ممنون از وقتی که برای مقاله گذاشتی دوست من، ما اینجا همه مطالب رو میخونیم چه باهاش موافق باشیم چه نباشیم. بحث ازاد خیلی خوبه و نشون دهنده رشد فرهنگی و شخصیتی ادمه. اما این تیکه از مطلبت (که مشابهشو بارها دیدم) خیلی تو ذوق میزنه! شما داری نقدتو از بازی میگی یا داری نظرات بقیه و فعالیتاشونو مسخره میکنی؟؟؟
اول در باره کپی پیست کردن، هیچ اشکالی نداره کسی بره مطالب دیگه رو که به بحث مرتبطه واسه بقیه نشر بده، خیلی از دوستان استقبال میکنن از جمله بنده، اصلا نفس این تاپیک همینه، بحث،نظر، نشر اخبار ، و حتی شایعاتی که ممکنه به واقعیت تبدیل بشه، ضمنا انتشار اون مطالب به معنی تاییدشون نیست همونطور که برداشت ها و نقدهای بچه های اینجا (از جمله شخص جنابعالی) اصلا به عنوان فکت حساب نمیشه، صرفا نظر شخصی افراده و ما هم از خوندن مطالب لذت میبریم. این هم نیاز به یه محیط اروم داره که دور از تنش باشه که فکر میکنم همه به اون سطح از بلوغ شخصیتی رسیسدیم که بتونیم بدون نیش و کنایه نظرمونو بگیم و گفتمان کنیم.
ضمنا در مورد تیکه اخر جملتون باید بگم که یه مقدار فروتنی هم بد نیست ادم داشته باشه این که هی بگه بقیه نمی فهمن و من میفهمم و میخوام حالیشون کنم یا اطلاعاتشونو بالا ببرم توهین به بقیس و یه جورایی طرف رو زیادی خودبرتر بین و خیال پرداز جلوه میده!! تو تاپیک بغلی یه سری دوستان هستن واقعا عجیب به زوایای سایلنت هیل تسلط دارن ، هم از بازی هم فیلم ها هم فلسفه ی ترس ژاپنی هم اسطوره هایشرقی .. اصلا کیف میکنه ادم حرفاشونو میخونه اما ماشالا چه تواضع و فروتنی ای دارن. واقعا لذت میبره ادم .. به قول معروف شاخه هرچی پربارتر میشه افتاده تر میشه! جالبه من تو این تاپیک مشابه تسلط اونارو ندیدم تاحالا اما از نظر ادعا و تحقیر سایرین ماشالاااااااا .. بعضیا ترکوندن!
خلاصه کلام که برداشت های همه محترمه اما برداشت هیچ کسی فکت نیس و دوم این که کپی کردن مطالب و اخبار هیچ اشکالی نداره، قرار نیس همه بشینن هی فکر کننو تخلیل شخصی بدن بیرون که!این نوضوع تو حالت حادش میشه این که ما فقط برداشت های شخصی خودمونو بهش متمرکز بشیم اما تجمیع تمامی اطلاعات از سوی همه ی سایت ها ، بازی بازها ، بازیسازها ، منقدین و ... باعث میشه درک بهتری از هر بازی ای از جمله رزیدنت داشته باشیم.
من نمی خواستم تند صحبت کنم اما لحن غیرمحترمانه ی صحبت شما باعث شد بالاخره مجبور بشم نظرمو بگم. امیدوارم همه یاد بگیریم به نظرات هم احترام بذاریم و بفهمیم هرکسی به اندازه خودش حرف برای گفتن داره و هیچ کس دانای کل نیس!!!
ممنون از نظرتون،دوست عزیز!
در مورد نظر شخصی که بله.فکت نیست و هیچکس هم نمیتونه چنین ادعایی داشته باشه.ولی چیزایی که من در پست بالا نوشتم نظر شخصی نبودن.بلکه مسائلی بودن که کاملا در داستان بازی وجود دارن.فقط مثلا اون بخش هایی که گفتم داستانش بهترینه یا نویسندش عالیه رو میشه شخصی حساب کرد.
