بازی به بازیکن بده که همین خودش میتونه خیلی بار هیجانی و نگران کننده ای بوجود بیاره.
توی این جو بازیکن احتیاج نداشت که احساس سوپر هیرو بودن و داشتن قدرت خارج الوصف فیزیکی رو بکنه؛ در عوض در هر لحظه نگران این بود که خودش که مثل شخص دومی در هر جا همراه کاراکتر بازمانده و تنهای بازی هست و خود کاراکتر توی چنگ مرده های سرگردان توی محیط شهری که مرده تر از زامبی هاش بود تیکه و پاره نشه. باعث میشد که ریزبینانه ترین آبجکت های طراحی شده توسط سازندگان (که برای انتقال این حس و تفکر که این محیط که الان وحشت و تنهایی از سرو روش میباره ،یه زمان نه چندان دور محل زندگی یا تجارت همین مرده های سرگردان بوده) از چشم بازیکن دور نمونه و بتونه راحت تر حضور خودشو توی این محیط مخلوط با ترس و گمراهی باور کنه.
باعث میشد که حس هنرمندانه طراح رو به چالش بکشه که توی طراحی محیط طوری عمل کنه که روی آگهی های چسبیده روی درو دیوار هم وسواس به خرج بده تا تک تک ابجکت های توی شهر به بازیکن بگن که توی محیطی قرار داری که هر درو پنجره ای که از بقلش رد میشی ممکنه محل اختفای ده بیست تا زامبی یا یه موجود که جز نابود کردنت هیچ چیز دیگه ای رو متوجه نمیشه بوده باشه...

بله خب.سلایق متفاوت هست.ولی من شخصا از هر دو خوشم میاد.اما از دوربین جدید بیشتر.مخصوصا به قول اسماعیل مال 6 و رولیشنز 2.دوربین کلاسیک بعه قول محسن،برای سری کلاسیک کاملا مناسب بود.چون بازی فقط باید حس ترس و بقا رو منتقل میکرد.ولی سری جدید که برای تمام سلایق ساخته میشه و باید طرفداران سبک اکشن رو هم راضی کنه (البته متاسفانه)،اون دوربین کلاسیک دیگه به دردش نمیخوره!

در ضمن،اسماعیل 100 گیگ رو خوب اومدی!:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or