بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب اویل 6 که رسمیت داره فرعی نیست.در مورد هلنا چون تنها در خود سناریو لیون بقول شما تو داستان دخیل بوده زیاد برام اهمیت نداره.میدونی مهمترین بخش داستانی اویل 6 مال بخش جیک و ایداس وگرنه دو بخش لیون و کریس تنها واسه سرگرمی و جذابیت و هیجان گذاشته شده بودئن.البته میدونم که خیلیا با جیک حال نکردن ولی با این حال جیک توی نسخه بعدی هست . شری هم که توی سناریو جیک حضور داشت بعد از چندین سال ازش رونمایی شد:d
تا قبلشم از شری اطلاعات نداشتیم جیکم که خبر مرگش پسر وسکر بود و خونش هم مهم بود.سناریو ایدا هم که مثل همیشه رمز گشا بود به خاطر همین من داستان اویل 6 رو به رسمیت میشناسم ولی تنها این دو تا سناریو رو مهم میدونم.
برای همین چون هلنا توی سناریو لیون حضور داشته و پیرز هم سناریو کریس پس این دو تا پارتنر زیاد واسه من مهم نیستن.خودت هم که دلیل خاص خودت رو داری که میگی هلنا جذابه.میگی هلنا ترکیبی از احساس و جدیته.ولی این برام تازگی نداره اخه همه شخصیتها جدی هستن احساس هم که بین همه مشترکه:d
حالا شاید بگیم در مورد هلنا به خاطر خواهرش این مورد بیشتر به چشم خورده و شما رو مجذوب خودش کرده
اواتر هم من چند تا دارم اگه خواستی ازین استفاده کن .من از یکی دیگه استفاد میکنم

در مورد هلنا که قبول دارم.من فقط میگم ازش خوشم میاد و از پارتنرهایی مثل شوا و پیرز خیلی خیلی بهتره.چه از لحاظ اهمیت و چه از لحاظ شخصیت پردازی!

در مورد داستان 6 هم به نظر من نه تنها فرعی بلکه کلا اضافیه.یعنی با حذفش،آب از آب تکون نمیخوره.6 یک نسخه ی کاملا تجاری بود که صرفا به خاطر سوءاستفاده از محبوبیت لیون و کریس و همچنین روابط هندی لیون و ایدا ساخته شد.جالب اینجاست که ایدا حضور داشت و بهترین فرصت بود،برای نمایش داستانی بسیار بزرگ از ایدا و سازمان.ولی نه اسمی از سازمان آورده شد و نه حتی ابهامی از ابهامات ایدا رفع شد.فقط و فقط روابط هندیش با لیون!=))

در واقع درسته که ایدا در داستان 6 خیلی مهم بود و کلا داستان روی خودش میچرخید،ولی تاثیرش فقط محدود به وقایع همون داستان بود.یعنی صرفا در چهارچوب همون داستان مهم بود.وگرنه اگه نقش ایدا در 6 رو حذف کنیم،هیچ اطلاعاتی از ایدا و سازمان رو از دست نمیدیم.شری هم که به بدترین و ساده ترین شکل ممکن ظاهر شد.ساده ترین سناریویی که میتونستن رو براش نوشتن:مامور دولت.کلا حرفایی که وسکر در «گزارش وسکر» دربارش زده بود رو هم نادیده گرفتن.تنها و تنها چیزی که میتونه داستان 6 رو مهم کنه جیکه که احتمالا در آینده هم حضور داره.وگرنه داستان 6،هیچ نکته ی مهم دیگه ای نداشت و یک نسخه ی کاملا تجاری و قابل حذفه.حتی اگه جیک توی نسخه های بعدی نمیومد،من کلا داستان 6 رو جزو رزیدنت اویل حساب نمیکردم.دمنیشن هم که از 6 بدتر بود و باز خودش یک اثر تجاری،برای تبلیغ 6 بود!