ولی مسائلی که در مورد خود داستان مطرح کردم کاملا فکت هستن.چون حرف من نیستن و واقعا وجود دارن.در واقع خود داستان و چیزایی که در اون هست رو گفتم،نه نظرات شخصی خودم رو.حالا خوبه که توی همون پست هم گفتم.واسه همچین وقتی بود.ولی فکر کنم شما اصلا پست من رو کامل نخوندید!
در مورد کپی خبر و نقد و.....هم خواهشا دوباره اون بخش از مطلبم رو بخون.
من نگفتم اینکار بده یا نباید انجام بشه.بلکه گفتم شخصا خودم از اینکه اینکار رو بکنم خوشم نمیاد.چون اینکارا رو به اندازه ی کافی بقیه انجام میدن.اون مطالب رو من هم نذارم یکی دیگه میذاره.ولی چیزایی که به ذهن من یا هر کسی میرسه،ممکنه فقط به ذهن همون فرد خطور کنه و به نظر من،اینکه این مسائل رو در سایت ها قرار بدیم و از نظرات شخصی هم آگاه بشیم جالبتره!
اینکه گفتم یک عده نمیفهمن و درکشون پایینه هم در واقع یک جور انتقاد بود.درست هم گفتم.متاسفانه عده ای (غالبا هم فن های جدید)،فقط به ظواهر یک بازی نگاه میکنن و اصلا هیچکدوم از این مسائلی که گفتم رو در نظر نمیگیرن.بعد با اعتماد به نفس کامل فتوا صادر میکنن که داستان فلان نسخه فلانه.ا
گه یک نفر با مطالعه و از سر آگاهی ادعایی بکنه کاملا درسته و حتی اگه حرفش هم اشتباه باشه،بازم جای بحث و استدلال آوردن داره.ولی وقتی کسی بدون دونستن همه چیز و تازه با ادعای زیاد بیاد مثلا داستان فلان نسخه رو زیر سوال ببره،دیگه واقعا از نظر من قابل توجیه نیست.گرچه من به همون افراد هم توهین نمیکنم و همیشه سعی میکنم با آوردن دلیل و منطق اونا رو از اصل قضیه آگاه کنم.توقع هم ندارم که نظرات من رو قبول کنن.ولی حداقل توقع دارم که اونا هم استدلال بیارن و بحث منطقی کنن.اما وقتی طرف میاد در جواب استدلال های من فقط میگه نه همینه که من میگم یا میگه تو هیچی نمیفهمی،خب چیکار باید بکنم؟
این من نیستم که توهین میکنم.اگه پست های گذشته ی تاپیک رو دنبال کرده باشین،خودتون به راحتی میتونید در مورد نحوه ی برخورد من و اونها قضاوت کنید.من همیشه با حوصله و استدلال باهشون رفتار کردم.در حالی که اونها دقیقا برعکسش عمل کردن.بعد من حتی حق یک انتقاد هم ندارم؟البته شاید نظرات همون عده هم برای شما قابل احترام باشن.همونطور که برای من هم بودن و تمام سعیم رو هم کردم.این همه که اون عده میومدن در کمال بی منطقی،هیچ دلیلی برای ادعاهاشون نمیاوردن و فقط به من و دوستانم میگفتن شماها هیچی نمیفهمین اشکالی نداشت و هیچی بهشون نمیگفتین.بعد من که انتقاد میکنم میشم بی ادب و بی شخصیت.اوکی.به هر حال انتقاد من صرفا از این افراد بود.قصد جسارت به شما یا سایر دوستان رو نداشتم.ما اینجا همه باهم دوستیم.من نمیدونم چرا هر وقت از یک نوع طرز فکر خاص (نه شخص خاص) انتقاد میشه،سریعا جبهه گیری میشه و توهین به اون عده تلقی میشه؟خب این عده واقعا وجود دارن و دقیقا هم همینجوری که گفتم فکر میکنن.حداقل به من یکی ثابت شده.کاری به نظرات شخصیشون ندارم.هر کسی حق اظهار نظر داره.ولی با آگاهی و آوردن دلیل،نه اینکه هیچی از قضیه ندونه و بیاد جوری هم ادعا کنه که انگار مثلا در اون زمینه خداست.وقتی هم که بقیه دلیل میارن،باز هیچ جواب منطقی نداشته باشه و فقط بگه شماها نمیفهمین!
