مرسی از وقتی که گذاشتی ارمین جان و مطلب کاملت. من مختصر جواب میدم.
از نظر من پنج داستان مناسبی داست و اتفاقا کاملا قبول دارم که رویارویی وسکر و کریس منطقی ترین رویارویی هس با توجه به پیشینه ای که این دو دارن.
بحث من هدر دادن خطوط داستانی هست که تو چهار ترسیم شد و میشد به صورت یه داستان اصلی یا در خلال داستان های دیگه ازش استفاده کرد. یعنی کشته شدن وسکر میتونس دو سه نسخه دیرتر اتفاق بیفته تا این پتانسیل ها که میشد شاید میشد جزو بهترین بازی های سری باشن هدر نره.
مواردی مانند:
1. برخورد و درگیری وسکر با ایدا (به خاطر خیانت ایدا بهش و تحویل نمونه به سازمان)
2. ارتباط لیان با وسکر ( زمینه چینیش تو 4 انجام شده بود و میشد با سناریو نویسی منطقی ایجادش کرد)
3. درگیری وسکر با سازمان (به خاطر انگل)
4. لینک کردن سایر شخصیت ها با این قضایا. مثلا شما میتونستی در داستانی که کریس و وسکر حضور دارن یکدفعه سروکله ایدا رو ببینی!
یا مثلا تصور کنین تو یه قسمتی لیان با سازمان و افرادش درگیره، ایدا هم حضور داره. تو خلال داستان یکی از افراد مورد اعتمادت یهو خیانت میکنه بعد میفهمی نیروی وسکر برده و حتی سروکله خود اون رو هم ببینی که میاد و با رودست زدن به ادم خوب ها و سازمان ، یکدفعه انگل رو به نفع خودش از مهلکه خارج میکنه. یا با یه پایان تراژیک ایدا جلوی چشم لیان توسط وسکر کشته بشه! حالا شما تو قسمت های بعدی میتونی شاهد تقابل کریس با وسکر باشی و البته لیان هم انگیزه شدیدی برای تقابل با اون داره!
بحث اینه که سه جبهه میشد ایجاد بشه: تیم کارامترهای خوب با دو تا خط داستانی کریس و لیان که میتونس لینک بشه به هم. سازمان و ایدا که انگل رو در اختیار دارن. البرت و سکر و افرادی که میشد بهش پیوند زد یا ایجاد کرد .
این ها مثاله و البته من نویسنده نیستم اما یه تیم نویسنده حرفه ای میتونس داستان ها از این قضیه دربیاره!
بحث من سر این پتانسیله بود.
وگرنه به خودی خود داستان پنج منطقس هستش و کشته شدن وسکر به دست کریس هم بدون درنظر گرفتن وقایع چهار و این ایده هامنطقیه.
ممنون احسان جان منم از شما به دلیل وقت گذاشتن و جواب دادن متشکرم

درسته باید به یه سری مسائل تو نسخه 4 پرداخته میشد مثل سازمان و ایدا ، وسکر و سازمان...اصن همین سازمان کلی سوژه داره:
- بدن استیو که تنها جسمی هست که پر از ویروس تی ورونیکا هست و میدونیم که چقدر تی ورونیکا قویه (الکسیا و پدرش)
- لاس پلاگا اصلی
البه با انتشار revelations 2 انتظار من این بود که الکس وسکر رئیس سازمان باشه...اونوقت تمام ابهامات راجب ارتباط وسکر و سازمان برطرف میشد چون الکس و البرت باهم رابطه ی خوبی داشتن و شاید الکس البرتو قانع کرده باشه یا شاید نمونه اصلیو تحویلش داده باشه یا...
اینجا ایراد اصلی به revelation 2وارد میشه و میتونیم به راحتی بگیم الکس با اون همه فایل و اون همه پتانسیل الکی و به سرعت داغون شد و رفت...!
البته بگم حداقل 10-15 سال وقت لازم بود تا نسخه های بعدی تهیه بشن و اینجاست که یکم سنها میره بالا مخصوصا سن شخصیتهای مثبت و میدونیم با افزایش سن کاراکتر ها معمولی مثه کریس یا لیان تواناییشون کمتر میشه الان دو نمونه واضح داریم کریس و بری : الان شما مقایسه کنی کریس نسخه 6 خیلی کند تر و کم قدرت تر از نسخه 5 شده بود بری هم همینطور...مطمئنا سر لیان هم همین بلاها میاد اونوقت چی میشد؟ کپکام مجبور بود یه کاراکتر جدید برای رو به رویی وسکر میساخت انوقت میشد دیگه قاراشمیش!!
از طرفی یه ایرادی که به 4 وارد میشه همینه: رابطه وسکر با سازمان چی شد؟ تو نسخه کد ورونیکا وسکر برای سازمان کار میکرد و بدن استیو رو برای سازمان برد اما بعدش چی؟ چی شد وسکر از سازمان جدا شد؟ایا سازمان متلاشی شد یا..؟ که احتمال متلاشی شدن سازمان 0 درصده چون تو نسخه 4 بازم شاهد سازمان بودیم...پس واقعا چی شد؟ ایا جسد استیو رو واقعا تحویل سازمان داد؟چرا اینها مشخص نشدند؟ اگه بخوایم رو همین روال بریم یه کوه پتانسیل به هر رفته از اویل میبینیم...