بابت آواتار هم ممنون.;)منظورم این نبود که برداری.ولی حالا که برداشتی دستت درد نکنه!:d

آخرین ویرایش:
اره دیگه گزارشات وسکر رو نادیده گرفتن
اصلا منئ شک دارم داستان نویس اویل 6 از تاریخچه اویل کلا اطلاعتی کامل داشته باشه
البته منم منظورم در چارچوب خودشه .تازه 6 رو به نسخه های بعدی ربط میدن

اره دیگه گزارشات وسکر رو نادیده گرفتن
اصلا منئ شک دارم داستان نویس اویل 6 از تاریخچه اویل کلا اطلاعتی کامل داشته باشه
البته منم منظورم در چارچوب خودشه .تازه 6 رو به نسخه های بعدی ربط میدن

دقیقا دوست من.نوبسنده ی 6 قطعا از این فن های جدید عشق لیونه که با 4 وارد سری شده و فقط عاشق آرتیست بازی های لیون و کریس و همچنین روابط هندی لیون و ایداست.به جز 6 هم فقط داستان دمنیشن رو نوشته.اگه میدانش به نویسنده ی 5 چی میشد.واقعا حیف!

آره.قطعا 6 برای آینده ی سری مهمه.ولی نسبت به گذشته ی سری هیچ ارزشی نداره!

گویا محتوای پولی به Rev2 اضافه شده!
کپ کام شورش رو درآورده! این بازی با این گرافیک فقط ما هوادارهای قدیمی رو راضی می‌کنه. برای ما هم "بازی" و گیم پلی به هیچ وجه اون اهمیت رو نداره که براش پول بدیم کپسول بگیریم!
داستانش عالی در میاد کاری به این ندارم؛ اما واقعا خجالت نمی‌کشه برای چنین گرافیکی تو سال 2015 با این تعداد پالیگان خنده دار، برداره محتوای پولی بذاره؟!

گویا محتوای پولی به Rev2 اضافه شده!
کپ کام شورش رو درآورده! این بازی با این گرافیک فقط ما هوادارهای قدیمی رو راضی می‌کنه. برای ما هم "بازی" و گیم پلی به هیچ وجه اون اهمیت رو نداره که براش پول بدیم کپسول بگیریم!
داستانش عالی در میاد کاری به این ندارم؛ اما واقعا خجالت نمی‌کشه برای چنین گرافیکی تو سال 2015 با این تعداد پالیگان خنده دار، برداره محتوای پولی بذاره؟!

اون فقط محدود به Raid Mode هست. Raid Mode رو هم کسی نه بازی میکنه و نه اهمیتی میده:d

یه چیز جالب باس اخر اویل 6 هرچی میزنیش تغیر میکنه و نمیمیره تا اخرش میوفته رو اون ستون معروفه که تو مصرو لندن ازش هست و میمیره و اون ستونم که میدونیم نماد چیه که اینم میتونه از اهداف ساخت بازی بوده باشه

یه چیز جالب باس اخر اویل 6 هرچی میزنیش تغیر میکنه و نمیمیره تا اخرش میوفته رو اون ستون معروفه که تو مصرو لندن ازش هست و میمیره و اون ستونم که میدونیم نماد چیه که اینم میتونه از اهداف ساخت بازی بوده باشه

میدونم داداش.من خودم قبلا چند تا ویدئو و مقالباره ی این موضوع نوشتم.خیلی هم دربارش تحقیق کردم.به طوری که دیگه جای هیچ شکی برام نموند.ولی متاسفانه بعضی ها به خاطر اطلاعات کم و فکر سطحی مسخرم کردن و منم دیگه پشت دستم رو داغ کردم که جلوی کسانی که جنبه اش رو ندارن،از این چیزها بگم.شما هم خواهشا ادامه نده.با اینکه من کاملا حرفات رو قبول دارم و حتی قبل از تو،این مسائل رو مطرح کردم.به خاطر خودت میگم داداش.فقط اعصابت بهم میریزه.اون هم به خاطر کیا؟کسانی که اصلا حرفات رو نمیفهمن و مرغشون یک پا داره!

اون ستون هم اسمش آبلیسکه.این رو گفتم که مطمئن بشی در این مورد مطالعه داشتم و حرفات رو کاملا قبول دارم!;)

خواهشا بقیه هم این بحث رو ادامه ندن.چه برای حمایت و چه طبق معمول برای کوبیدنش.جاش اینجا نیست!

واقعا محتوای پولی برای این گرافیک،اونم در سال 2015 آبرو ریزیه.حتی برای حالت رید مود که به قول علی کسی بازی نمیکنه.باز حداقل حالت مرسناریس بهتر بود!:d

به حرفت اضافه کنم که برداشت ما از این نماد باستانی اصلا اون چیزی نیست که در کل دنیا بهش هست. خیلی جو سازی شده.
نه تنها در مصر و لندن، که در تمام دنیا این نماد وجود داره. براتون اصلا عجیب نباشه.
کهن‌ترین عرفان عالم از اون‌چه باقی مونده، مربوط به مصره.