نمونه ی بارزش رو در مورد داستان 5 به وفور دیدیم.اصلا از حرفهای خودشون کاملا مشخصه که حتی یک کلمه از مسائلی که در پست قبلیم گفتم و توی خود داستان به وضوح وجود دارن،به ذهنشون هم خطور نکرده.حتی به خودشون زحمت یاد گرفتن یا قبول کردنش رو هم نمیدن.مثلا فکر میکنن کوچیک میشن.فقط ادعا دارن و بدون هیچ دلیلی،همه چیز رو انکار میکنن.این دیگه ربطی به بزرگ کردن خودم یا توهین به اونا نداره.چیزیه که هر عقل سلیمی متوجه میشه.مگه اینکه بخوایم خودمون رو گول بزنیم که اون بحثش جداست.در واقع مشکل من با این افراد،از سر ناآگاهی صحبت کردن،عدم ارائه ی دلایل منطقی و همچنین عدم پذیرش مسائل فکت و واضح (نه نظرات شخصی من) هست،نه بیان کردن نظرات شخصیشون.این رو تمام کسانی که من رو میشناسن میدونند!
در مورد فروتنی و لحن غیر محترمانه و...هم من واقعا شوکه شدم.
من توی اون پست،نه از خودم تعریف کردم و نه کسی رو مسخره کردم.اون هم توی پستی که من همه چیز رو با ترس و لرز نوشتم و توش هم پر از عذرخواهی و تشکر و اظهاراتی درباره ی عدم داشتن منظور خاص و.....بود.من کی گفتم فقط من میفهمم یا بقیه چیزی حالیشون نیست؟در مورد انتقادم از اون عده هم توضیح دادم که منظورم چه کسانی بود و چرا.حالا خوبه ازتون بابت خوندن مطلبم هم تشکر کردم.اینکه گفتم دوست دارم سهمی در بالا بردن سطح اطلاعات بقیه داشته باشم هم چه ربطی به تمسخر بقیه داره؟اینو هنوزم میگم.اصلا هر کسی دوست داره بتونه مفید باشه و اطلاعات بقیه رو بالا ببره.ولی معنیش این نیست که بقیه چیزی نمیدونن.حالا خوبه گفتم که حتی اگه بقیه خودشون بدونن و من سهم کوچکی داشته باشم.حتی گفتم که خیلی از جنجال های پیش اومده هم تقصیر خودم بوده و دوست ندارم دیگه تکرار بشه.بچه هایی که از اول تاسیس این تاپیک اینجا بودن من رو میشناسن.حرف زدن از تکبر و تمسخر دیگران برای من،یک ذره به دور از انصافه.منی که همیشه فقط به دنبال روشن کردن بقیه و انتشار چیزایی که به ذهنم میرسه بودم.منتی نیست.خودم دوست داشتم.فقط چون گفتید میگم.اون موقعی که کامپیوتر نداشتم،تمام اون مطالب و مقالات طولانی رو توی کافی نت تایپ میکردم و کل پولم رو اونجا خرج میکردم.فقط به خاطر عشق خودم به داستان سری RE و همینطور علاقه و ارادتی که به طرفداران اون داشتم و دارم.حتی نسبت به همونایی که رفتارهای خیلی زشتی با من داشتن.حتی وقتایی بود که من فقط یک نکته ی خیلی کوچیک رو یادم میومد که توی پستم از قلم انداخته بودم.به خاطر همون چند کلمه بلند میشدم توی هوای سرد برمیگشتم به کافی نت و پستم رو ویرایش میکردم!