بررسی موارد:
- اینو انصافا قبول دارم اما با توجه به خط داستانی وسکر متوجه نشد البته از کجا متوجه میشد...کنار ایدا جک کروزر (درست نوشتم؟) بود که اونم مرد هیچ شاهد دیگه ای ناظر بر این قضیه نبود حتی لیان...از طرفی درگیری نبود وسکر مثه اب خوردن ایدا رو میکشت...وقتی جیل که یعنی نمسی رو میکشه در مقابل وسکر مثه مورچس یا کریس با 98 کیلو وزن و اون همه سابقه و مهارت مثه موشه اونوقت ایدا چی میشد؟
- میدونی داداش مشگل اینجا مطر بود؟ عامل اصلی این کینه فقط ایدا میشد مثلا وسکر ایدا رو میکشت و لیان از روی انتقام جلو وسکر وایمیستاد...خب این میشد فیلم هندی...اما کریس برای کشتن وسکر دلایل خیلی بیشتر و خارج از هندی بازی داشت...اصن مجبور نبودند برای این تصمیم کریس پای جیلو بکشن وسط اونودر دلیل بود که بنویسم خودش یه مقاله میشه
- این هنوزم میشه بهش پرداخته شه خیلی هم عالیه میتونن داستان رو برگردونن به سال قبل 2009 و مبارزه وسکر با سازمان رو نشون بدن...این موقع هست که ایدا خودشو میکشه کنار و در میره و سازمان هم متلاشی میشه...حاقل ضعف 6 برای ایدا برطرف میشه و یه داستان توپ هم شاهدش میشیم
- خب اگه وسکر پی میبرد اصن ایدا در ان واحد نابود بود و کسی نبود بیاد این وسط مداخله کنه یجورایی انگار ایدا در سال 2009 از وسکر جدا شده بود-شاید از ترس لو رفتن-حتی مثلا بگیم دور اول ایدا قسر در رفت دور دوم که میاد اگه وسکر میفهمید کریس رو ول میکرد و ایدا رو نصف
خب بازم اینجا یه چیزیش میلنگه اونم اینه که لیان مسئولیت های دیگه داره و اگه بر فرض بازم ارتباط داده بشه اولاش خوبه اما بعدش مثلا کشته شدن ایدا و فریاد زدن لیان و فکر انتقام رو هزار ها بار توی فیلم های عاشقانه دیدیم تا ترسناک...فوقش این میشد...اصن این اتفاقها نیفته مثلا باید لیان انگیزه ایدا رو دشته باشه حالا چه بخواد نجاتش بده چه انتقام بگیره بازم یشد داستان ابکی و تکراری
من فقط موندم کپکام فکر الکس بود اما فکر سازمان که کلی جاها مطرح شده نه عجیبه ها؟
میگم نریمان قبول داری سبک روایت رزیدنت اویل 6 خیلی از 5 بهتر بود؟!
لامصب با تمام بدی هاش 4 تا داستان را به هم پیوند میزد. بخش لیون و ایدا واقعا جذاب بود. اگه همین دو بخش بود نمرات بهتری میگرفت.
تا حد زیادی یاداور خاطرات شیرین رزیدنت اویل 2 بود
میدونید تنها نکته مثبت 6 هم تقاطع داستانی بود که هیچکدوم از سناریو ها همدیگه رو نقض نمیکردند اما اگه اصل رو در نظر بگیریم همین 6 گند زد به سازمان! در واقع تمام اهداف و شخصیت ایدا رو از بین برد و دیگه مثه قبل خاکستری نبود بلکه فرشته ای بود با بالهای سفید!
دیدید که میگفت بخاطر اینکار ها نمیبخشمت کارلا؟با همین تک عبارت من نصف شدم! تنها ارتباط هم که میدیدی فقط ارتباط سیمونز و ایدا بود و بس! سازمان پس چی..؟ این منو واقعا داغون مکرد!
بین سناریو ها فقط سناریو ایدا و لیان خوب بودن و بس سناروی کریس کال اف دیوتی بود فی الواقع اصن گند زدن به کریس و شخصیتش! اگه نمیتونستن خب به کریس نمیپرداختن چه دردی بود گه همه چی کریس رو زی سوال ببرن چون فقط کریس تو این عنوان باشه! غیر از این بود که باعث ز بین رفتن گروهش واسه بار دوم شد؟
جیک هم که اصن داغون تنها هدف ساخته شدنش فقط ساختن یه هیرو جای کیس و لیان بود که خیال باطل! ابروی نام وسکر رو برد واقعا!
چرا اکثرتون گفتید کپکام نمیتونه سری را به اوج برگردونه؟! شماها که به کپکام خیلی اعتقاد دارید!
چون به احتمال زیاد تیم سازنده 7 همون تیم 6 میشه یعنی دوباره جیک و...
تیم 6 هم شوت بودند