جالب اینجاست اون قصمت رید مد اگه بشه چند نفره یا حداقل دو نفره بازی کرد خیلی حال میده. کلا وقتی لول میاد تو کار لذت ادامه بازی دو برابر میشه .
اگه ادم بتونه اون احساسه اولیه که با دیدن لول رو سر زامبیا یا هر موجودی که هستن متنفر نشه از بازی لذت زیادی میبره

جالب اینجاست اون قصمت رید مد اگه بشه چند نفره یا حداقل دو نفره بازی کرد خیلی حال میده. کلا وقتی لول میاد تو کار لذت ادامه بازی دو برابر میشه .
اگه ادم بتونه اون احساسه اولیه که با دیدن لول رو سر زامبیا یا هر موجودی که هستن متنفر نشه از بازی لذت زیادی میبره

آره.رید مورد توی رولیشنز 1 بد نبود.ولی خداییش مرسناریس جذابتره.همین که توی رید مورد،مثل این بازی های بچه گونه،میزان جون هر دشمن روی سرشه واقعا مسخره است.ولی خب به قول شما،دو نفرش میتونه جالب باشه!

کلا کپ کام این بخش های رید مود و مرسناریس جمع کنه بهتره ,هیچ جذابیتی نداره که هیچ جنبه ی فانشم با الگو‌ریتم سری بیگانه ست ,تو مخ رو مخ که هس کلا به جاش رو بخش های دیگه تمرکز کنن بهتره

آره.رید مورد توی رولیشنز 1 بد نبود.ولی خداییش مرسناریس جذابتره.همین که توی رید مورد،مثل این بازی های بچه گونه،میزان جون هر دشمن روی سرشه واقعا مسخره است.ولی خب به قول شما،دو نفرش میتونه جالب باشه!
مسخره‌تر، روییدن دشمنا از دل زمینه که یه باره جلوت پدید میان!

من واقعا از رید مود لذت بردم. از نظر هیجان و لذت برام قابل قیاس با مرسنریز نبود. متأسفانه دیر فهمیدم که همین رید مود یک ضربه‌ی کاری به اتمسفر تمام بازی وارد می‌کنه.
از اون‌جا که کل مراحل و لوکیشن‌ها رو تو یک اکشن نفس گیر آورده، دیگه اون محیط توی کمپین اصلی هم اون اتمسفر آروم و تیره رو نداره. عملا فاتحه می‌خونه به بازی. اما مرسنریز یک لوکیشن اکشن رو انتخاب می‌کنه و یا مخصوص این مود، می‌سازه.
حالا اگر اتمسفر رولیشنز رو خراب می‌کنه، به نظرتون با "ترو بک پک" چه فاجعه‌ای با لوکیشن‌های خاطره‌انگیز می‌تونه به وجود بیاره؟
اگر هوادار اصیل هستین و 18 سال عاشق اتمسفر رزیدنت ایول؛ پیشنهاد می‌کنم رید مود بازی نکنید!

اضافه کنم که مرسنریز علاوه بر نسخه‌ی مستقل 3DS یک نسخه‌ی فوق‌العاده برای iOS داره که البته فقط سه کاراکتر توش حضور دارن. گرافیک و گیم‌پلی مثل Resident Evil 4 Mobile هست.