نمیدونم.شاید من زیادی حساس و پیگیرم.شاید هم همین موضوع،باعث بالا رفتن توقع یک عده و سوءاستفاده ی اونها از رفتار من شده.توقع تشکر ندارم.وظیفم بوده.ولی دیگه نسبت دادن این چیزا هم یک ذره آدم رو میرنجونه.حداقل خیلی بیشتر از اون چیزایی که من در مورد اون عده گفتم که تازه حق هم داشتم.یکجوری میگید درخت پربارتر فلانه و.....که انگار من مثل بچه ها اومدم اطلاعاتم رو توی سر بقیه کوبیدم.اینکه من از یک نوع طرز فکر خاص انتقاد میکنم،اصلا معنیش این نیست که میخوام خودم رو بالا ببرم.جالبه که خیلی مطمئن هم حرف میزنید.قشنگ طرف رو محکوم میکنید و براش حکم صادر میکنید.بعد به اون کسانی که صراحتا و با لحت بی ادبانه میومدن میگفتن اینجا هیچکس به اندازه ی من نمیفهمه و.....کاری ندارید.اونا حق دارن.تازه چیزایی رو هم که باید به اونا بگید به من میگید.مشکلی نیست.من دیگه واقعا حوصله ندارم بخوام خودم رو به کسی ثابت کنم.اگه خودتون مایل بودین،میتونید در مورد من و بحث های پیش اومده با اون افراد و همچنین طرز فکرشون از بچه های قدیمی بپرسید یا اصلا خودتون کل مطالب تاپیک رو از اول بخونید!
اینجا هر کسی هر اراجیفی که دوست داره رو با هر لحنی مینویسه.اونوقت من بعد از مدتها اومدم خیر سرم یک مقاله نوشتم،باید یک صفحه ی کامل دفاعیه بنویسم.جالبه که به همه چیز هم توجه کردین (اون هم خیلی دقیق و موشکافانه)،جز مطالبی که در مورد داستان نوشتم.اصلا مسائلی که مطرح کردم براتون مهم نبود.فقط چسبیدید به یک سری حواشی و بحث رو منحرف کردید.با اینکه هیچکدوم از حرفام نظر شخصی نبودن.بلکه مسائل داخل خود بازی بودن و کاملا فکت.حالا اگه از داستان 4 تعریف میکردم (حتی نظر شخصی)،به به و چه چه میکردین.ممکنه از این حرفم ناراحت بشید.ولی
بارها دیدم که وقتی یک نفر میاد از داستان 4 تعریف میکنه،کلی لایک و نقل قول و بحث راه میفته.ولی وقتی من یک کلام از داستان 5 و حقایقی که در موردش کاملا غیر قابل انکار هستن میگم،سریع بحث منحرف میکنید و اصلا به خود پستم توجه نمیشه.مثل همین الآن و موارد متعدد دیگه.در کل با تمام احترامی که براتون قائلم،فکر کنم اگه ما پست های هم رو نقل قول نکنیم و فقط بخونیم راحتتر باشیم.تازه همون خوندن رو هم اصراری ندارم.چون من کلا اینجا هرچی بگم دعوا راه میفته و به جای اینکه به مطالبم توجه کنید،بحث رو به حواشی میکشونید و تازه از آخر هم من بدهکار میشم.خیلی هم حق به جانب حرف میزنید.نمیدونم چرا فقط شما و دو سه نفر دیگه،در مورد من اینجوری فکر میکنید.کسانی که از اول من رو میشناسن،کلا نسبت به من (چه شخصیت خودم و چه نظراتم) برداشت دیگری دارند.شما هم ببخشید اگه من تند حرف زدم.واقعا بهم فشار اومد!