آخرین ویرایش:
[FONT=&amp] ***************پست بسیار مهم**************

بچه ها امروز میخوام یک مسئله ی مهم و جالب رو بررسی کنم.متاسفانه بیشتر فن ها به خاطر داشتن اطلاعات کم و همچنین سطحی نگری مفرط،فکر میکنن بهترین شخصیت برای پایان دادن به ماجرای سازمان و رویارویی با الکس وسکر (در صورتی که رئیس سازمان باشه) لیون اس کندی هست.فقط به صرف اینکه با ایدا ارتباط داره.این مطلبی بود که متاسفانه،اخیزرا یکی از بچه های تاپیک هم بیانش کرد.در حالی که لیون نه از وجود تشکیلاتی به نام سازمان خبر داره و نه حتی تا به حال،در واقعه ای که سازمان عاملش بوده حضور داشته![/FONT]
[FONT=&amp]ولی کسانی که اطلاعات کامل و همچنین درک اصولی و منطقی از داستان دارن،میدونن که قطعا بهترین گزینه برای پایان دادن به تمام این ماجراها کلیر ردفیلد است![/FONT]​
[FONT=&amp]چون:
[/FONT]
[FONT=&amp]1-کلیر تنها شخصیتی است که در یک واقعه ی بیوتروریسمی که توسط سازمان شکل گرفته بود قرار گرفت و با [/FONT]B.O.W[FONT=&amp] های ساخته شده توسط سازمان روبرو شد.همونطور که میدونید،در کد ورونیکا وسکر به دستور سازمان،جزیره ی راکفورت رو مورد حمله قرار میده و کلیر هم برای نجات جون خودش مجبور میشه با [/FONT]B.O.W[FONT=&amp] هایی که توسط سازمان ساخته شده بودن مبارزه کنه.البته کریس هم بعدا وارد این ماجرا شد.ولی در کد ورونیکا،[/FONT]داستان کریس سر رویارویی با وسکر و اون بود که در UC و RE5 ادامه داده شد.من حتی احتمال هم نمیدم که داستان سازمان و الکس وسکر رو هم به کریس بچسبونند!

[FONT=&amp]2-اگه لیون به خاطر ارتباط با ایدا باید با سازمان درگیر بشه،پس کلیر هم با وسکر روبرو شده.تازه اون هم زمانی که وسکر عضو سازمان بوده و تازه در ماموریتی از طرف سازمان هم قرار گرفته بوده.علاوه بر اینکه در [/FONT]RE6[FONT=&amp]،ایدا دیگه ربطی به سازمان نداشت و داستانش فقط منحصر به رابطش با لیون بود.این احتمال وجود داره که کلا داستان ایدا رو از سازمان جدا کرده باشن.اگه سازمان توی رولیشنز 2 باشه (که قطعا هست) که دیگه این فرضیه کلا ثابت میشه.بنابراین لیون میتونه در آینده هم به ایدا ربط داشته باشه و داستان اون رو تموم کنه،ولی در رابطه با سازمان میتونه اینطور نباشه.حداقل با اتفاقاتی که افتاده دیگه نمیشه!
[/FONT]
[FONT=&amp]3-همونطور که میدونید،وسکر جسد استیو رو میدزده و تحویل سازمان میده.از طرف دیگه رویارویی کلیر و استیو،امری کاملا قطعی و بدیهی است.یعنی ممکن نیست که استیو به داستان برگرده،ولی با کسی به جز کلیر روبرو بشه.اونوقت به نظر شما ممکنه که کلیر با استیو روبرو بشه،ولی با سازمان و عواملش درگیر نشه؟مسلما این اتفاق،از لحاظ عقلی و منطقی محاله.چون کلیر برای اینکه با استیو روبرو بشه،نه تنها باید در داستانی مرتبط با سازمان قرار بگیره،بلکه باید به خود سازمان هم نفوذ کنه.چون مسلما استیو توی خیابونها ول نیست و در یک جای سری ازش نگهداری میشه.پس کلیر اول باید به اونجا وارد بشه.پس عدم رویارویی کلیر با سازمان و الکس وسکر (اگه رئیس سازمان باشه) امری غیر ممکنه!
[/FONT]
[FONT=&amp]4-براساس اطلاعات اندکی که از الکس وسکر داریم،میدونیم که الکس فعالیت هاش رو در یک جزیره ی متروکه انجام میداده.بنابراین اگه قرار باشه با یک شخصیت منفی مثل الکس روبرو بشیم که در یک جزیره حضور داره،مسلما باید قهرمانی هم در مقابلش قرار بگیره که در همون جزیره حضور داره یا پاش به یک جزیره کشیده میشه.دیگه فکر نمیکنم توضیح بیشتری لازم باشه.همه میدونن قهرمانی که قبلا هم یکبار در یک جزیره حضور داشته و الآن هم دوباره قراره که در یک جزیره ظاهر بشه کیه.پس نتیجه می گیریم که حضور کلیر در جزیره ی رولیشنز 2،فقط به خاطر حس خاطره برانگیز کد ورونیکا نیست.بلکه به خاطر کسی که قراره باهش روبرو بشه هم هست!
[/FONT]
[FONT=&amp]5-این مورد رو به عنوان یک دلیل حساب نمیکنم.ولی به شدت باعث زیباتر و جذابتر شدن داستان میشه.اگه دقت کرده باشید،هر چیزی رو که کریس کشف میکنه،خواهرش بعدا باهش روبرو میشه و از راز اون پرده برمیداره.باور نمی کنید؟کریس ویروس [/FONT]G[FONT=&amp] رو کشف میکنه و برای بررسی اون به پاریس میره.ولی این کلیره که با اون روبرو میشه و سازندش رو میکشه.کریس در فایلهای ریمیک،ماجرای الکسیا و ویروس [/FONT]T-veronica[FONT=&amp] رو میفهمه.ولی این کلیره که با به این ماجرا ربط پیدا میکنه و پای خود کریس رو هم به این ماجرا میکشونه.کریس اول با وسکر درگیر میشه و میفهمه که اون کشته شده،ولی اولین کسی که پس از زنده شدن وسکر باهش روبرو میشه و از راز مرگ دروغین اون پرده برمیداره کلیره.کریس تلاش میکنه که رئیس آیرونز رو درباره ی چیزایی که در واقعه ی عمارت دیده قانع کنه و توسط اون کلا تیم استارز منحل میشه،ولی در ادامه این کلیره که باعث میشه این ماجرا رو بفهمیم و حتی درست خود آیرونز رو هم کلیر رو میکنه.[/FONT][FONT=&amp]کریس با ماروین گره داستانی داشته و حقیقت رو به اون میگه.ولی در نهایت ما به وسیله ی کلیر،با ماروین و رابطش با کریس آشنا میشیم و این کلیره که ماروین رو میکشه.کریس با براد در ارتباط بوده و با کمک براد،از عمارت اسپنسر فرار میکنه.ولی در نهایت این کلیره که با سرنوشت براد روبرو میشه و به زندگی اون خاتمه میده (طبق سناریوی اصلی).[/FONT]کریس در ابتدا به پاریس میره تا درباره ی فعالیت های شعبه ی مرکزی آمبرلا تحقیق کنه.ولی در نهایت این کلیره که وارد آزمایشگاه فوق سری آمبرلا در پاریس میشه و اونجا رو تا مرز نابودی پیش میبره.و اما بالاخره کریس در مخفیگاه اسپنسر،مدارکی رو درباره ی الکس وسکر پیدا میکنه و از ماجرای اون تا زمان فرارش مطلع میشه.حالا به نظرت جالب نمیشه اگه.......بقیش رو خودتون میدونید دیگه!
[FONT=&amp]
حالا به نظرتون کی برای رویارویی با سازمان و الکس وسکر و پایان دادن به ماجرای اونا مستحق تره؟من چیزی نمیگم.قضاوتش با خودتون![/FONT]

اگه کپکام کلیر رو برای رسیدگی به این داستان انتخاب کنه،نهایت دقت و ذکاوتش رو میرسونه و تمام ظلمی که در طول این سالها،در حق داستان و کلیر کرده یکجا جبران میشه.ولی اگه نویسنده ی RE6 عهده دار اینکار بشه که قطعا لیون رو میاره.حتی شاید جیک.والا به خدا.شانس که نداریم!:d

آخرین ویرایش:
[FONT=&amp] ***************پست بسیار مهم**************

بچه ها امروز میخوام یک مسئله ی مهم و جالب رو بررسی کنم.متاسفانه بیشتر فن ها به خاطر داشتن اطلاعات کم و همچنین سطحی نگری مفرط،فکر میکنن بهترین شخصیت برای پایان دادن به ماجرای سازمان و رویارویی با الکس وسکر (در صورتی که رئیس سازمان باشه) لیون اس کندی هست.فقط به صرف اینکه با ایدا ارتباط داره.این مطلبی بود که متاسفانه،اخیزرا یکی از بچه های تاپیک هم بیانش کرد.در حالی که لیون نه از وجود تشکیلاتی به نام سازمان خبر داره و نه حتی تا به حال،در واقعه ای که سازمان عاملش بوده حضور داشته![/FONT]
[FONT=&amp]ولی کسانی که اطلاعات کامل و همچنین درک اصولی و منطقی از داستان دارن،میدونن که قطعا بهترین گزینه برای پایان دادن به تمام این ماجراها کلیر ردفیلد است![/FONT]​
[FONT=&amp]چون:
[/FONT]
[FONT=&amp]1-کلیر تنها شخصیتی است که در یک واقعه ی بیوتروریسمی که توسط سازمان شکل گرفته بود قرار گرفت و با [/FONT]B.O.W[FONT=&amp] های ساخته شده توسط سازمان روبرو شد.همونطور که میدونید،در کد ورونیکا وسکر به دستور سازمان،جزیره ی راکفورت رو مورد حمله قرار میده و کلیر هم برای نجات جون خودش مجبور میشه با [/FONT]B.O.W[FONT=&amp] هایی که توسط سازمان ساخته شده بودن مبارزه کنه.البته کریس هم بعدا وارد این ماجرا شد.ولی در کد ورونیکا،[/FONT]داستان کریس سر رویارویی با وسکر و اون بود که در UC و RE5 ادامه داده شد.من حتی احتمال هم نمیدم که داستان سازمان و الکس وسکر رو هم به کریس بچسبونند!

[FONT=&amp]2-اگه لیون به خاطر ارتباط با ایدا باید با سازمان درگیر بشه،پس کلیر هم با وسکر روبرو شده.تازه اون هم زمانی که وسکر عضو سازمان بوده و تازه در ماموریتی از طرف سازمان هم قرار گرفته بوده.علاوه بر اینکه در [/FONT]RE6[FONT=&amp]،ایدا دیگه ربطی به سازمان نداشت و داستانش فقط منحصر به رابطش با لیون بود.این احتمال وجود داره که کلا داستان ایدا رو از سازمان جدا کرده باشن.اگه سازمان توی رولیشنز 2 باشه (که قطعا هست) که دیگه این فرضیه کلا ثابت میشه.بنابراین لیون میتونه در آینده هم به سازمان ربط داشته باشه و داستان اون رو تموم کنه،ولی در رابطه با سازمان میتونه اینطور نباشه.حداقل با اتفاقاتی که افتاده دیگه میشه!
[/FONT]
[FONT=&amp]3-همونطور که میدونید،وسکر جسد استیو رو میدزده و تحویل سازمان میده.از طرف دیگه رویارویی کلیر و استیو،امری کاملا قطعی و بدیهی است.یعنی ممکن نیست که استیو به داستان برگرده،ولی با کسی به جز کلیر روبرو بشه.اونوقت به نظر شما ممکنه که کلیر با استیو روبرو بشه،ولی با سازمان و عواملش درگیر نشه؟مسلما این اتفاق،از لحاظ عقلی و منطقی محاله.چون کلیر برای اینکه با استیو روبرو بشه،نه تنها باید در داستانی مرتبط با سازمان قرار بگیره،بلکه باید به خود سازمان هم نفوذ کنه.چون مسلما استیو توی خیابونها ول نیست و در یک جای سری ازش نگهداری میشه.پس کلیر اول باید به اونجا وارد بشه.پس عدم رویارویی کلیر با سازمان و الکس وسکر (اگه رئیس سازمان باشه) امری غیر ممکنه!;)
[/FONT]
[FONT=&amp]4-براساس اطلاعات اندکی که از الکس وسکر داریم،میدونیم که الکس فعالیت هاش رو در یک جزیره ی متروکه انجام میداده.بنابراین اگه قرار باشه با یک شخصیت منفی مثل الکس روبرو بشیم که در یک جزیره حضور داره،مسلما باید قهرمانی هم در مقابلش قرار بگیره که در همون جزیره حضور داره یا پاش به یک جزیره کشیده میشه.دیگه فکر نمیکنم توضیح بیشتری لازم باشه.همه میدونن قهرمانی که قبلا هم یکبار در یک جزیره حضور داشته و الآن هم دوباره قراره که در یک جزیره ظاهر بشه کیه.پس نتیجه می گیریم که حضور کلیر در جزیره ی رولیشنز 2،فقط به خاطر حس خاطره برانگیز کد ورونیکا نیست.بلکه به خاطر کسی که قراره باهش روبرو بشه هم هست!
[/FONT]
[FONT=&amp]5-این مورد رو به عنوان یک دلیل حساب نمیکنم.ولی به شدت باعث زیباتر و جذابتر شدن داستان میشه.اگه دقت کرده باشید،هر چیزی رو که کریس کشف میکنه،خواهرش بعدا باهش روبرو میشه و از راز اون پرده برمیداره.باور نمی کنید؟کریس ویروس [/FONT]G[FONT=&amp] رو کشف میکنه و برای بررسی اون به پاریس میره.ولی این کلیره که با اون روبرو میشه و سازندش رو میکشه.کریس در فایلهای ریمیک،ماجرای الکسیا و ویروس [/FONT]T-veronica[FONT=&amp] رو میفهمه.ولی این کلیره که با به این ماجرا ربط پیدا میکنه و پای خود کریس رو هم به این ماجرا میکشونه.کریس اول با وسکر درگیر میشه و میفهمه که اون کشته شده،ولی اولین کسی که پس از زنده شدن وسکر باهش روبرو میشه و از راز مرگ دروغین اون پرده برمیداره کلیره.کریس تلاش میکنه که رئیس آیرونز رو درباره ی چیزایی که در واقعه ی عمارت دیده قانع کنه و توسط اون کلا تیم استارز منحل میشه،ولی در ادامه این کلیره که باعث میشه این ماجرا رو بفهمیم و حتی درست خود آیرونز رو هم کلیر رو میکنه.[/FONT][FONT=&amp]کریس با ماروین گره داستانی داشته و حقیقت رو به اون میگه.ولی در نهایت ما به وسیله ی کلیر،با ماروین و رابطش با کریس آشنا میشیم و این کلیره که ماروین رو میکشه.کریس با براد در ارتباط بوده و با کمک براد،از عمارت اسپنسر فرار میکنه.ولی در نهایت این کلیره که با سرنوشت براد روبرو میشه و به زندگی اون خاتمه میده (طبق سناریوی اصلی).[/FONT]کریس در ابتدا به پاریس میره تا درباره ی فعالیت های شعبه ی مرکزی آمبرلا تحقیق کنه.ولی در نهایت این کلیره که وارد آزمایشگاه فوق سری آمبرلا در پاریس میشه و اونجا رو تا مرز نابودی پیش میبره.و اما بالاخره کریس در مخفیگاه اسپنسر،مدارکی رو درباره ی الکس وسکر پیدا میکنه و از ماجرای اون تا زمان فرارش مطلع میشه.حالا به نظرت جالب نمیشه اگه.......بقیش رو خودتون میدونید دیگه!;)
[FONT=&amp]
حالا به نظرتون کی برای رویارویی با سازمان و الکس وسکر و پایان دادن به ماجرای اونا مستحق تره؟من چیزی نمیگم.قضاوتش با خودتون!;)[/FONT]

اگه کپکام کلیر رو برای رسیدگی به این داستان انتخاب کنه،نهایت دقت و ذکاوتش رو میرسونه و تمام ظلمی که در طول این سالها،در حق داستان و کلیر کرده یکجا جبران میشه.ولی اگه نویسنده ی RE6 عهده دار اینکار بشه که قطعا لیون رو میاره.حتی شاید جیک.والا به خدا.شانس که نداریم!:d

نیما تحلیلت فوق‌العادست! صد هم مخالف این نوشته گفته شه، خواننده با یک بار خوندن کاملا قانع شده.
جدا از تحلیلت که کاملا منطقی و درست هست، فکر می‌کنم الکس وسکر رو برای 7 نگه دارن که اگر این‌جا حضورش رو ببینیم، پای کلیر به RE7 هم باز شده.

نیما تحلیلت فوق‌العادست! صد هم مخالف این نوشته گفته شه، خواننده با یک بار خوندن کاملا قانع شده.
جدا از تحلیلت که کاملا منطقی و درست هست، فکر می‌کنم الکس وسکر رو برای 7 نگه دارن که اگر این‌جا حضورش رو ببینیم، پای کلیر به RE7 هم باز شده.

مرسی،علی جان.نظر لطف توست.بله.پایان الکس وسکر قطعا توسط کلیر خواهد بود.چه توی رولیشنز 2 و چه توی RE7.البته از اونجایی که رولیشنز 2 و RE7 دارن همزمان ساخته میشن،احتمال اینکه داستانشون به هم ربط داشته باشه و الکس زنده بمونه و بره توی RE7 خیلی زیاده.روزهای خوبی در پیشه!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or